113

до тролчетата

преди 4 години

Тролчета - именно по време на Костов бяха направени решаващите действия за да бъдем приети в ЕС и в редица доклади по онова време се считаше, че ще бъдем приети с първата вълна членки през 2004. Цитираха ни на едно ниво със Словакия през 2000-01! А за Румъния никой не говореше - далеч зад нас. Крадливия ви Дедо много забави процеса и ни приеха чак през 2007

112

Активист на БСП

преди 4 години

Ама тоя излезе ли от затвора!?

111

АНОНИМЕН

преди 4 години

НАИСТИНА ЛИ БЕ КЪРТИЦО.ОТКЪДЕ СЕ ПОЯВИ ПАК.ПОНЕ ТЕБ НЯМА ДА МИСЛИМ.НАЛИ ЛАПШ ОТ МНОГО МЕСТА.

110

A

преди 4 години

България има голям късмет, че точно в този момент Иван Костов не е в политиката. Тежко ни иначе...

109

бай ганююю

преди 4 години

ама верно ли бе бачо иване щото ние пасем трева и не можем да се сетим... то нали това е целта на занятието!!!!Предизвикване на поредната световна икономическа криза само методите са различни всеки път!!!в интервал са през 10-12 години...още щом бг бизнеса заговори за внос на работна ръка се знаеше че кризата е близо!справка 2008 щяха да внасят виетнамски заварчици ужким и след това кризата започна...това е просто българина е с къса памет и не си е научил предишния урок за пореден път!!!

108

Костовист

преди 4 години

До Додо: Момченце, много си позволяваш, гледай да не се разхождаш по Витоша!

107

Тодар Правешки

преди 4 години

До ЕнгелсДа бе, представяш ли си. Още е жив, за разлика от евреите Мордехай (Маркс), Ленин, Енгелс, от Гошо Тарабата, Трайчо Костов, Вълко Червенков, Живков и вся остальная красная ***.Мъка ти казвам. Даже успя да изкара България от комунистическото блато. Голям мръсникъ, а!

106

милиционер

преди 4 години

Тоя с доносниците около него Софиянски,Марков и Бакърджиев обраха и разпарчосаха всичко що носи печалба ,включително подариха базите намвр на частния си фк 1914 ,изтривайки завинаги истинския клуб Левски-Спартак.срамно е че никой не им търси отговорност на тия доносници

105

Анонимен

преди 4 години

Тоа мън,гожери ако го барнем че по Белее като снег. Р, ше почне да го говори на твърдо. Заради тоя сме на това дереже. Унищожи всичко с оня Слабичкия мистър 10 % и сега си харчи милионите. При най малкото сътресение държавата се разпада щото нема резерви. Сега тия дето му скачаха на Белия Кар чекат големи пенсии. Нема пенсии за вас Банани от 2 кинта и тоалетна артия по 10 лв нали за това скачахте. Щото не искахте да си бръшете с работническо дело задните части. Е сега има ама нема кво да бришете

104

българина

преди 4 години

всички знаем за кризата, но малко знаят, че след нея ЕС няма да съществува, и половината запад ще иска режими тип китайски комунизъм и руски капитализъм, защото само те ще са се справили с всички задачи и усложнения. да не забравяме климатичните промени които набират сила с всяка година, а тях никой капиталистически режим не може да ги пребори

103

Анонимен

преди 4 години

Този не е ли пенсионер, който пише книги ? Вярно, че преди около 20 г. беше министър председател, на когото Методиев Борисов викаше Гаргамел. Как дъщеря му консултираше КТБ-то, че то фалира. Значениетжо на абревиатурата е *** тате баница.

102

До 102

преди 4 години

По времето на Костов НЕ сме още част от Е.С. Като не вярваш прочети. Моят мозък помни много добре историята, за разлика от тебе шабан подлизурко на тоя ****Нгал.

101

Анонимен

преди 4 години

До До хвалещия КостовТи май нямаш връзка с главния. Дори и буквално което казваш не е вярно. Освен това, все едно е да твърдиш, че падането на комунизма е в следствие на Буш - старши, а не на Рейгън. Малко историческа перспектива няма да ти е излишна.

100

Додо

преди 4 години

Браво, г-н лилав зАврен драгалевец (силна прозявка)! Изключително важна информация ни даде! Сега по същество! Защо натисна да спрат втората част от предаването за тежкото криминално икономическо престъпление - сделката с БГА Балкан с евреина Гад Зееви по Канал 1 миналата седмица?! От какво се уплаши? От разследващия журналист?! Или, че ще ти лъсне зaдника какъв мошеник и криминален субект си?! Гешев???

99

мишо бирочето

преди 4 години

командирчето ти чобанче приземи функционираща развита държава в третия свят. опоска половината от това дето имаше за опоскване но тази половина включваше жизненоважни системи като селското стопанство. освен това с глобалистите и еврогейтаците сготвиха виденов. предател от класа тръгнал да ръси акъл по време на поредния скеч на кукловодите. да отиде във франция, китай и други държави с висок процент на държавана икономика и да почне да приватизира лелавия джанго и да види на коя секунда ще го обесят.

98

От 97

преди 4 години

И да цъкаш и да не цъкаш минуси, истината я пише и в гугл. Дори помня как дядо ви Симеон Сакскобурготски се караше с италианеца Берлускони,който не искаше да влезем в Е.С. Приеха ни като получлен и си останахме в чакалнята за Шенген. Народът даже се бъзикаше като сме получлен в Е.С със задните части ли сме влезли.

97

Анонимен

преди 4 години

85 Има нещо такова. Около коледа и нова година в магазините всички кашляха. Ако е същото сега трябва да е спада, а не пика.

96

Анонимен

преди 4 години

МАЙ ПАК КОМАНДИРА ЩЕ НИ ИЗМЪКВА ОТ КРИЗАТА ЕДИНСТВЕНО ДЯСНА ПАРТИЯ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ, А ТАКАВА В МОМЕНТА НЯМА ПРЕДСТАВЕНА В ПАРЛАМЕНТА

95

До хвалещия Костов

преди 4 години

Не цъкай минуси, българино. Може спокойно да провериш,че в Е.С сме влезли по времето на дядо ви Симеон Сакскобурготски, а не по времето на Костов.

94

Kostov

преди 4 години

Nema ba, dadoh gi na Dogan.