35

Анонимен

преди 4 години

Ще ви задам един въпрос: Някой да знае някоя държава да е пратила някакви помощи на Китай? Авропейска, северноамериканска, азиатска??? Е те това е прехваления ви северно атлантически хуманизъм. Тръмп налижи допълнителни санкции на Иран. Не им разреши да внасят дори медицински консумативи... И в Иран стана тежко. А сега е късно - всяка държава си брои запасите... А Китай изпрати в помощ на Италия екипировка за медицинския персонал... Говорете ми за хуманизъм...

34

Питам ама не се смей

преди 4 години

Ако си носител на на тоя вирус прави ли ти се повече секс?За хората болни от туберкулоза е известно,че когато за кратко време организмът побеждава болестта,са били като обезумели и са изпитвали неистов глад за секс.Става дума за младите хора.

33

Анонимен

преди 4 години

Само си представям... Влизам в автобуса, кашлям 2 пъти за да си обявя заразните намерения, целувам кондукторката, наплювам шофьора и слизам за да чакам следващия автобус. За ден мога да направя това в 5 линии на градския транспорт. По 2 автобуса на линия. 2 часа след моето излизане от автобуса всеки присъствал става заразен и продължава делото на живота ми... Като се прибере в къщи заразява децата(и тъщата). Децата отиват на училище при 35 други. Тези 35 имат по 2(обикновенно) родители...

32

Анонимен

преди 4 години

Ще има заразени. Ще са много. Свиквайте с идеята. За грип дават седмица болничен. За това нещо дават над месец. Представете си какво е. Надявайте се ако ще се заразявате да е възможно най - късно - тогава ще има повече информация за ефективни терапии и може дори да изскочи ваксина. Дори руснаците вече тестват десетина ваксини. Тръмп свали законовите ограничения пред фирмите за изпитания на лекарства само заради това.

31

Анонимен

преди 4 години

Математически е възможно за 3 седмици да се разболеят почти 100%. Прегледай моделите отдолу за да добиеш представа. Лично аз, като виден пътешественик в градския транспорт, бих могъл да се погрижа за малък град в рамките на седмица. Сам. А ако някой реши да помага можем да завършим петилетката за 2 - 3 дни.

30

Анонимен

преди 4 години

В общия случай всички заболели развиват някаква форма на пневмония. Не се сещам за много форми на грип дето го правят това. Нарушената обмяна на веществата често се свързва с автоимунни заболявания. Предполагам, че при такива пациенти може да се очаква свръх реакция на имунната система.

29

Анонимен

преди 4 години

Момент сега- до 3 месеца отшумява, онзи ден някой доцент поплювко каза 70% трябвало да се разболеят и тогава ще отшуми. Май онова същото лекe, което се иаказва като микробиолог и вирусолог, а е детски лекар. Математически е невъзможно за 3 месеца да се разболеят 70%. Кое от двете твърдения е вярно? Защо не се търси отговорност за думите на онова лекe?

28

Анонимен

преди 4 години

Зле е. Представи си най - тежкия грип дето си го имал и го умножи по 4 - 5. При повечето хора не е убийствен, но при тези с проблеми убива. Това, което убива, е свръхреакция на имунната система - прави ти дробчетата на създърма. За това китайците и сега италианците използват при тежките случаи някакъв медикамент срещу артрит(автоимунно заболяване). Actemra и някакви други там. Но санмо за тежките случаи когато трябва да се подтисне имунната система, защото е реагирала прекалено силно...

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36Лелеее ти си бил много промит мозък, кажи кой ти е застрашил живота на теб или близките ти. Но такива сте лековерните, по голяма вероятност e ако някой ти кихне в лицето да се заразиш от грип ( не че някой ще ти се изкиха в лицето ) от колкото да хванеш мистичния и страшен COVID - 19

26

Анонимен

преди 4 години

За 3 месеца народът ще се озлоби, не 3, а 1 месец бизнесът няма да издържи, защото не всички работят в чуждестранни фирми онлайн отвкъщи!И каква е файдата да си седим затворени, а в БГ всекидневно да се прибират по 1000 души от чужбина????

25

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя началник щаб верно, че е генерал, но не ли по-добре да се появява с бяла престилка вместо с тази черна униформа.Все пак преди всичко е лекар.Верно, че народа ни все харесва паркетните генерали и ги избира да го управляват ама май момента не е подходящ.

24

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски каза, че вируса унищожава дробовете дори при "леките" случаи, а професора от Александровска го потвърждава. Те му казват, то се ерчи. ***, ако искаш се заразявай, знаеш ли колко ми пука за теб? Проблема е, че живееш в една държава с мен и аз и семейството ми ще сме потърпевши от твоите бодряшки и безотговорни решения. И като утре се изкихаш без ръка на обществено място както ОБОЖАВАШ да правиш и ни заразиш този път няма да ти остана длъжен и ще си събираш зъбитe по земята.

23

Анонимен

преди 4 години

И аз тъй знам 22-ри през високосна година 21-ви може да се падне ама юдомасоните дето сме им васали може да са отменили 1-2 дена или слънчевото часово време или Лунното затъмнение. Вече на кой да вярваш, едни пък твърдят, че Земята е плоска либерализма им го позволява, абе опростачването на хората продължава с пълна сила.

22

Анонимен

преди 4 години

Ако затваряха за разпространяване на фалшиви новини за вируса, Годжи вече трябваше да е в карирана пижама.

21

Анонимен

преди 4 години

До Театър Сълза и СмяхХубав въпрос ! Да направят мисирките поне един репортаж та да видим как ги лекуват "опасно заразените" нали имало цели 100 човека заразени в цяла България. Поне да видим наистина ли е толкова зле положението или умират само 80 годишни, които могат и да хвърлят букета и от обикновенна настинка.

20

Анонимен

преди 4 години

Търся неженженди от софия за да прикараме заедно карантината от вируса

19

Анонимен

преди 4 години

Муфтата няма ли и днеска да го изтъпанят пред целия народ да обяви със тържествен глас в лъскавата си униформа, колко са се гътнали нощеска от коварния Ковид-19.

18

Театър Сълза и Смях

преди 4 години

Със какво ги лекуват, нали нямало лек за сега?!

17

Анонимен

преди 4 години

До 25 ХА-ХА-ХА !!!Астрономическата Пролет не идваше ли на 22 март ? Или гербероседерастията и това промениха ?

16

Фейк Фейк Фейк

преди 4 години

ТВ облъчването предизвиква умствена недостатъчност