41

Сата НАТО

преди 4 години

Всякакви подобни мерки са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ и се налагат единствено за задоволяване на егото на Главния прокурор. За момента в България няма даже данни за епидемия от този ГРИП. Призивите на този измислен съюз са поръчкови и обслужват желанието на шайката узурпатори на властта за ПОВЕЧЕ ФАШИЗЪМ.

40

Анонимен

преди 4 години

Аз пък казвам да правят повече проби. Ще се затворим вкъщи,ама за колко време? Имам храна за 2 седмици. После да не кажат 2 месеца? Как ще изляза тогава до магазина? На 13 Бойко като нареди затварянето на всичко,не можех за изляза. Сега да не стане пак тъй. Българино имаш само 2 часа да си пазариш за 2 месеца. А и сметки ще дойдат. Как човек да си направи сметка с парите?

39

Активист на БКП

преди 4 години

Защо само в София ?! В останалата част на страната не сме ли българи ! Поредния българоунищожителен акт на ГЕРБ !!!

38

Munchen_DE

преди 4 години

Тези с белите престилки много прекаляват вече. Те самите знаят, че 14 дена е инкубацията на вируса. Мерките са взети преди 7 дни, все още 6. Какво още искат? Това дотук малко ли е? Хайде да говорим за нови мерки след още една седмица, когато ще може да се каже дали от сегашните има резултат?!Какво още да се направи? Да ни застрелят ли? Няма хора - няма вируси - няма проблем, така ли?

37

Константин

преди 4 години

Вместо тези медици да правят изследвания, да искат становища на медиците от Китай и Италия, да се консултират с тях за изготвянето на медикамент, те искат въдворяване на хората и затваряне на всичко. Ето нещо за медиците, върху което да работят. Имам чувството, че всички минават през МВР, независимо от образованието си и работата си.

36

Анонимен

преди 4 години

Лекарската колегия ще си получава заплатата а самонаети лица как ще я карат без доходи ?

35

Нина

преди 4 години

Зомбират ни, после искат да ни стрижат...поотделно!

34

Анонимен

преди 4 години

Какво ни бавят?!Да ни почват наред като прасетата. Така или иначе от другия месец хората пак ще почнат да се бесят и палят - без доходи и хиляди сметки за плащане.

33

Без паника

преди 4 години

Това писмо го е писал някой, който със сигурност не е лекар и определено има администраторски амбиции.Епидемии, пандемии, вирусни заболявания са се ограничавали с изолация в историята, но не са ликвидирани. Имунитет развит след прекарване и ваксинация ликвидират заразите, а не карантини. Подобна позиция би била разбираеми при свръх натовареност в болниците, но към момента такава няма. 112 случая на десетки болници в софия са нищо.

32

Да

преди 4 години

И още нещо, забелязахте ли как вече не се говори за побоя на журналиста, и къщичката в барцелоната.

31

Янко от Ябълково

преди 4 години

Страшният невидим враг взе три жертви в България, и тримата с тежки заболявания, обаче власти и население са настръхнали, сякаш на пет минути някой умира на улицата. Щетите от паниката ще са огромни, и н икономически план, а трудно ще накараш населението което се превърна в безпросветна тълпа животни пак да станат хора.

30

Константин

преди 4 години

До пИ странното е, че нищо не се говори за изследвания на болни и създаването на медикамент, всеки иска да затваря хората и да си седят в къщи, много умно решение. И тези доктори вместо да създават решение с медикамент и те ще въдворяват. Главанаци. От 5 дни слушам само за вечерни часове и не излизайте от вкъщи, главния прокурор вместо да дава пари на МВР по 1000 лв., да ги даде тези пари за медикамент. После не сме милиционерска държава.

29

Константин

преди 4 години

Медиците разбират от ограничаване, милиционерите от медицина. Цъфнахме и вързахме. Ще не я затворят тази държава, но никой не казва за сметките, данъците и безработицата. Щото горанов излиза и казва, няма да правим компромис със сметките, тези не правят компромис с излизането от вкъщи. И в криза държавата и управляващите са скапани.

28

един

преди 4 години

До медицински стандарти---------------------------------------------Е що да ви бачкат и да си рискуват живота за вас безплатно. Не го заслужавате.

27

медицински стандарти

преди 4 години

Алоооо, "колегията", вие да сте учили нещо за епидемия, епидемична обстановка и кога се обявяват? При 200 заболели на 10000 население - обявява се епидемия! Я сметнете сега на милион и половина София, колко са заболелите, а?Май нещо не ви се бачка? Що ли ви ръкоплескат?

26

94346

преди 4 години

До Анонимен Най-бързо е да организират стотиците служебни шофьори от комисии, съвети, агенции и т.н. в подкрепа на сайтовете за хранителни продукти он лайн. Възрастните у нас са грамотни и ще си пазаруват така, без да утежняват трудаа на созиалните работници. А тези шофьори така или иначе са на заплата, но вече не правят и 2 курса дневно. Така стар човек няма да излиза. А всички недисциплинирани да бъдат въдворявани в арест и затвор без забавяне, като сами си поемат издръжката - храна и режийни

25

Нали само Щаба

преди 4 години

имаше право да прави заявление по медиите?

24

Анонимен

преди 4 години

2020 = 1984

23

бивш студент

преди 4 години

Хората си мислят, че тук няма да ни се случи. Имаме 3 месеца преднина пред Китай и два пред Италия. Трябва ли и тук да започнат хора да *** като пилци за да се стреснем? Хайде малко по-отговорно. В света хората умират! Тепърва се започва! Грипът убива 1 на хиляда души, а коронавируса - 50 на 1000. И то в страни като Китай която има много силна медицина. Тук нямаме никаква апаратура и лекарите ги е страх и дори много от тях напускат и ще се покрият

22

Hikikomori

преди 4 години

100 души за сега но и 1 изпуснат турист да има се разхожда, може да зарази всички останали. Но всички ще го изкараме рано или късно.