99

Посейдон

преди 4 години

още 97. САЩ са с високо развита икономика сравнима само с Китай. Но те винаги са поставяли приоритетите при увеличаване на печалбата а на редица важни за обществото услуги не е обръщано внимание. Наскоро в немски вестник един професор, преподавал и живял дълги години там, разказваше напр.колко често е спирал токът или водата. А водещият интервюто с учудване заяви че той не помни никога в неговия град да е имало такива проблеми. Професора разказа че САЩ инфраструктурата е остаряла и често аварир

98

Посейдон

преди 4 години

до 97. Възможно е САЩ да имат всички реални възможности, включително и патент за съответния серум, за справяне с пандемията. Но материалните предпоставки не са гаранция за справяне с кризата. Създадената от Обама система на здравни осигуровки беше набързо ликвидирана от Тръмп. Известни светила от разните университети в страната са обезпокоени от предчуствието че болеста ще покоси най-напред бездомниците, ще последват наскоро останалите без работа, също по причина че не са в състояние да плащат

97

Доктор

преди 4 години

Как няма да надминат Китай ? Че нали точно това е целта - всички милиони китайци , които са внедрени в САЩ имат партийно поръчение да разпространяват заразата колкото могат, за да изтребят омразните им американци. Тогава вече в Ню Йорк няма да има Китайски квартал , а ще има Американски квартал за останалите живи американци.

96

Daskala

преди 4 години

Погледнете данни. Ще ги задминат до 3 дни!

95

1111

преди 4 години

А това вече е наистина ДОБРА НОВИНА!!! Нямало добри новини , а??!

94

Анонимен

преди 4 години

Руснаците имат най-голяма файда от пускането на вируса. Те имат лекарство/ваксина, имат икономика от затворен тип - много не са зависими от внос. Това е техният отговор на дългогодишни санкции, които "цивилизованият" свят им налагаше. Слд пандемията БРИКС ще диктуват пазарите а рублата ще стане 10 долара.

93

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Никак даже не им съчувствам на пиндосите ! Даже им пожелавам да пострадат най-силно от пандемията наред с рецесията която вече ги гази ! Това заслужават за своето арогантно държание, двойни стандарти и живот на гърба на останалият свят !

92

Анонимен

преди 4 години

до 2 дни по точно, даже ню йорк вече самостоятелно почва да чупи рекорди

91

гяур

преди 4 години

До неблагодарната рая!Какво общо има турчина, чиято майка на султана е българката Валиде-султан!Турската република е основана 1923г - преди нас и няма вина за османското владичество

90

!

преди 4 години

САЩ се справят почти без последствия. Американците имат патенти за борба с корона вируси от преди 15 година а специално за коронавирус с ХИВ компоненти имат ваксина от 2015 г. дори имат и патент за такава ваксина. Това вече се пише по много западни медии не знам защо тук се покриват такива новини.

89

С техните камъни

преди 4 години

До do 23- по техните глави! Вкарват си автогол!

88

неблагодарната рая!

преди 4 години

До турчина Пет века ни хранеха и бранеха на свобода! Няма угодия! Виновни са ционистите и БКП

87

Бай Иван

преди 4 години

Нормално е там 2/3 от територията да гета с питекантропи от Африка и Южна америка,леталитета ще е много по-голям, тези "хора" за баня не са чували ;) !!!

86

Анонимен

преди 4 години

Китайците забраниха Исус Христос през Февруари тази година и ето какво им се случи!.............................Кога са го забранили???

85

кризата

преди 4 години

До Сашо СладураПредпочитам пандемията първо да удари *** а след това щатските евреи!

84

IN GOD WE TRUST!!!!!

преди 4 години

НИЕ ВЯРВАМЕ В БОГА... КЪДЕ Е БОГ ДА НИ ПОМОГНЕ? Китайците забраниха Исус Христос през Февруари тази година и ето какво им се случи!Американската Конституция е въз основа на Библията - 10-те Божи Заповеди?????????

83

Niki

преди 4 години

Ако не налагаме санкции на Русия , агент Буда ако не беше спрял Южен поток , можеше и за нас да има помощ от Русия.Сега ще чакаме САЩ ...... От умрял писмо.

82

До анонимник

преди 4 години

Крива ракета

81

До Патриот

преди 4 години

Кой ме приютява бе, мушморок?Адеьвземи да хвърлиш *** на майка си докато не са ти забранили да излизаш от къщи като невменяем.

80

Анонимен

преди 4 години

САЩ ще Изперкат :( Без да Водят Война някъде по Света как ли ще подтиснат нагона си ....???