178

Анонимен

преди 4 години

От 191 Имам предвид че тоя Кой не предвиди че шитнята дето я изс.ра по света ще му падне на главата и няма да знае какво да прави.В момента вируса се разпостранява яко из страната му и понеже е т.ъп и не го предвиди сега се чуди в кой ку.чи г.ъз да се завре щото вече че няма да го преизберат е ясно и сега въпроса е дали бесните от неадекватността му тълпи няма да го разкъсат жив като Кадафи.И с право го е страх.С тоя ход срина с глупостта си векове граден американски капиталистически нелиберален

177

Анонимен

преди 4 години

Ей явно това че вируса може и да не е много естествен много тревожи някого и тоя някой чак проучванета плаща че да види дали мнозинството не подозира за подвизите му.Пък и целта му взе да лъсва както винаги повече пари и власт чрез диктатура в която той е диктатор.Или пък с трикове тип пускам вирус *** имам и лекарство и като ви го лепна а да видим няма ли да ми купите лекарството на максимална цена.Но нещо много се е екзалтирал тоя Вашингтонски тръмпутински Някой. И сега му предстой изненада.

176

Анонимен

преди 4 години

мишок.....ако чуваш гласове, но си сам....потърси помощ...лекарска помощ.

175

мишо бирочето

преди 4 години

това е най обикновена настинка/грип. замислете се. елитите го използват за да заграбят още повече и да ни надянат хомота още по здраво. събудете се. скоро и официално ще почнат да ни разпарчетосват за да ни покриват дълговете.... няма вирус мутант, няма умиращи и берящи душа от него. измислици премислици е всичко това.

174

Анонимен

преди 4 години

Когато спечелят това, което е предвидено да спечелят онези , които дърпат конците отгоре, вирусът ще изчезне ОТ полезрението ни - не че ще престане да съществува съвсем .Обаче после ще пуснат едни ваксини - ще ни задължат да се ваксинираме, и фармацефтичните фабрики ще спечелят милиарди - нещо което не успяха да постигнат при "нормални " условия. Страничните последствия обаче, както винаги ще бъдат премълчавани. Извинявайте че не следвам стадното мислене. 133 IQ

173

Ми2

преди 4 години

Българина е много хитър и веднага е прозрял истината.Тая гадост е създадена в зона 51 - лично видях снимките в един форум който вече не съществува(случайност? Едва ли)

172

Много сте наивни

преди 4 години

Май не сте чували, че Ванга я е предсказала тази чума.Както и че са открили тая "жута мaймуна" в Царичина ама са я продали на американците за 10 000 долара защото тогава бяха гладни години и май от там е тръгнала болеста.

171

Анонимен

преди 4 години

Виждам, че има поне един умен човек тук които знае за рептилите.Те идват планетата Ибуру имат тайна база на луната и управляват света.Зукабърг,Путин и Лили Иванова са някой от най-известните.

170

Анонимен

преди 4 години

ХАМЕРИКАНЦИТЕ И ИНГИЛИЗИТЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ТАКИВА ВИРУСИ-ЛАБОРАТОРИИТЕ ,КОИТО СА ИЗГРАДИЛИ В УКРАЙНА И ГРУЗИЯ ПРОИЗВЕЖДАТ ВЕТЕРИНАРНИ ЛЕКАРСТВА И ФУРАЖНИ СМЕСКИ,ТЕ НЕ КРАДАТ НЕФТ В СИРИЯ,ИРАК,ЛИБИЯ,ВЕНЕЦУЕЛА-ПРОСТО СЕ ОПИТВАТ ДА ДЕМОКРАТИЗИРАТ ОБЩЕСТВАТА ТАМ,ТЕ НЕ ВЪВЕЖДАТ САНКЦИИ СРЕЩУ ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ С ЦЕЛ ДА КРАДАТ БИЗНЕС-ПРОСТО ИСКАТ ДА ГИ ПРЕВЪСПИТАВАТ,АБЕ С ДВЕ ДУМИ ДУШИЦИ

169

Анонимен

преди 4 години

Господ праща тази чума защото не ходите на църква и гледате мръсотии.

168

Онанимен

преди 4 години

Продължение от 177:с Китай сценариите са много лоши. Китай е 5 пъти по-голям като население, в момента като производствени мощности е малко над 2 пъти по-добре от САЩ. Ако краварите не направят нещо бързо, за да изгонят фирмите, произвеждащи в Китай, след 5-10 г. никакви действия няма да спрат китайската хегемония.Пределно ясно е, че единственото, което може да подейства що-годе успешно, е вирус, който да нанесе значителни до големи щети.

167

Факти

преди 4 години

Изкуствения произход на вируса е конспирация. Точно както са конспирация атомните бомби над японски градове, *** и химикалите във Виетнам, обеднения уран в Сърбия и Западна България и т.н.

166

Анонимен

преди 4 години

Не, не, това сигурно не е вярно.

165

Онанимен

преди 4 години

С помощта на суперкомпютри краварите правят прогнозни изчисления какво би се случило при определени техни действия, например да опитат фронтална атака нас Русия. Изчисленията им показват, че при всички сценарии, дори Русия за загуби, последиците от ядрените оръжия, които ще се използват, ще избият 3/4 от живота на земята. Понеже варианта не е това, което търсят, с Русия краварите ще оказват икономически натиск, докато намерят успешен сценарии за атака.

164

Конспиратора

преди 4 години

Светът се управлява от една раса която е кръстоска между човек и гущер, Същата тази раса крои пъклени планове да прецака хората и да добие повече надмощие.Същатата тази група хора крие от нас,че земята е плоска. Дори ни лъжат, че сме кацнали на луната, а всъщност никога не сме били там защото тя е от сирене. Ваксините предизвикват странични ефекти.В момента няма ваксина за Covid19, представете си ако нямаше нито една. Да живее бай *** конспиратора!

163

Анонимен

преди 4 години

КОРОНА ВИРУСЪТ Е ПОРЕДНИЯТ ЕПИЗОД ОТ ХИБРИДНАТА ВОЙНА,КОЯТО ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ СВЕТОВЕН ЛИДЕР,ЗАЕДНО С 2-3 САТЕЛИТА ВОДИ СРЕЩУ ЦЕЛИЯ СВЯТ .И КОЯТО СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ЗАГУБЯТ БЕЗСЛАВНО.ЩЕ ГИ БИЯТ С КАМЪНИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.

162

Онанимен

преди 4 години

Американосите удариха Китай. Понеже много хора наведнъж го казаха, когато вируса стигна до краварите, те не могат изведнъж да не покажат поведение, както другите страни, т.е. да имат заразени, умрели, да се правят, че нямат ваксина и т.н. А света си е заврял дълбоко в з****ка на С** главите и отказва да признае истината.САРС беше първия, ков19 е втория, сещате ли се как ще уарят със следващия им вирус?

161

Flat Earth

преди 4 години

До АнонименПлосък е мозъка на тези които си мислят , че земята е плоска.

160

Анонимен

преди 4 години

краваристанците са в играта и си мислеха че няма да стигне до тях , обаче ....

159

Анонимен

преди 4 години

Българите са COVIDioti