27

Анонимен

преди 4 години

Лъжат ви. В Китай където карантината се изпълняваше изключително стриктно им трябваха 3 месеца. Та в България ли ще мине за месец. Единственото което правят е да манипулират цифрите.

26

Анонимен

преди 4 години

А пък моите опасения са свързани най-вече с връщащите се от Запада роми, които вече нямат `работа` там.На тях най-трудно може де се обясни що е това карантина и че трябва да се спазва.

25

Анонимен

преди 4 години

Бъдете здрави хора!Искам вместо лека нощ да пожелая на всеки в тая държава да е здрав! Пожелавам ви всеки ден да си лягате и да се будите здрави!

24

разберете го

преди 4 години

тези дето се връщат трябва да бъдат изолирани някъде за един месец ! вижда се че не спазват карантината. всички те имат пари, да си плащат храната, както ше си я плащат в къщи, няма да са ощетени! нито е дискриминация, нито е репресия! това е начина!!!

23

Анонимен

преди 4 години

Глyпoстu. Цифрата ще расте с и без пристигащи от където и да е. Затова не им се щът бързите тестове. Това ще покаже приблизителният брой на заразени. Тогава *** разправяи на българино да се успокой и без това са психясали хората вече. Бройката е доста повече свиквайте. Защитете болните и възрастните хора.

22

Анонимен

преди 4 години

Моите изчисления са подобни, но нямам много надежди относно пристигащите от вън! Те могат да усложнят нещата с цял месец и да направят тлеещи огнища. Иначе карантина дава резултат. Българите ще го разберат като започне да гори по-близо до нас. Не е зле да пуснете катри от Италия, да се види реалността. Тя е страшна! Но ако устискаме поне още 4 седмици, ще дишаме със здрави дробове.

21

Анонимен

преди 4 години

Толкова години Борисов се опитваше да върне българите от чужбина, а коронавирусът ги върна за 2 седмици.

20

Анонимен

преди 4 години

Връщат се тук, защото там няма никой да ги погледне дори, камо ли да ги лекува и храни.

19

Fenasi Kerim

преди 4 години

Аз пък искам да попитам къде е Роско? Президента? На всяка манджа мерудия пък изведнъж изчезна. Нека да каже нещо и за Ковид и да го публикуват.

18

Анонимен

преди 4 години

Съгласна съм с коментара на Доктора. Тия сигурно донесоха зараза! Нали на Запад е толкова добре, кво се мъкнете насам?

17

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе знам за народа ама аз подивях. По магазините започнаха да липсват стоки, има празни рафтове. Тия милиционери да разблокират градовете и да не пречат на хората да работят.Не коронования вирус а глада ще ми умори. Оправи ли се времето на бунт да пометем онзи тлъст суджук

16

Доктор

преди 4 години

За какво прибраха тия "българи" от чужбина ,че да цоцат помощи тук и да ползват безплатна медицинска услуга..,че ,там където са не могат да си я позволят .,чистят клозети в Европа за 1000евро ,а тук идват да сеят зарази

15

Анонимен

преди 4 години

В Западна Европа коронавируса прибра хората по домовете им. Няма от кого да се краде, пpocтитyцията също рязко намаля и 200 хиляди се завърнаха в България. Как ще спрем вируса, когато това са избиратели на ГЕРБ, т.е. недосегаеми.

14

До Анонимен 7

преди 4 години

Много точен израз - "заради някакви играчи на социални помощи".Докога отстъпки и дундуркане заради тези? Те не уважават държавата, която ги развъди и закриля. Не им пука какви ще са последиците за трудовите хора, на чийто гръб се изплащаха детските им надбавки докато пораснаха и плъзнаха по света да търсят по-щедри соц. помощи.Сега е моментът за твърда ръка. Изтърве ли се моментът, хем ще изстрадаме зверска епидемия и икономически крах, хем накрая пак ще стигнем до диктатура като ни кипне.

13

Helo

преди 4 години

Тъпоо

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Ограниченията рано или късно ще паднат иначе ще народа ще подивее.

11

Анонимен

преди 4 години

Отворете най-после баровете хора.

10

Анонимен

преди 4 години

То и досега пристигащите от чужбина носят заразата. Доброволна карантина при тях няма. Трябва принудителна карантина, но държавата я няма. Това е най-важната мярка против коронавируса. Без тази карантина всичко останало губи смисъл. 200 хиляди били се върнали в последните седмици в България. Ако бяха под карантина, заразените в България щяха да са в пъти по-малко и само сред завърналите се.

9

Анонимен

преди 4 години

Каква карантина, бе, някои не се спряха да летят напред назад и полетите до България все още не са преустановени. С тази циркулация няма никаква файда от тази карантина. Ако бяха затворили границите веднага и напълно, нямаше да има нужда от карантина вътре в страната.

8

Анонимен

преди 4 години

Държи не държи, ограниченията ще се затягат