67

Анонимен

преди 4 години

До zlatenaмиличка, дори в момента няма място в затворите и са препълнени.

66

zlatena

преди 4 години

Добре ще в България вече има приет закон 5 години затвор за нарушителите на домашната карантина само тези взети мерки ще свършат работа и ще спрят разпространението на болеста коронавирус от безмозъчните безсъвестни българи и хората с тъмен цвят на кожата които не спазват правилата в България и си правят каквото си искат

65

XuTbP5bP

преди 4 години

Аз си говоря с извънземните по 15-ина мин вски ден и се чувствам добре, така, че може да и вярвате на тая зтрещялка,

64

Анонимен

преди 4 години

Чета само някакви крайни коментари тук.Не осихясвайте, но и не подхождайте лвкомислено.Бъдете разумни и внимателни. Това не ешега работа.Ако искате да се правите на интересни нека не е за сметка на останалите.Ако се зарази някой ваш роднина, ще запеете друга песен. Пазете себе си, а по този начин и околните. Всичко ще премине.

63

Анонимен

преди 4 години

Работата на Годжи е от сутрин до вечер да всява страх и паника у населението. По този начин измества фокуса от кражбите на правителството, а те са многобройни. Цялата тази какафония е добре дошла за барселоната.

62

Анонимен

преди 4 години

Ейй писна ми от черногледи.Тея камиони са пълни със сладолед-джелато а не трупове.Всички там са добре само малко кашлят.

61

Оптимист

преди 4 години

Да бе няма нищо страшно.Не обръщайте внимание на снимките с камионите пълни с мъртви от Италия.Мислете позитивно.

60

Анонимен

преди 4 години

До 73Те нищо не казват не само за Сев.Корея,а и за Габон,Зинзибар,Бряг на Слоновата Кост,Замбия,Бангладеш,Афганистан и др. изостанали държави от Третият свят!

59

Анонимен

преди 4 години

До totoТова им е новината на века, не само за нашите медии ! Само че не осъзнават че с тях е свтршено ако продължават така.Хубаво имало 150 000 заразени в целия свят, обаче осъзнават ли че сме почти 8 милиарда население на планетата Земя. Но аз се радвам до някъде, все пак от глупоста човечеството може и да си вземе поука.

58

Анонимен

преди 4 години

475 е колкото 5 големи и 10 малки български села

57

toto

преди 4 години

До Анонимен 69БиБиСи са предвестници на извънземните, вируса е пуснат от тях. Искат да останат само младите жени, за да може после при нашествието да има с какво да се забавляват. Мъжете ще са им роби. Как пък никой не можа да разкрие тоя сценарии. Само аз. Долу БиБиСи и БиБиКинг. Само БиБитките.

56

Анонимен

преди 4 години

БиБиСи475 смъртни случая в италия за един ден от ковид19 защо се крие истината

55

toto

преди 4 години

До I'mСъгласен. Ама Мутафчийски само казва статистиката, балона после го раздуват мисирките. Оня ден М. казва, че вчера е имало 81 заразени, днес пак са 81 заразени и мисирката с мегатревожен глас го пита "има ли нови заразени днес". М изпадна в недоумение от тъnотиятa на мисирката и я попита Знае ли колко е 81 - 81.Търсенето на сензации не помага на никого, освен на т.нар. журналисти.

54

I'm

преди 4 години

Аз и без да съм психиатър ще ви кажа. Преди всичко НЕ гледайте новините и брифингите на конника на Апокалипсиса-Мутафчийски и ви гарантирам много по-добро психично здраве.

53

Анонимен

преди 4 години

Накарахте ме пак да го изледам видеото, ами не видях нещо ново или полезно да научим. За психиката 90% от хората които познавам са овце, да не говорим че има хора които ако ги оставиш някаде 2 часа сами и се паникьосват, камо ли да оцелеят в някакви апокалипсиси..буахахаха.

52

toto

преди 4 години

Най-после някой да каже нещо смислено. Стига с това облъчване, господа журналисти. Ясно е, че това трупа трафик, пари от реклами и гледания.. Ама хайде стига толкова. Аконямате с какво да си запълните новините и рубриките - проблема си е ваш. Отсякъде само за заразени, умрели... Ще рече човек, че края на света идва. Вече и неродените знаят как да се пазят, как да си мият ръцете, маски как да си слагат...Вместо да успокоявате хората, вие сте като лешояди.

51

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Много умна и интелигентна жена е доктор Гълъбова.Това, което казва вероятно е така, но нека го каже на телевизиите, които 24 часа в денонощието облъчват народа тоя коронавирус.

50

Анонимен

преди 4 години

До шляпалникаКаза това каквото знаем всички ние, обаче видиш ли щом тя го е казала, значи е гуру...буахахаха. Даже долния коментар ти е писал че цитира и повтаря като папагал чужди медии.

49

шляпалника

преди 4 години

Абсолютно е права! Страхът и паниката свалят имунитета 90%!!! А вие си плюйте колкото искате.

48

Анонимен

преди 4 години

Човечеството е зло, прогнило и мръсно! Заслужава си бедите!