152

Анонимен

преди 4 години

Стига глупости. Доктора е прав. За да се спре разпространението е нужно хората, които имат контакти с болни и здрави групи едновременно да имат имунитет. Иначе заразата ще продължи да се пренася докато всички не изградят имунитет. Или заразата не утихне, а тя няма да утихне, докато има хора без имунитет и хора, които да ги заразят. Имунолозите имат готови симулации, които бяха тествани в Китай. И са доказано верни. Този доктор не казва нещо ново. Само довежда до вашето знание известни нещица.

151

лллл

преди 4 години

До стига провокации 150А нали знаеш че като си се заразил не може докато си заразен пак да се заразиш....т.е. в един момент голяма част от населението ще е заразено или излекувано .т.е. вируса няма кого повече да заразява...как според теб е изчезнала чумата и едрата шарка....в един момент всички са прекарали или са били имунизирани против едрата шарка същото е и с чумата

150

ЛЛЛ

преди 4 години

До ЗзЗЪъъъ а ти какво си мислиш че като ти сложат ваксина срещу грип ти не се разболяваш от грип ли....разболяваш се ама го прекарваш много лесмо без усложнения...така че пак може да се заразиш от същия вирус но вече имаш антитела и ще го изкараш на крак...Ама това чух че някаде някой казал нещо звучи много правдоподобно.

149

ЛЛЛ

преди 4 години

До Анонимен 158Айде още един вирусолог....малко са вирусите които мутират лесно.....такъв е грипа и Хепатит С ....този вирус не е излседван още ама ти вечен знаеш че мутира на всеки 5 секунди....освен това голяма част от населението вече има имунитет срещу голяма част от щамовете на грипа....а за тези които са с лошо здраве има комбинирани ваксини които покриват всички щамове....ама от къде знае тия неща един вирусолог като теб.

148

Анонимен

преди 4 години

Както не се придобива имунитет срещу сезонния грип, така няма да се придобие имунитет и срещу коронавируса който всяка година ще мутира и ще ни разболява. Това е неминуемо и всякакви драконовски мерки само отлагат във времето неминуемото заразяване.

147

ЗзЗ

преди 4 години

В Япония има случай излекувана да се зарази отново (някои път твърдят че теста е бил дефектен и изобщо не се е била излекувала). За сега няма категорични данни че се придобива имунитет. Отделно вируса мутира. Догодина може да е нова форма и хайде пак - всичко на ново.

146

Анонимен

преди 4 години

Англичаните излязоха невероятни ***, още не вярвам на новините им, за каква *** става въпрос. Там следват съвета на доктора, след седмица ще преценим...

145

До 150

преди 4 години

Ти се притесняваш, че не са ти осигурили здравни грижи, или че Лекарят ти е казал че ще се заразиш. Кой според теб е виновникът. Лекарят или тези дето Не са осигурили грижи за теб.

144

Анонимен

преди 4 години

Съюза на Лекарите-търговци и Профсъюза на Гробарите имат предложение към правителството , всички да се ЗАДЪЛЖАТ да са заразени до 3 дена. Щом като "трябва"...Работа, работа, работа.

143

До Бай Х

преди 4 години

Само една болест не повтаря. Имаше едно време песничкаМоралдо, Моралдо Мори що кви мори...Останали той дънер безплоден, Ама истински дънер безплоден..

142

Да изчезне само

преди 4 години

Калинките сте много изпращели репи. Вече вероятно сте заразени. Смятайте от там нататък.

141

Анонимен

преди 4 години

Ако китайците не бяха толкова лъжливи да изнесат истинските данни щеше да е къде къде по-организирано всичко. Сега ахкаме от италианските случаи. Още не знаем създава ли се имунитет въобще. Ако е лабораторно това чудо, най-добре изолация и да изчезне само... Иначе ще видим англичаните с общия имунитет, те много закъснях, ще го карат всички

140

стига провокации

преди 4 години

Поредният психар.Какво ще спре бе, ***? Нали всички ше са се заразили.Неговата логика е като на ония, дето за разторйство му дали успокоителни.Това не спряло разтройството му, но вече не му пукало.А дали дофротчто може да ни светне какво ще правим с милионите на легло за които няма да има здравни грижи?

139

бай х

преди 4 години

докторе този вирус ПОВТАРЯ , това не е шарка , не можеш да изградиш имунитет като всеки друг грип

138

Анонимен

преди 4 години

Лекар: Хората трябва да се заразят с вируса, да развият имунитет и епидемията ще спре!Нека той да се зарази като толкова много иска! По неговата просташка логика то трябва всички да се затазят също с Ебола, Хепатит, Спин..... така хората ще развият имунитет болестите ще спрат а за колатералните жертви няма значение. Така че др Костадинов успех с вашето заразяване с коронавирус Ебола, Хепатит, Спин.. а ако не оцелеете ще сте коратерална жертва...

137

Вирус

преди 4 години

Аз възкръснах само заради ВасЗа да ви спася от Божи гнявСвети Архангел МихаилРайското Съкровище открилПлатина и Сребро, и кюлчета ЗлатоОтмъкнал Той със Райското ПежоСвети Петър Старият ЧекистДето се не лови на ПинизТой кражбата открилИ Крадеца УволнилХа-Ха-ХаИзострям паметтаТази песен скъпи Калинки изпя на един мой рожден ден през 1415 самият Джони Уинтър.

136

Анонимен

преди 4 години

Защо журналистите продължават да объркват хората. Този сценарий със заразяването претърпя пълен крах в Англия. Ако сте българи спрете с лъжите.

135

Онкоболен

преди 4 години

За който не е разбрал, този т. нар. доктор е директор на Онкоболницата в Младост. Веднага си сменям диспансеризацията. Ами ако тръгне съзнателно да заразява болните, за да си изградат стаден имунитет?!

134

Анонимен

преди 4 години

Принципно е така, но колко ще умрат преди това? А и вируса може да мутира и да не се стигне скоро до желания имунитет. Целта е и да ограничат щетите. Ако оцелелите трябва да започват да преоткриват всичко, то за следващия вирус може да ги върне още по-назад.

133

Анонимен

преди 4 години

Предлагам на всички, които смятат, че трябва да се заразят от вируса, да се запишат доброволци като санитари в болниците в Италия.