170

Анонимен

преди 4 години

Гербери,променете скапания закон за здравеопазването,защото едини лекари взимат десетки или стотици хиляди левове заплата на месец,а други лекари и сестри са със смешни заплати!Няма специалисти в много направления и анестиолози,защото не искат да работят за мизерни пари,а други да обират касата с крайно високи заплати,каквито дори и в Германия не вземат!Поставете таван от 3500 лева заплата на лекарите и повишете с 300-500 лева заплатите на сестрите!Не слушайте някои лекари,а народа!

169

Анонимен

преди 4 години

До Комон СенсТи си *** явно е това..За какъв президент говориш бе...Този е марионет..,и шут...Абсолютен военен от комунистическо...

168

Комон Сенс

преди 4 години

И защо беше тази пупшилка на троловете и прочее слугинаж вчера, след като дори упрвляващите си признават, че Президента е прав?И какъв ше го дирим ако нямаме поне една институция читава?

167

Вирус

преди 4 години

дръж, дръж мързеливите, крадливите, завистливите, бягай, бягай, бягай от работливите, отзивчивите и любознателните.Ти си знайш работата, ей!!!!!

166

срамота

преди 4 години

Вчера Бокича изтрепа рибата с глупостта си.Гледайте го в нета ,защото телевизиите не смеят да излъчат повторение на излагацията.Шоуто на Бокича от 22.03 е номер едно.Час и 20 минути се изливаше простотия на килограм.Гледайте го ,защото всеки момент ще го свалят.Толкова много простотия на едно място ,трудно се намира.

165

Героят от Шипка

преди 4 години

Радев Ветото пак си показа нивото !

164

2

преди 4 години

Защо след като Румен Радев доказа че разбира от коронавируси, все още не е включен в оперативния щаб на г-л професор Мутафчийски? Щабът може да използва събраните от президента данни за двата щама коронавирус у нас. Тук има явна дискриминация.

163

Iozeff

преди 4 години

Борисоф да се моха от политиката!Необразован,неадекватен,некомпетентен,некултурен! Срам за България! Радев е просто много подобър!

162

Приятел

преди 4 години

Гледах вчера след обяд монолога на тиквения генерал по ТВ, пред насъбралите се ***.Час и половина бръщолевеше.Толкова празни приказки ,хвалби ,закани ,нападки , прогнози и безсмислени поучения не е казвал и др.Т.Живков за 36 години управление.По едно време се сравни с Борис Джонсън?Шанса ни да оцелеем с този болен човек начело на държавата е НИЩОЖЕН.

161

Red Pimp

преди 4 години

Абе Румен Радев нали е льотчик. Да изкара един селскостопанси самальот и да напръска държавата със спирт. Да спрем да се занимаваме с коронавируси вече. Може и с Миг-29 да напръска че селскостопанския по трудно се кара.

160

Правна комисия НС

преди 4 години

Подкрепили с ясното съзнание, че формулировката не е правилна.Затова ли ви избирахме???

159

анонимен

преди 4 години

Гаранция че божбоазина на тази групировка ,им е скръцнал със зъби,Точно сега Да не им се противопоставят! А той президента Че е прав прав е! Но нали все го режат ГЕРБ щото Не е от техните е друга тема! Сега си "траят" Но пак ще "избухнат". Въпрос на "тема" и време е! Тактика на ГЕРБ и това си е!-:)

158

мишо бирочето

преди 4 години

доброто ченге и лошото ченге. слянинова предложила някви текстове срещу подкрепа, порко уж ги приел без да ги чете, льотчика ги ветоса, и накрая приеха това дето порко са му го сложили на масата началниците. това с "фейк нюза" знаят че няма да се приеме, първо защото на тях самите ще им се съберат по около 100 годинки присъди за глупостите с които ни облъчват само за един ден а и да го приемат след два деня целите им арести ще са пълни с противници на режима и роднините им ще са на улицата. страхлива мутрчка е порко.

157

Анонимен

преди 4 години

Откъде са ви маските? За един приятел питам :D

156

НЗ

преди 4 години

За пореден път се убеждавам, че в този сайт коментират основно хора, които изключително повърхностно четат, разсъждават и..живеят.

155

Анонимен

преди 4 години

някой бива да се разходи да кихне там 2-3 пъти из залата... вижте ги с какви модерни маски са се обзавели, а за електората от простолюдието - фалшиви маски за еднократна употреба , които даже ги няма и в аптеките

154

Тесен Демократ

преди 4 години

Ще се разберат БСП и Чорапа. Може в президентското барче да се срещнат на фастъчки с уиски но ще се разберат. Герб да не си мислят че Чорапа и БСП са се скарали. Не са! По-единни са отвсякога в борбата срещу коронавируса и ГЕРБ. Ще видите че съм прав.

153

Анонимен

преди 4 години

При нас има само грип D - останалите не ходят по ***.

152

Анонимен

преди 4 години

До УжасОпасното е ако се развие пневмония.Не съм доктор, но според мен грипа и корона вируса са опасни за хората със заболявания и слаба имунна система.

151

Анонимен

преди 4 години

Истинското старо БКП би могло да оправи всичко, но не и жалките имитатори от БСП, от които баш истинските комунисти, верни на идеята се дистанцираха много отдавна.