128

Анонимен

преди 4 години

На всички които нареждат жената, що не пробвате вкъщи да живеете с един чифт дрехи, а тя дори нен е вкъщи.

127

Анонимен

преди 4 години

Имаме си нов вирус, Гергана!

126

серена

преди 4 години

Карантината в Банско е като картината в страната ни,сива,мрачна и безлична.Папането свърши идва време за гробаря от Лондон!

125

ЕВО

преди 4 години

КАРАНТИНАТА В БАНСКО Е ЕДНО,КАРТИНАТА В СТРАНАТА Е ДРУГА,А КАРТИНКАТА В ПАРЛАМЕНТА ТРЕТО!БОГ ДА НИ ПАЗИ!

124

Анонимен

преди 4 години

Банско дайте един чифт *** на жената. Не че ще ги ползва, ама за пред хората.

123

Анонимен

преди 4 години

Тази кифла чака спасение. Да хваща Борисов маркуча и Радев да вдига самолета че жената е закъсала.

122

Анонимен

преди 4 години

Тази май плаче за арест за подстрекаване към неподчинение по време на извънредно положение. Тази жена пробва до къде може да се стигне в подстекаването към неподчинение.

121

Гост

преди 4 години

Тези май не разбират какво се случва.Карантината е именно за да се предотврати тези ,които са били там и в контакт с заразени да пренесат заразата.Какво означава само за малко утишла.Нали има беше даден срок да се изнесат защо не го е направила? Сега ще стои и ще изчака.Предложено и е къде да се настани не е оставена на улицата.Дрехи и каквото е нужно ще и изпратят близките и това е .

120

упс

преди 4 години

Човек ще си каже, че това Банско е някаква пещера, сталагтити, сталагтони, готвят си на лагерен огън, ходят на лов за храна и кожи за да се обличат, къпят се когато завали дъжд... Нали бяхте курорт бе, перални ли нямате, магазини ли, ток, вода...Не знам как ще я издържим тая още две седмици.

119

Анонимен

преди 4 години

Тази не разбра ли че е карантизирана! Щом си била ресторантьорка пари бол. Седи си е---о опъки и пери по често прашките. След 13 дни....бир камила бир камилар....

118

Off

преди 4 години

КъдИ стИ тръгнали по ***? НИдей рИва - купи си от магазинЪ.

117

Бахур

преди 4 години

Тази я направиха медийна звезда! Когато ви беше хубаво ама не се оплаквахте! Сега ще седите там и другия път да знаете, като има извънредно положение да си седите вкъщи!

116

Вихър

преди 4 години

Продължение:- какви обороти е правила и дали ги е отчитала- внасяла ли е ДДС- плащала ли е данъци и колко, защото такива, като нея първи ще ревнат за подпомагане от държавата( сиреч от всички нас), че бизнеса й е закъсал

115

da

преди 4 години

Тази жена е ужасно дразнеща и ние не искаме да я гледаме!!!

114

Вихър

преди 4 години

До кога ще й давате трибуна за изява на тази плиткоуница!? Като я гледам колко е безотговорна и не я интересува здравето на другите, ако беше успяла да напусне града щеше да разнесе заразата до Пловдив и в целия Пловдив с посудата, където сигурно е подготвила някое мазе и да готви храна!Така и така е там, а има и достатъчно време, НАП НОИ да вземат да й направят една проверка:- плащала ли е на работниците си- осигурявала ли ги е и на какви заплати- как ги е освободила сега и по кой член

113

Щерю

преди 4 години

Нямали дрехи - па там е Банско - да ходят по бански...

112

ПЕНКО

преди 4 години

КОЛКО ОТ ИСТИНСКИТЕ ТРУДОВИ БЪЛГАРИ МОГАТ ДА СЕ ГЪЗАРЯТ В БАНСКО ??? Е. САГА ГЕПИПАРКОВЦИ-БОГАТКОВЦИ ЩЕ ВИ ВЛЕЗЕ МАЛКО ОТЗАД , А ТЕЗИ ОТ НАРОДНИТЕ КУРОРТИ БОРОВЕЦ И ПАМПОРОВО -СА СВАБОДНИ ДА СЕ ИЗКАШЛЯТ !!! ТЕЗИ КУРОРТИ ПЛАТИХА ЗА ДА СЪСИПЯТ СКИ ПИСТИТЕ НА ВИТОША : АЛЕКО ;ЧЕРНИ ВРЪХ ; ВЕТРОВАЛА ; КОНЯРНИКА;БРОКС И НАД -ХИЖА"РУДНИЧАР" !!!!!!!!!!!!!!!

111

Анонимен

преди 4 години

Бричкова, от наем ли пестиш че се засили да си вземаш оборудване? Нали уж е собствено заведение? Или искаше фа бичиш храна за вкъщи в плодив и ти трябваше спешно? Айде стой си на това под гърба и без повече да слушаме за теб, моля. Като си тръгвала си зарязала семейство и тн с надеждата да надхитри системата, а сега се сетила че иска да се прибира - не става.

110

SS

преди 4 години

Като знам жените като тръгнат на път с колко чанти и куфари са ,не ми се вярва да нямат дрехи и пералня ... но може някой да отиде до Милано да им вземе нещо от последните модни тенденции...

109

Анонимен

преди 4 години

Ако беше в Китай две, три палки по кухата лейка, даже никой няма да ги показва...