28

До 22

преди 4 години

Ко речи? Я пак? Скоро на руснаците ще им трябва помощ, но Путин ще я откаже гордо и ще обрече много невинни заради егото си на мор.

27

емиграция

преди 4 години

Социалистическо-комунистическо правителство в Испания начело с красавеца Педро Санчес.Това е.Няма да коментираме.

26

До 26

преди 4 години

Ти си пълен ***! Точно китайците са отговорни за това, което става в момента! Мерси за таз помощ! А колкото до Русия, която изпратила 10 доктора... не ме разсмивай! Ходи в Раша, не цапай тук!

25

St. Pumpkin

преди 4 години

В статия за Испания се намериха *** да пишат за Русия. Къде ви е великият европейски съюз драги? Старчетата с големите заплати се покриха и никакви ги няма. Русия и Китай се притекоха на помощ , защото ги плюеха до вчера и гонеха консулите им. ЕС е една порочна организация , която може само да печата пари без никаква облигация , и като стане нещо като това на което трябва да се реагира те се покриват. Сега Италия, Франция и Испания трябва да я напуснат

24

Do 11

преди 4 години

Моля всеки пострадал от чернобилската радиация, първо да ни информира какви са му/й пораженията и чак после да пише по темата на статията. На оцелелите он чернобилската радиация вече 36 години Честито.

23

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Европейски ценности. Мама и тати го отгледали и осигурили , той за благодарност ги праща в хоспис за да не ги погледне на старини. Всички тези изоставили родителите си да ги съдят сега. После ние сме били диваци, че си гледаме родители и баби и дядовци

22

Анонимен

преди 4 години

"В Испания възрастни изоставени да умрат в старчески домове"Да не ви шашкам, ама то точно за това са старческите домове и без да има епидемия...

21

Анонимен

преди 4 години

***,климата в Русия и народната медицина с която се лекуват при настинки и грип им позволява да не са податливи като останалите страни,които при най незначителния симптом се тъпчат със лекарства.Руснаците са държавата с най-силен имунитет.Много ясно,че ще има най-малко смъртни случаи.Ти се моли теб да не те засяга и близките ти,вместо да се правиш на интересен по новинарските сайтове и да демонстрираш що за нищожество си.

20

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Ще оцелеят Дисциплинираните,Тези които си ходят навън , Да походят за последно

19

Факт!

преди 4 години

Естествено че руснаците имат лекарство просто хини който взиматнот България между другото.Как по аптеките няма нито едно антималариино или антиартритно лекарство всичко е изтеглено и точно това което помага.Цели се максимално намаляване на населението това идва от Сащ и ЕС.

18

Сп???нс

преди 4 години

Един приятел работи с доста китайци и напоследък говорят за вируса и според което са им казали роднини от Китай , може и да го преболедуваш, но със сериозни поражения върху белия дроб, та човека се е наплашил и не излиза от тях.Та не знам на кое може да се вярва...

17

Анонимен

преди 4 години

Изпързаляха хората за последно...

16

Анонимен

преди 4 години

Само *** пуснаха тази проказа!!Има 400 заразени един умрел и 17 излекувани??? Значи имат лекарство!Чакаме Путин да почне да издиша!

15

Анонимен

преди 4 години

Западни"ценности"какво да правиш!

14

Последствия

преди 4 години

След вируса си:1.УМРЯЛ или2.ИНВАЛИД за цял живот.Друг вариант НЯМА.ВИНОВНИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 4 години

Айде тия дето не вярвате на новините, отивайте на екскурзия в Испания. Айде бе другари, събирайте се там на комунистически пленум.

12

Анонимен

преди 4 години

Четете ли какви целувки ви пращат вашите ментори? Айде стягайте багажа и чемодан вакзал Москва!

11

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Като се увеличи бройката, ще ги захвърлят на горски полянки - да си умрат на спокойствие сред природата

10

До 6

преди 4 години

Друго си е медиите от едно време дето криеха че има взрив в Чернобил и хвалеха великия комунизъм

9

От Москва

преди 4 години

Само тук е спокойно и всички сме весели и щастлив. Призовавам всички наши български приятели да си закупят еднопосочен билет и да се спасят от коптора ЕС! Бързо, че ние ви чакаме с отворени обятия!