732

Анонимен

преди 4 години

Нали уж топлото време щяло да спре вируса?!!!Е, днес е топло, какъв е проблема да излезеш навън, спазвайки дистанция???

731

42

преди 4 години

Какво пречат разходките на открито? Явно политиците ни вече се притесняват от народната "любов", затова.

730

Анонимен

преди 4 години

Киро икономиста

729

Анонимен

преди 4 години

Като че ли нещата, които все още не са забранени, са да ядем и пием. Ако властите наложат забрани и за това, смъртността ще бъде доста по-голяма, от колкото причинената от важнитекоронни вируси. За смях станахте с тези статистически данни. По-добре ще е, ако икономистите обяснят колко е реалната инфлация., какви са лихвените проценти на банките за депозитите, с колко са намалели борсовите индекси, защо намалява насделението на страната и други такива подобни данни. При това, за последните 10 г.

728

ПроСоТо

преди 4 години

и никой не зададе въпроса:-На лице ли са условията за обявяване на епидемия?..Ето какво казва Закона:-"Грипна епидемия се обявява в случаите, когато заболяемостта от грип и ОРЗ в национален мащаб достигне 200 заболели на 10 000 души население."200 на 10000!!!!!...Ние имаме 120 на 6 000 000,но...обявиха "епидемия"!!!Не ви ли се ще да се запитате:-ЗАЩО?Нещо повече,обявиха "извънредно положение"...Та:..-ЗАЩО?!

727

11

преди 4 години

Ей сеа им са утепа мамата на кучетата - ша ги разожда цело село у парка, щот без куче не може.

726

Анонимен

преди 4 години

Ами министрите , депутатите как тогава като има забрана ще си ходят на вилите или за тях нема да важи както винаги.

725

прозорливец

преди 4 години

По-*** разпореждания едва ли има.Стигнахме до там за кучета може, за деца ,старци не може.Господа управляващи и между вас има много над 60 години.Ако сте справедливи тези ваши идиотии трябва да важат и за вас.Само ,че вие сте богопомазани-ще ви се правят тестове и да кихнете и да пръднете,ще има за вас и лекарства.Конлагеристите да му мислим.Не стига ,че доведохте хората до просяшка тояга ,но сега посягате най-безочливо върху исконното ни право за лична свобода и движение.

724

Анонимен

преди 4 години

Танкове ще излизат ли на улицата като на площада в Пекин?

723

Анонимен

преди 4 години

А някои казват, че при бай Тошовото време било зле. От това сегашното по зле няма накъде.

722

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен "Знаете ли защо в Германия..."Прочети как на студентката Преслава Пешкова в Щутгарт немците й крещяли в лицето Коронавирус!, само защото била единствената с маска.

721

Анонимен

преди 4 години

г-н Гешев прочети коментарите и Затваряй всички ! тоя чалгарски народ разбира само от тояга и яко глоби ! младите им хареса ,че възрастните ще измът ,та да им харчат имотите цъкайте минуси - нехранимайковци

720

Анонимен

преди 4 години

В България много хора раждат късно.Какво ще стане ако много хора на 45 и нещо се наложи и двамата да са в болница поне за седмица две?Много от тях имат деца на 10-тина годинки!Възрастни родители не могат да помогнат - те може да са в по-тежко състояние.Какво? Ще ги приберат социалните?И после ще ходи да си ги търси от домове и приемни семейства?

719

Анонимен

преди 4 години

Ако детето ти плаче за навън, ще се сетиш ли да искаш кучето на съседите? Защото куче имаш право да разходиш в парка, но дете нямаш. Ще бъдат ли глобявани тези с дете и куче, или имаш право само на куче?

718

Анонимен

преди 4 години

Нека болните си седят вкъщи и възрастните да нямат много контактни . Това е .

717

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли защо в Германия има мн ниска смъртност ? Защото са Народ ! - дисциплиниран ,работлив, съпричастен и ще Пребъдат както Винаги !а ние ? бунт на чалгарите да идат в парка,да пият кафе ,да измислят тарикатлъци .....

716

Анонимен

преди 4 години

В България трябва да има спешен телефон за насаждане на умишлена паника и фалшиви новите.

715

Анонимен

преди 4 години

Около 45 години имахме НАЙ голЕмите свободи......никой не искаше да напусне 16 та република, никой не искаше друг автомобил освен мАсквич и лАда, никой нямаше различна холна гарнитура от съседа си, никой не роптаеше защото Белене, Скравена бяха последствието...и тн.

714

Анонимен

преди 4 години

В сащ има призив от служителите на спешния телефон- Спрете да ни се обаждате, че ви е свършила тоалетната хартия.

713

Анонимен

преди 4 години

Не случайно на тези отдавна им викат гробари.