193

Някой

преди 4 години

Страшен цинизъм на управляващите е в тези тежки времена да се сравняват и злорадстват с трагедиите в другите държави! Пази Боже сляпо да прогледа! Обаче ви чака изненада г-да управляващи - тези държави ще се възстановят от кризата и здравеопазването и икономиката. И средната продължителност на живота им пак ще е с 12 години по- голяма от нашата, а може да стане и по- голяма. Защото проблемите и корупцията в здравеопазването ни са огромни, и само желязната ни дисциплина и самоограничения ни спади

192

Анонимен

преди 4 години

Безобразие. Пак ли ще бъде нахранена милицията. за гражданите-кредити, които трябва да се връщат, за милицията-допълнителни доходи.

191

ПроСоТо

преди 4 години

м/у другото,колкото и да се правят на "велики" и "политици",всъщност са едни ..Па..Па-гали,които повтарят това,което "Големите началници" им наредят!..Иначе е ЯВНО,че в света НАЙ-ПОСЛЕ се установи "Новия световен ред"....ФАШИСТКА ДИКТАТУРА от добре познатото ни минало,но гарнирана със.."Съвременното звучене"........Да идва Месията и да сложи най-после ред в безумието!..Явно човеците са способни САМО на ПРОСТОТИИ..

190

Пурко

преди 4 години

Абе,днес ми поправиха телевизора-някакъв вирус имало?Някой знае ли нещо?

189

Тиквени семки

преди 4 години

Колко са лекарите и колко са военните? та за кой са парите в полицейската държава?"нашите мерки се дават за пример за най-бързи, ефикасни и доказани" - щото нямаме лекари а полиция!Други мерки просто НЕ можем да предприемем!

188

Анонимен

преди 4 години

Хора като финансовия министър и габровския вицепремиер,които никога не са имали частен бизнес и не са плащали заплата и осигуровки дори на един човек,решават проблемите на бизнеса!

187

ПроСоТо

преди 4 години

ВСИЧКИ гербаджии са като кр..а-ставите магарета-надушват се през девет баира.За това те ВСИЧКИ "гласуват като един",защото ВСИЧКИ ДО ЕДИН са клонинги на Мутрата от село Банкя...помислете по въпроса!....а да,и трите звездички в долния ми коментар заместват другия,по-мек израз:-"НЕЧИСТА"..

186

Факт

преди 4 години

Вие си избрахте ГЕРБ, ВМРО и НФСБ, като гласувахте за тях или не гласувахте за никой, така че сега не пискайте, че ни е зле. Ваша е вината

185

Анонимен

преди 4 години

Манерко Радев просто изгоря.Това руско *** се спотайва като бъха в ***.Няма да има 2 мандат за този пуяк

184

Анонимен

преди 4 години

Това, че правителството се състои от крадливи *** не е новина.Не е новина и че за финансов министър е сложен човек, толкова смотан по темата, че един наем не може да скрие, че не плаща..Да наречеш, между 11 и 15% от работещите у нас маргинали и да им кажеш оправяйте се, надминава обичайната, управленска кретения.Първо, защото ако ние кажем на правителствотo да се оправя и без нашите данъци?

183

Всеизвестно е, че

преди 4 години

Никога България не е била управлявана от толкова *** човек. Срам е за всички нормални българи.

182

До 192 Чудя се

преди 4 години

Какво се чудиш?! Държавата ги обезпечава с липса на предпазни средства и със 700-800 лева брутна заплата.

181

Анонимен

преди 4 години

ПРАТИ ОТ ЦИПУРАТА БЕ

180

Хан Аспарух

преди 4 години

Слава на Бог. Начело на държавата имаме хора които имат визия за държавата! Имахме Ванга! Сега имаме Бойко!

179

Чудя се

преди 4 години

По какъв начин Държавата обезпечава тези, които са задължени да работят/служат ежедневно за да може тя да функционира?!? Т.е. държавните служители, работници в държавни предприятия, лекари в държавни болници, ангажираните в сектор сигурност и др. ангажирани в бюджетната сфера, които са задължени да ходят на работа.

178

мдааа

преди 4 години

Много е горд , че 100 000 щведи , които няма кого да обират на западсе върнаха тук , за да ни бастисатголяма гордостВ крайна сметка от 40 минути , той говори 32 ??най много ли разбира от всичко ?а да го питам , щерка му.... до колко години е била на Хумана ??

177

Анонимен

преди 4 години

Язе съм на краставици и на зелени ябълки.

176

Анонимен

преди 4 години

За лекари ок, но защо подяволите за полицаи и военни?

175

Анонимен

преди 4 години

Прати от ципурата и на нас.Аз купувам само като е на промоция 12,99 лв.Боко и сие повеке да ядат.Да ядат,та да п....т.

174

апо

преди 4 години

Случайно попаднах на БСТВ и от няколко дни специално отделям по мяколко минутки на този канал.Ужас !!!!Нонстоп лъжи , демагогии и манипулации в промишлени мащаби.Немога да си представя що за човек трябва да си , колко ограничен , невеж и маргинализиран за да вярваш и да следваш подобна тотално компрометирана идеология.