8

Анонимен

преди 4 години

И да припомним - употребените маски не ги изхвърляте по контейнерите, че ще пламнат махалите от тия дето ровят по ***.Само дето оперативния щаМ още не се е сетил да предупреди народа за това, понеже е прекалено зает да чете сводки за деня. Всичката работа хубава, ама някак Мутафчийска...

7

Анонимен

преди 4 години

Разгеле, Митреле... откога ви казвам, че маските не пазят, особено ония от 15 стотинки?Клас 3 е ок, но информацията отново е непълна. Филтирите се запушват, спира да работят. Не може противогаз клас 4(от 5 възможни), който прилепва плътно към лицето и е с 3 поредни филтъра да му дават че защитава до 15 минути гарантирано от биологични зарази и до 2 часа от химични след което е за смяна на всички филтри, а маска от хартишка да ви пази цял ден.

6

Анонимен

преди 4 години

Разправях ви аз че домашна маска от стар потник не върши работа ама вие не вярвахте

5

Анонимен

преди 4 години

Освен китайски маски други не признавам, тия какви са ? Китай се излекува от коронавирус.

4

Момо

преди 4 години

Във Франция официално препоръчват маски с ниво на защита поне FFP2, а най-добре FFP3.Хирургичните маски не пазят този, които ги носи!

3

Министър

преди 4 години

Има ги само за избрани, за простолюдието няма такива !

2

Честно

преди 4 години

Аз първата маска съм я виждал само депутатите в Народното събрание да я носят. В София по аптеките я няма. Втората я виждам за пръв път.

1

КЪДЕ ДА ГИ НАМЕРИМ В

преди 4 години

Къде да ги намерим в Бургас ?