12

Анонимен

преди 4 години

Радев я забърка тая криза, сега хем ще сме безработни, хем цените ще хвръкнат нагоре. После гладните и недоволни тълпи ще идат да мрънкат под прозорците на Баце добре го е намислил зеления чорап.

11

калфин

преди 4 години

дали знае че неговата заместничка от предишния кабинет обещава бонуси за служителите което е като пир по време на чума защото само медиците които работят със заразените са първа линия, останалото е популизъм, който се надявам да бъде спрян и наказан от този от когото зависи

10

Loyko

преди 4 години

На Калфин му е лесно с дебелата европейска заплата да ръси глупости. Той също е на държавната хранилка ,но дума не обелва да се откаже поне няколко месеца от заплатата си в името на народа.Ако направи това,бих признал,че е загрижен за хората.Всеки дава акъли,ама друг да плаща...

9

РУМЕН РАДЕВ

преди 4 години

ЦЕНИТЕ НА СТОКИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ УВЕЛИЧАВАТ , ЗА ДА НЯМА СПЕКУЛА!ТАКА --ХЕМ БИЗНЕСА ЩЕ Е ДОВОЛЕН , ХЕМ НАРОДА ЩЕ ИМА СТОКИ!ЦЕНИТЕ И ПАРИТЕ СА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗА НАРОДА!

8

Анонимен

преди 4 години

Не са ни нужни 240 хрантутника ще се справим и със 40. Кaкво стана със референдума на Слави ?

7

Гетото

преди 4 години

Но нали в понеделник на въпрос от журналист към Боко тиквата, че ЕС отпуска близо 2 милиарда лева за борба с коронавируса заяви, че никой не е отпускаш такива пари. Казано било да се преразпределят пари от други еврофондове които вече сме получили. Кой сега лъже???? Другаря Калфинчов или Краля слънце???!!!

6

Не знам

преди 4 години

Да се откажат от заплатите си всички политици,защото народа няма пари да ви ги плаща.взехте му всичко вече,спрете се!!!

5

Анонимен

преди 4 години

Борисов е политически свършен даже да мине кризата.Обърка всичко.Отстъпи на всички ,но така не се управлява.

4

Анонимен

преди 4 години

политически труп, ама е прав. Гроб няма визия за следващата седмица, вие очаквате за след месец-два. Пуснали са се по теченитето по вече изпитаната тактика - който излезе да протестира, той ще получи пари т.е. който превари. На Китай им отне 3 месеца, тука не се знае карантината колко ще продължи. Фирмите имат резерви за 2,3-5 месеца (повечето и то големите), после и те ще хлопнат врати.

3

Само отбелязвам

преди 4 години

Добре де в Северна Македония, Заев е казал в 8 точки как ще бъдат разпределени парите. Кратко и ясно. Не забравяйте,че не са в Е.С. и не са им пратили от там пари за борба с корона вируса. Как така в България не може да се изготви закон, в който да се посочи как точно ще бъдат разпределени парите?

2

Що ,бе Калфин...

преди 4 години

Нали БСП и Президента освободихте цените на стоките??!!Сега и хляба ше стане вече 5-лв.Кой производител на хляб ще фалира при тия добри цени , я кажи...??!!??!!

1

Праведен

преди 4 години

Мерзавец !