21

Анонимен

преди 4 години

Мине ли веднъж този ужас, хората ще са толкова превъзбудени и изтощени,че ще си изкарат на гологлавите ни управлящи. Всички поне гледаме и четем по медиите какво става в другите държави и го сравняваме с това, което става тук

20

Анонимен

преди 4 години

До БИТ КОН3 бинкиТи ще забогатееш бе бате.Може голф 3 да си вземеш

19

Анонимен

преди 4 години

Еееее брутално. Хайде стига сте ги ухажвали тези банки. Нямам ипотека, нямам заеми, дано не ми се наложи никога, но Испания, Италия, Португалия със задлъжнелите си икономики дадоха нулев месец. Няма плащания по заемите март - може би и април...докато трае това. България пак подигравка с обикновения човек! За бой сте, политици алчни!

18

Анонимен

преди 4 години

Бързи кредити, финансови къщи и всички останали? Какво се случва с тези без осигуровки- ще се лекуват ли, или някой ако е болен - ще му се откаже и ще ръси зараза? Не удължен срок за тока - а закон че в този момент на извънредно положение - ток, телефони, кабелна тв - няма да бъдат спирани. Къде е защитата на народа, когато работодателя - не плаща заплата в тоя момент? как лекар ще отказва по уважителна причина помощ на болен - не в момента, а по принцип?

17

до БИТ КОН

преди 4 години

По принцип ако ти клатят краката се изкарват пари, да...

16

80 рубли = 1 $

преди 4 години

Нефта поевтиня до 25 $ за барел !80 рубли = 1 $

15

БИТ КОН

преди 4 години

Вие ми слагате минуси, ама бит коня скочи доста днес, а сега в кризата, нивата му са историческо ниски. С изчезването на кризата, моите 3 бинки ще станат 6-7 - чисти пари в джоба с клатене на краката.Смейте ми се колкото щете, но китайците вече влизат с бутонките на вируса и вадят коктейли от лекарства. Там инфекцията е уж овладяна, така че съм оптимист И ЗА ЗАРАЗАТА И ЗА БИТ КОНЯ

14

УМЕН

преди 4 години

УМЕН СЪМ КАТО БАТЕ БОЙКО И МИ ЛИЧИ МНОГО

13

ИЗВЪНРЕДНО!!ВНИМАНИЕ

преди 4 години

ИЗВЪНРЕДНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ КИРО ГЕЛА!!!! Мили приятели, както вече разбрахте, аз съм болен от Covid-19. Призовавам ВСИЧКИ, които са ми целували ГЪ3Ъ, правили са ми сюнети, бабалиги, ибрици, мамалиги, турски чикиии, дълбоко гърло с гърлянка ... и т.н. ДА ОТИДАТ ДА СЕ ПРЕГЛЕДАТ В НАЙ-БЛИЗКАТА БОЛНИЦА.А болниците да си подготвят поне 2-3 хиляди места за моите верни КАЛИНКИ. От царя на Калинките!Калинката Киро

12

Мнение

преди 4 години

Много се позовават на Хипократовата клетва и си мислят, че според нея лекарите са им длъжни. Ами влезте в гуглето и я прочетете. Там няма такива неща, не пише, че и с риск на живота си, лекарите трябва да лекуват според възможностите и знанията си... така, че гербаджийте освен Винету да четат и други книжки. И да не подлагат принудително на риск живота на медиците, закото малко останаха.

11

Надежда в Очите

преди 4 години

Гледам депутатите с тъга в очите и се надявам заразата да не пламне като пожар в парламента... те депутатите квито са ни дъртее, ще има да берат души по болниците като грешен гявол.ВЕЖДИЧКА! ДА СЕ ПАЗИШ БРАТМИ, ЧЕ СИ НИ ЕДНИЧЪК ПОСЛЕДЕН ОСТАНАЛ.

10

Анонимен

преди 4 години

И за кой дявол ги гласуват то няма държава дето да ги приложи тия закони кой лекар ще иде в гетото, че пак да го набият ромовете. Ти осигурил ли си на лекаря си безопасни условия на труд, че ще го заплашваш с пробация. Заплаши себе си с пробация и се глоби сам задето си отказал да си свършиш работата в ромските гета.

9

Анонимен

преди 4 години

Лекар, който откаже, лекарят не може да откаже защото е дал Хипократова клетва хахаха ама то у милицюнер отде акъл още и текст ще гласува. Значи оня Мутаф дето ходи с пагони да се запътва към болницата и да почва да лекува хората отсега или неяваването му в болница да се счита за отказ и 1 година пробация.

8

Анонимен

преди 4 години

Ето един пример за безсмисленост. Държавата не помага с каквото може по държавно, а тръгна да дразни частни банки. Всичките депутати и управници ги разбирам, страх ги е че ще умрат, стари са, дебели са, имат проблеми със здравето от плюскане, искат още ромски гласове и народни пари. Пожелавам ви много здраве , най вече здрав мозък

7

Анонимен

преди 4 години

Dbes.bg -Важи ли за бързите кредити, че съм с 3 и кризисния щаб ме спря от работа, понеже съм барман и не работя?

6

БИТ КОН

преди 4 години

Айде бе бит коня, нема ли да скача вече? Вчера му набих един камшик от 3 бона - чекам да станат 6 и ги вада. 3 напред - кой ти ги дава?

5

?

преди 4 години

а за плащанията към хазната важи ли? Или само за частния бизнес са негативите пак...

4

Анонимен

преди 4 години

До Гениално!Народните представители ли са те карали да теглиш кредит?Ще продадеш нещо - бъбрек, дроб, джигер и ще си изплатиш кредита.Какъв ти е проблемът?

3

Гениално!

преди 4 години

Във всеки договор на Банка има клауза за предсрочна изискуемост при просрочване на плащане. Нека да обяснят народните ни представители, които ще ни грее, че няма да наказателни лихви, когато Банката си поиска целият кредит наведнъж !

2

Анонимен

преди 4 години

Не ми се вярва да мине това за кредитите!