22

Анонимен

преди 4 години

Глобализацита през последните 30 години беше отвратителен либерален анархизъм подпомогнат икономически от комунистически Китай.Ако американците,подчертавам,само те,защото ЕС е продаден евтино вече на исляма и Китай ,не се стегнат и не унищожат комунизма в Китай,не ни чака нищо хубаво.

21

Група приятели

преди 4 години

Китай се взе много насериозно и ето какво ни докара. ЕС и САЩ трябва да строшат китайските окови, които сами си сложиха и да върнат производството на своя територия. Нашият крак вече няма да стъпи в китайски ресторант. Бойкот!

20

до 17

преди 4 години

Колкото да обясняваш на хората тук, те си искат комунизъм. Всички заводи държавни, ниско интелигентни хора началници а работниците да си клатят краката по цял ден. Това искат хората!

19

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАбе ти наясно ли си, че без китайските стоки колкото и да ти плащат няма да ти стигат във САЩ всички теглят кредит за да си купят кола. Теглят кредит за да учат и около 90 млн човека не могат да си платят здравните осигуровки големите им компании отиват във Китай, защото ако останат във САЩ ще фалират. Китай е бъдещето. Русия и Китай направят ли дъмпинг на долара ще ги последва и Индия, а това е вече половината свят.

18

Анонимен

преди 4 години

Виновникът за пандемията от COVID-19на север от мексико, и на юг от канада

17

Анонимен

преди 4 години

Всеки вирус винаги се завръща, ще стане като грипа тоя вирус не се ли измисли ваксина или лекарство. Тоя японец разбира се е наясно, но от прекалена деликатност няма да каже - глобалисти уср***е се.

16

MaйMyнaтa

преди 4 години

Ако сестрата продава бананите иначе НЕ

15

Анонимен

преди 4 години

Глобализацията унищожи света. А икономиката след вируса няма да е тази която я познавате. Хиляди фирми от малкият и средният бизнес ги закопаха. Милиони останаха без препитание. Знаете ли как се възстановява фирма която в момента не работи. С милиони аеми от банките.А дали ще отпуснат заем само Бог знае.

14

До 9

преди 4 години

Сигурно у вас всичко е китайско(то друго няма по магазините),ама сега се правиш на интересен.

13

до MaйMyнaтa

преди 4 години

Ти за линкове на си ли чувал! Хайде отивай за банани БЕ!

12

MaйMyнaтa

преди 4 години

До 2Кви снимки да качиш бе, да не си у фейсбук

11

До 9

преди 4 години

Внимавай след кризата да не започнеш и ти да ядеш гъсеници и буболечки.

10

До 7

преди 4 години

Точно ,че всички чакат нейното производство,,ти ще почакаш да ти се цени по-високо труда !

9

Анонимен

преди 4 години

Измислиха го.Намериха си виновник.Сега сигурно са по-спокойни.

8

Анонимен

преди 4 години

Глобализацията е виновник за всичко ! И за добро, и за лошо ! Тея общи приказки не минават !Пандемия като пандемия.....ще мине и няма да се свърши света ! Поне да свали някои хора и да им покаже,че все още има неща,пред които сме равни всички !

7

До 2

преди 4 години

Голям експерт си,ей.Що ли не те вземат в СЗО?Жълтата комунистическа ***,/според теб/,първа се зарази и бързо се справи с вируса,а ние ще се влачим месеци,а може и години,щото сме големи тарикати и разбирачи като теб.Освен това е втора икономическа сила и всички чакат на нейното производство.

6

Анонимен

преди 4 години

А смятате ли ,че глобализацията ,а не простотията от феодализма караше жълтурите да ядат прилепи и гущери в 21век?

5

Анонимен

преди 4 години

След кризата Китай ще изгрее като новата световна суперсила, а САЩ лека полека ще залязва.

4

Анонимен

преди 4 години

Надай се коньо за зелена трева.

3

Анонимен

преди 4 години

Проблемът не е точно глобализацията, а разлигавените западни общества. За 2-3 седмици можеше всичко да е минало, но всеки искаше да си вее г**а, защото това му било основно право. Е, сега няколко месеца ще си киснат всички вкъщи и икономиката ще се съсипе - точно заради поколенията лигльовци, които се отглеждат навсякъде...