263

ДО 280 И 281

преди 4 години

СИМКАТА ПОКАЗВА ЕДНИ СЛУГИ НА САЩ ТЕЗИ СА РОБИ НИКАКВИ МЕДАЛИСТИ НЕ СА ОСОББЕННО ЖЕНИТЕ НЯМАТ МЯСТО В ПОЛИЦИЯ И АРМИЯ ПЪРВО СЕ ОГЛЕДАЙТЕ И АКО НЕ ПРИМАНАВА ВЛАК ТОГАВА ПРЕМИНЕТЕ ТРЪГНАЛИ МНЕИЯ ДА ДАВАТ.ТОВА Е РЕПРЕСИВЕН ОРГАН ЗА УБИЙСТВА А НЕ ЗА ЗАЩИТА НА БЪЛГАРИЯ АРМИЯТА ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВА РОДИНАТА ОТ ЧУЖДИ СИЛИ А НЕ ДА ДОПУСКА ОКУПАЦИОННИ ТАКИВА И ДА ИМА СЛУЖИ НАТОВАСКАТА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ Е ОКУПИРАЛА БЪЛГАРСКИТЕ ТЕРИТОРИИ КЪДЕ Е БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ СМЕШНИЦИ?

262

ДЕМОКРАД

преди 4 години

КО СТАНА С ДЕМОКРАЦИЯТА НА ФАШИСТИТЕ УЖ ДЕМОКРАЦИЯ А ПО СТРОГИ МЕРКИ ОТ КОМУНИЗМА СЕГА СИ ПОКАЗАХТЕ ИСТИНСКИТЕ ЛИЦА В КОМУНИЗМА НЯМАШЕ ТАКИВА ОГРАНИЧЕНИЯ БЕЗРОДНИЦИИИ.

261

идиот

преди 4 години

До Анонимен на снимката се вижда човек, с чийто постижения в бокса се гордеем всички. Само се чудя дали си по потник на дивана или още пърдиш в леглото ???

260

до 280

преди 4 години

На снимката е националния ни съзтезател по бокс Даниел Асенов, ***-о-тино!!! И е дал купища медали и отличия за България! А ти? С какво си известен, амонимний списачо?!

259

Анонимен

преди 4 години

Снимката много нагледно показва какво представлява тази ,,армия'' !

258

пияница мистик

преди 4 години

Дрогаре, вие сте чисто и просто едни мaлоумници. Съвсем доскоро, когато положението беше лабаво, пищяхте по цял ден тук с хиляди постове, как правителството не взема никакви мерки и как това ще ви убие и отнеме безценния ви комунистически животец. Сега се въведоха яки мерки и вие пак почнахте да пищите, този път, че ви ограничават свободите и правата. Е, шизофреничета сладки червени, какво искате последно? Аз знам де. Да дойде БСП на власт и Радев да ви управлява, с команди от Москва :)))

257

Анонимен

преди 4 години

257 и кат ни готви за война кво ? Ще идем и ще я Спечелим Дедо 5 войни е изкарал ...От Аспарух на сам за 1350 години има няма само 600 войни да сме водили

256

Анонимен

преди 4 години

Като ги гледам управляващите по тв-то и ми се доповръща. Да си бях взел куче вместо котка за домашен Любимец.

255

Масрафа им?

преди 4 години

Кой ще го плаща защото тази натрапена показност ще има цена това е безумно харчене на средства

254

Нямам думи

преди 4 години

Прости,прости,ама многото прости дупета имаме. Вместо армията да пази границите, дупетатите ни пратиха там полицаите. И вместо нас да ни пазят в градовете полицаите, ще ни пази армията. То вече не ми е и смешно като ги гледам колко са прости.

253

Т72

преди 4 години

Ами да вадят и танковете от горна баня...

252

Сержант

преди 4 години

Всички в армията с пенсия и заплата на първа линия, веднага. Ако не ги е срам . Държавата всеки мресец им киха от 2100 до 3000 лв . на човек. Нека покажат колко обичат родината.

251

varg

преди 4 години

Усещате ли как се подготвяме за превземане от чужда държава ?

250

САВЕЦКА USA

преди 4 години

Арменската?......АМЕРИКАНСКАТА ?.....

249

Анонимен

преди 4 години

Коя армия ще включите? Арменската?

248

САВЕЦКА USA

преди 4 години

..........БОРИСОФ ЧЕТИ КОНСТИТУЦИЯТА !............ОН ВИКА..... СА ЧЕТЕМ БИОЛОГИЯ ЗА 6 КЛАС......

247

САВЕЦКА USA

преди 4 години

.........АКУ АРМИЯТА Е НА УЛИЦАТА НАЧИ ВЛАССТА Я НЕМА !.....

246

Анонимен

преди 4 години

Живея във Видин но знам една фурна с много хубав хляб във Варна ! - утре палим колата и отивам у Варна за хляб.Отивам да пазарувам !

245

зеленски

преди 4 години

До nekojТОВА Е ПОЛУВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ---ДЖЕНТЪР ПОЛОЖЕНИЕ

244

Анонимен

преди 4 години

КРАДЛИВАТА ШАЙКА НА МУТРАТА БОРИСОВ ,ДЕТО ОКРАДЕ И ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА ВЕЧЕ Е ФАШИСТКА ХУНТА КОЯТО ОФИЦИАЛНО ВЪВЕДЕ ДИКТАТУРА И ИЗКАРА СРЕЩУ НАРОДА АРМИЯТА И ПОЛИЦИЯТА.КОЙ РАЗБРАЛ РАЗБРАЛ