14

Активист на БКП

преди 4 години

Сърбия затвори ВСИЧКИ граници ! Ама там ГЕРБ не е на власт !

13

Реалист

преди 4 години

Затваряне границите за трети държави, за да не ги заразим ли?А кога ще затворят границите и за първи и втори държави? Преди повече от месец трябваше да има пълно затваряне на границите.

12

Гражданин

преди 4 години

Хахаха, смях. Трети държави са тези извън ЕС. В ЕС има достатъчно заразени.

11

мишо бирочето

преди 4 години

шоуто трябва да продължи. с безобидния вирус и измислените тестове могат един вид да опандизят всеки който не им харесва. да му забранят да излиза навън, да работи, да изхранва семейството си. могат и да решат да го вкарат в интензивното и я инсултче, я инфарктче, я усложнения и даже няма да го покажат на близките му. освен това ще има сега потоци от пари за усвояване и окрупняване още повече на собственоста. на печелившите честито, останалите че го ядем сополив. ПС: лятото водата ще е кът във всички градове, манжата също.

10

Анонимен

преди 4 години

Трети държави значи Раша, Китай, Индия и др., между другото1 долар=80 рублиПриятен ден!

9

Анонимен

преди 4 години

До БожинкатаТрети държави, са държавите извън ЕС. Страните-членки са страни по споразуние за ЕС, а останалите те са и затова са трети държави. Понятието трети държави има легална дефинизия, т.е. дадена в нормативен акт. Не споря, не иронизирам, не се заяждам, не критикувам, просто давям инфо.

8

РАДИНИ ВЪЛНЕНИЯ

преди 4 години

до КачанкараВълнува ме парадът на Красная плосшчад...

7

Качанкара

преди 4 години

До РАДИНИ ВЪЛНЕНИЯТо па един парад...Каракачанов се изложи с две роти шкембелии ,техника отпреди ВСВ и пушещ самолет.Нема нужда да парадира с парад.

6

РАДИНИ ВЪЛНЕНИЯ

преди 4 години

Тревожа се за парада... - останалото не ме вълнува... - аз от три години съм под пълна карантина...

5

"държавата"

преди 4 години

Вчера си пристигна самолета на ТА, голям пътнически от "трета страна", какви граници затваряте и с какво ще ги пазите, като ф-ките не са дошли, поне не се излагайте.Правната комисия да забрани covid19 в бг, да го публикува в държавен вестник и готово!

4

Бай Ганьо

преди 4 години

Живеем на село, имам си животни имам си и градина нищо не ми трябва слизам до магазина през един месец никъде не ходя и не искам да ходя. Моят дом си е моята крепост. Са варим ракия и ако искате цялата държава съборете мене си ми е добре и нищо не ми липсва

3

House M.D.

преди 4 години

1. Кои са първите държави?2. Кои са вторите държави?3. Кои са третите държави?"Чукча пистаель, а не читател!"Сибирска народна мъдрост

2

МУ ХА ХА

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!това да си с умствен капацитет на прасе сукалче е за завиждане ...в Италиа случаите започнаха в малки населени места в Ломбардия.

1

Божинката

преди 4 години

трети държави?кои са втори?и кои са първи?коя е т.2?джурналята пак копирали текстове ....