43

Бсп лъже

преди 4 години

Бсп искали промяна! Лъжа! Искали смяна на статуквото! (Попитали една възрастна жена:- искате ли смяна на статуквото? Тя ги изгледала втрещено:-Ъ-ъ?!)Каква промяна бе! Та тази партия Бсп е самото статукво. Все едно и също! 45 години, плюс още 30, цели 75 години, 3/4 век тормозят България! Когато тази партия се маргинализира накъдето е тръгнала с *** начело, тогава ще дойдат добри времена за България, защото политическото пространство ще се нормализира и България ще просперира още по-бързо.

42

Анонимен

преди 4 години

Хаоса значи има пари и не могат да ги разделят ГЕРБ, не пускат аванта всичко за тях.България влезе в проблеми ,нацийте другите си помагат,тука точно обратното.Грабещи политици с шкембета по парламента чакаш помощ от 300лв пенсия.

41

Ха-ха

преди 4 години

Няма по деструктивна мафиотска организация от БСП.Организацията около кризата е перфектна============Кое му е "перфектното" на организацията бе? Че в аптеките няма предпазни средства, маски, витамини, спирт ...нищо.Българските шофьори не могат да се приберат щото чуждите граничари не ги допускат на тяхна територия. Оня ден Тиквун се похвали, че е "оправил" проблема, а се оказа опашата лъжа. Вчера излъчиха репортаж и шофьорите стояха по границите. Казаха, че не допускат само нас, българите.

40

Веселяка

преди 4 години

До Анонимен Защо? Затова че искат да спрат кражбите на самозабравилите се гербери и лъже патриоти ли? Едни маски за лекарите и медицинските сестри да бяха осигурили още в началото, а не да мислят как да си напълнят джобовете.

39

Анонимен

преди 4 години

До БСП са гад.ини - Като само знаете да плюете и критикувате какво предлагате бе...Нищо, но от сърце! Това им е позата. Много приказки дрънкат, никаква отговорност не поемат!

38

Анонимен

преди 4 години

До БСП жалка...: Кой може да бърка в кацата с меда? Кой разпределя държавните поръчки на "наши хора" вече трети мандат? Не са ли ГЕРБ начело с бат'ти Бойко.Раьзбирам, че са ти спуснали опорна точка, но нещо не звучиш убедително. Корупция в опозицията ли да я търсим. Хайде де.

37

Анонимен

преди 4 години

Тампона на корнелия пак излезнал.

36

Нищо ново

преди 4 години

ГЕРБ са свикнали да чуват само себе си. Това, че законите се преправят по няколко пъти след приемането им показва колко качествено работи гербаджийската правна комисия. А в пленарна зала мнозинството гласува каквото му дадат.

35

БСП жалка...

преди 4 години

Въпрос: Какво става като се срещнат комунист и крадец ? Отговор: поздравяват се - Здравей колега...

34

Българин 1

преди 4 години

Айде почна се с политическия тюрлю гювеч!!!

33

пенсия

преди 4 години

До срив БСП не могат да вземат власт ако безпаметните българи не им я дадът

32

Анонимен

преди 4 години

Червената чуума пак се показва - това е най-антибългарската партия

31

Бузлуджа

преди 4 години

Тия най ги интересува ша са качат ли на Бузлуджа или не! Призовавам безличния президент да ги качи всичките на Бузлуджа и там да са накихат и накашлят един друг,щото то само такива -70-80 годишни тарикати!

30

Анонимен

преди 4 години

Чакаме да се откажат да участват и във властта, ама надали.

29

Е,бравос

преди 4 години

Болни ли са?Сигурно са решили да запазят здравето на останалите парламентарни групи...

28

Анонимен

преди 4 години

Няма по деструктивна мафиотска организация от БСП.Организацията около кризата е перфектна.

27

Анонимен

преди 4 години

Ситуацията е типична за ГЕРБ. При нещо ново, за което трябва да вземат решения, ГЕРБ не знаят какво да правят и творят дивoтии.

26

Анонимен

преди 4 години

Опозицията допуснат голяма грешка като подкрепи въвеждането на извънредното положение. Сега малко късно БСП започнаха да осъзнават защо са сбъркали, но още да неориентирани. ДПС както винаги крепи ГЕРБ.

25

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Щеше да е изненада, ако ГЕРБ бяха предложили смислени текстове на закона.

24

ГЕРп

преди 4 години

дизел - 1,72 - в бензиностанциите на един депутат 2,13 - във веригата на производителя