35

Анонимен

преди 4 години

има платени сайтове за новини.все пак да ви пусна нещо от вип кухнятаковид19 е пуснат съвсем умишлено.възползвайте се.ако не знаете как за съжаление можете само да чакате да отмине бурята.пазете се.

34

Анонимен

преди 4 години

удивително е при този напредък на медицината,че все още не могат да открият лекарство,което убива ефективно вируси,без да вреди много на организма.Иначе има 1000 лекарства дето трепят бактерии,но убиват и полезните такива,а за полезен вирус не съм чувал ама няма лекарства против тях,май не сме толкова напреднали,колкото си мислим

33

До Чудна работа

преди 4 години

Миналата година декември купих от Турция Планквил - хидроксихлорохин фосфат /пречистена версия на нашия Резоксин/. Струваше 16 т.л., или около 5 лв. наши пари. Към 21.02.2020 турците вече искат рецепта, издадена от техен лекар.Още ли се чудиш защо у нас го няма. Другата страна на въпроса е, че дори да го произведат, или внесат от Турция, цената ще бъде петорна. И така да е, да не се туткат и да чакат до нам си кога.

32

Язе

преди 4 години

Най истинските лекарства са при ветеринарни те. Там фара-корпорациите не смеят да продават ментаци защото лекарствата имат икономическо въздействие и животновъдите ще ги скъсат от съд за пропуснати ползи и прочие. Например Имаверола за гъбички е в пъти по ефективен от човешките лекарства но не се предлага в аптеките. Има и много други...

31

Иванчо+Марийка

преди 4 години

Хинина е спрян, защото е много евтин и ефикасен. Това е като Гранофурина, който спряха понеже е 10 лева и лекува дори ангина. Сега купувате бонбки за смучене с никакъв ефект. Между другото Гранофурина го има по ветеринарните аптеки и наистина помага при болно гърло.

30

АнонимеН

преди 4 години

ПРОЧЕТОХ СТАТИЯТА ЗА ХИНИНА!!ХИНИНА СЕ ДОБАВЯ ОТ ХИНИНОВОТО ДЪРВО И Е ОТРОВЕН И КАНЦЕРОГЕНЕН ПРИЕМАН ВЪТРЕШНО!!!И ДА ВЕРОЯТНО ПОМАГА СЛАБО!!!!ЩОМ Е НА ПРИРОДНА ОСНОВА ПОМАГА СПОР НЯМА НО НАДАЛИ ЩЕ ПОМОГНЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЧЕСЪНА КАТО ДЕЙСТВИЕ!----------РЕКЛАМИРАЙТЕ ИНТЕРФЕРОН, ИМУНОГЛОБУЛИН ОНИЯ ДВЕТЕ ДЕТО ГИ ОБЯВИ ТРЪМП И ЕДНО СРЕЩУ ЕБОЛА РЕМДЕЗИВЪРДА СЕ БОРИ КОРОНА ВИРУС 2019 С ХИНИН Е СМЕШНО!

29

Анонимен

преди 4 години

Китайски вирус се лекува с китайско хапове ... Ама не.

28

Анонимен

преди 4 години

отдавна забелязвам,че съвременните лекарства са ориентирани повече към лечение на симптомите а не на самото заболяване,сякаш нямат интерес да лекуват причината а само симптоматиката,не важи за всички илачи,но за много от тях

27

Анонимен

преди 4 години

изгледах интервюто и си задавам следния въпрос - добре де,намерили са по-добри лекарства дето лекуват същите заболявания,защо им е тогава да го забраняват,какво им пречи,който иска да го ползва щом лекува,забранява се нещо токсично.Забелязвате ли,че тая модерна болест може да се лекува само с лекарства отпреди 50-70 години,като азитромицина,вариант на еритромицина,открит през 1952г и хинина отпреди 100г,нещо модерните лекарства издишат

26

Обикновен Гражданин

преди 4 години

Гледай сега какво означава поговорката "И най-умния си е малко ***".Абе какви ги дрънкаш бе докторе?Как нещо лекува в болница , а пък извън - не. То бива алчност бива ама вол за мезе не бива.

25

nikoi

преди 4 години

Tova lekarstvo udulgava le4enieto.Uspeh. Produlgavaite da tursite lekarstvoto.

24

Мхм

преди 4 години

Аз предлагам да направим Кирил Домусчиев началник на кризисния щаб. Той още ни каза с какво се лекува вирусът много преди докторите и започна да търси,пък и да го намира и закупува. А държавата в лицето на Мутафчийски заяви,че незнае как и откъде Домусчийски е успял да го закупи. Значи държавата е по-слаба и неадекватна от един богаташ.

23

Анонимен

преди 4 години

Проф. Иво Петров: Хлорохинът лекува, но без самолечение с негo.Аз: Пълни ваната с хлорин и се потапя в нея.

22

Анонимен

преди 4 години

22- думата е ка,cavi,da.

21

Голем Смех пада

преди 4 години

Иво Петров ми падна в очите още когато се включи в гербаджийската Шайка.

20

Анонимен

преди 4 години

И тизи пълзи към вчерашният Костов,който стана всезнаещ и всеможещ,аднес е една ***.Професорски ***,сър.

19

WTF????????

преди 4 години

Този е добър кардиолог, но нещо почна да се меси и разбира от всичко. Явно иска да влезе в политиката и да *** истинските пари. Парите от стендове са добри, но в политиката са много повече.

18

Сандо

преди 4 години

Хиниа е спрян в ЕС за да могат фармаконцерни да печелят милярди от техните си патенти и лекарства. Евтиният хинин просто им пречи

17

Анонимен

преди 4 години

Положението е Бил предложи, той го изяде. Ена саморайка тъй речи...

16

ЧУДНА РАБОТА

преди 4 години

Чета и се чудя:- хлорохинът лекува Короната, но само ако се приема (пие) в болнична обстановка. Без коментар.- хининът е спрян в ЕС понеже имало нови аналози с по-малко странични ефекти.Не, спрян е понеже е МНОООГО евтин и МНОООГО ефективен.- Въпрос към професора - защо от миналата година спряха Резохина (което е хлорохинин) в България? Защо МЗ не направи догов за внос на алтернативния Плакинил? Понеже в момента Гърция, Турция и Румъния си имат хлорохин (Плакинил), а НИЕ НЕ!