465

Добра новина !

преди 4 години

Нефта падна на 20 $ за барел !

464

Кризисен щаб

преди 4 години

ВМ: Шефе, дойдоха некви маски и тестове ама фирмите на Котараците ги задържали. Не знам?!?!ББ: Нека, нека. Да падне някой лев, за оградата в Барселона и едно басейнче на мис *** да сложим.ВМ: Тъй вярно. Значи продължавам да ги плаша.ББ: Плаши ги, отвличай вниманието докато Котараците си свършат работата.Кантарджиев: Брех мааму, останахме без мезе в тая карантина.Маринов: Шефе, две клюкарки на терасите си говорят. Да разобличим ли колко са недисциплинирани в новините.ВМ: Оставете на мен!

463

Винету

преди 4 години

При нас ще имаме най-малко жертви, не заради друго а защото стандарта ни на живот е много нисък-имаме само 74 години продължителност на живота докато в Италия, Англия, Франция и въобще западните страни продължителността на живота е 82 години. С други думи, тези жертви които падат сега в Италия и другите страни, ние сме ги дали доста по-рано преди осем години.

462

Кризисен щаб

преди 4 години

Кантарджиев: Момчета, отивам до Лафка за една бутилчица.ВМ: Лафка отдавна затвориКантарджиев: Аааааа, мене не можеш *** изплаши, Майтапчийски. Аве! Ти мене уважаваш ли ***.Маринов: Шефе, готово. Чист сте, облизах добре. Искам да приличам на вас.ББ: Браво! Кунчев къде избега?ВМ: Шефе, някой трябва да работи. Маринов: Шефе да издиря ли ония с пикниците. Имаше и една недисциплинирана катеррица в парка. Да я арестувам ли?ВМ: Разстреляй я!!! Да им е за урок. Не слушат и само ни се подиграват.

461

Не извратен тип

преди 4 години

Щама е неадекватен защото се оплете във лъжи и пропаганда

460

Анонимен

преди 4 години

Да се надяваме само на факта че ние сме 10пъти по малко хора от тези страни и потока на пътуващи до тук е 100пъти по малък в сравнение с тях, иначе на арена армеец и на 5 болници е смешно и жалко да разчитаме

459

Слави Трифонов

преди 4 години

до 509 Киро Гела последва моя пример и дари 10 лева и 43 стотинки на Александровска болница.Толкова можел само човека, но пък от сърце!

458

Анонимен

преди 4 години

Когато хлябът свърши ще започнат зрелищата.

457

Анонимен

преди 4 години

Домузчиев как е? Отправил ли ни е послание?

456

Анонимен

преди 4 години

Заменям огледало за щироки *** с връв.

455

а в други страни ...

преди 4 години

"Извънредното положение в Унгария да се удължидо края на 2020 година, поиска в проектозакон, изпратендо парламента,правосъдният министър на страната. Мерките включват ощеразпускане на парламента, управление чрез укази, забрана за провеждане наизбори/референдуми в периода, а наказанието за разпространяване на фалшиви новини и слухове е до 5 години затвор. 140 ключови предприятия се поставят под контрол на армията, военни излизат да патрулират по улиците"

454

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво да облека като тръгна на работа. Нищо не ми става.

453

Анонимен

преди 4 години

По Коледа, Нова година и Йорданов ден качих по-малко, отколкото през последната седмица. Мъжът ми вече не ме понася, и аз не мога да го гледам по цял ден по ***, потник и бутилка водка. Децата и те не щат да мръднат от телефоните, дамо мелят чипс и коли.

452

до 495

преди 4 години

ами да, в момента Ефективната Смъртност в Италия е 44% (6072 излекувани, 4825 починали), то делиме на 20 и получаваме 2.2% или 2.5% тиражирани от СЗО. Компренде?!

451

Скептик

преди 4 години

Е то поне е Италия и Испания не се хранят с фалшиви храни като нас. И пак са слабички дропчетата.

450

Анонимен

преди 4 години

До 500Ми Кот такова.

449

Анонимен

преди 4 години

Ме че нещо, ама като седя вкъщи вече 13 дена и честно и се чудя, дали не е по-добре да се гръмна или да се разходя за последно навън, преди да ме гръмнат ...

448

Испания

преди 4 години

Не мога да повярвам, че има толкова прости хора в България! За първи път да се реагира толкова бързо и адекватно, а вие умниците плюете! Да ви видя, ако се разболеете!В Испания съм и тук за една седмица стана страшно от подценяване и неглижиране на ситуацията. Бог да пази България от вируса и от такива като вас!

447

До Бирочето

преди 4 години

Понеже всички дето сме катерили Еверест се знаем, Дай някой нишан.

446

Анонимен

преди 4 години

Тука Годжи хленчи че пикът щял да бъде края на април-началото на май, на другия канал Кунчев се кълне че ако се спазва карантината до 14 дни вируса изчезва. На кого вече да вярваш? Единият май лъже, другия маже!