33

България над всичко

преди 4 години

на кого помогна тая жа'лка организация в епидемията?! па'разити, които усвояват милиарди, а свършена работа от тях нула!

32

Престанете с лъжите

преди 4 години

Прекалиха с лъжите от алчност..... даите точни факти оонлъжци, колко млади хора умряха от вируса и колко млади умряха от бомбите в Сирия, Ирак и т. Н.

31

До 38

преди 4 години

Обикновено оръжието става доста евтино поради силно предлагане в подобни ситуации.

30

39

преди 4 години

тичай в Италия при напредналите

29

до 39

преди 4 години

Единственото лошо е, че покрай сухото гори и мокрото.

28

Анонимен

преди 4 години

България е адски изостанала страна и народ, но природата си знае работата и е измислила начини да редуцира безполезните.

27

България над всичко

преди 4 години

СЗО е поредната куха организация като ООН, която не върши работа за 5 пари обяснява неща, които се знаят, но нали трябва да оправдае безсмисленото си съществуване

26

В.Узунов

преди 4 години

10,30 мина . Сега вече може ли да бием бабите ако ги видим по магазините?

25

Анонимен

преди 4 години

СЗО, ходи обяснявай на ***, че вируса е опасен. *** още вярва, че Чернобил е лъжа и че радиацията е полезна за здравето. Всички са мaскари, всичко е заговор. Дори когато се разболее и му набият тръбите в гърлото пак ще вика, че е лъжа и нищо му няма.

24

Анонимен

преди 4 години

Да си без пари и работа май е по- опасно . Нали има оздравели , не можем цял живот да живеем по този начин , това не е живот . Докога ?

23

kaputt

преди 4 години

За тези които се чудят защо медиите писали първо не е опасно после опасно, медиите преписват новини от чужбина, а в чужбина знаят че медиите ще преписват тяхни новини, да речем италия са си взели стриктните мерки и са затворили всички хора няма стари млади, какво по хубаво от това да излъжеш чуждата държава да си изкара младите на вън и те да се заразят, нарича се информационна война, казвах на хората, помислете няма кой да знае дали младите не са в опасност, това не е видяно със собствени очи

22

Анонимен

преди 4 години

подобни заглавия и статии постоянно насаждат паника! оставете хората да си живеят спокойно!

21

Опорна точка

преди 4 години

Ако някой някъде по форумите и социални мрежи ви обяснява че дяволът е по силен от бога (злото е по силно от доброто) да знаете че е ***. Такава е доктрината на комунистическата пропаганда.

20

Кашличко

преди 4 години

В Испания някои доктори обличат торби за *** за да се предпазят, а в Италия военни колони разнасят трупове. Но това се случва при всеки грип в тези страни. Не се притеснявайте.

19

До 123

преди 4 години

Ти бил ли си някога в Китай? Аз съм бил и да там няма гуугъл,няма яхуу, да там няма фейсбук, да там няма вайбър и да там ИМА двупосочна ЦЕНЗоРА.Интернета от и за Китай минава през великата защитна стена.Защо си мислиш,че броя на жертвите на вируса в Китай е този за които се казва? Аз смятам,че числото е потресаващо по-голямо.

18

Анонимен

преди 4 години

Щаба,наредете на кметовете да дезинфектират улиците. В Плевен се откри и вруса първо,вече минаха 14 дни и не съм видял кмета да дезинфектира улиците. Освен карантина,за да свърши бързо това трябва и дезинфекция.

17

123

преди 4 години

Китай вече се възстановява. От 1 милиард умряха 3500. Това е 0.00035% от населението.

16

Пропаганда

преди 4 години

Сега е момента за необходима пропаганда и дезинформация.Младите трябва да се наплашат и да се осъзнаят!Искам фалшиви новини с починали млади и деца.Плачещи майки.Хората трябва да се наплашат защото това е което ни чака ако не се вземат мерки!

15

калпав социопат

преди 4 години

Лекарство ще се намери. България ще има малко заразени. Всичко останало е тролски брътвежи.

14

Анонимен

преди 4 години

Преди друга песен пеехте.