70

е, айде де

преди 4 години

Коронавируса, къде спиш, та още не си отнесъл тоя на снимката?!

69

Св

преди 4 години

А пък мислех, че при извънредно положение, тия са пратени да си работят от вкъщи, с отнети устройства за връзка и свързаност. Сутринта се накефих на полицая как крещеше на бай ... пред магазина в Ихтиман "Ти знаеш ли колко е 2 метра дистанция БЕ! " Хахах ще си припомнят (научат) как побийват полицаите.

68

Вън БХК от България

преди 4 години

Тия идиоМи от БХК пак се изходиха по най-подходящия начин. Такива права ще ви дам, че кракът ви няма да стъпи в България, гарбиджи такива.

67

Анонимен

преди 4 години

Люба ( Любица) Кулезич дъщеря на сърбин комунист и майка първа братовчетка на Баневи активни борци и крадци с присъда ...кърваво червена Комуниска че дрънка

66

Анонимен

преди 4 години

50 стотинки са много пари в русия 23 рубли се пак дневна надница

65

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 71Наистина ли не ти е ясно, че дейността на подобни организации не брани свободата, постигната вследствие на цивилизационното развитие, а ограничава свободите на мнозинството, за да осигури безнаказаност за безобразията на по-пр.им.итивните?

64

Обективен

преди 4 години

Вън Б.Х.К. от България!

63

Анонимен

преди 4 години

Махни се бе,търтей безполезен и вреден за населението,вън БХК!

62

Анти-Сорос

преди 4 години

Глупости, виж им 45 килограмиовя азиогейски вечен президент. С разбити глави са руснаците масово пияни , а рускините за 2 лв всички ги знаем.=============Всички се съобразяват с Путин защото е ВЕЛИК, а ти си просто една крав.арска фъш.кия! А, рускините имат конкуренция в лицето на жен.а ти, тарифата и е 50ст на бибитка!

61

Анонимен

преди 4 години

Закриване на вредната организация БХК!Досега само золуми вършат,като заобикалят закона или приемат подкупи,работейки срещу мнозинството,УВОЛНЕНИЕ,ЗАКРИВАЙ БХК!Тези нямат никаква работа в България,те само вредят на страната - УВОЛНЕНИЕ И ВЪН!

60

Анонимен

преди 4 години

До хахаНа Феята на зъбките, на нея ще се оплаква този от снимката. Предчувствам, че някой пак ще го пресрещне, за да му каже какво мисли за него и за дейността на НПО-то му. И после, като резултат от тази среща, К. Кънев ще трябва да се примоли на тази фея да му поникнат нови зъбки.

59

Анонимен

преди 4 години

Браво на БХК ! Една наистина адекватна позиция ! Свободата е най ценното нещо за което човека се бори още от праисторически времена ! Но както се вижда хората ще бъдат все по малко свободни и ще бъдат ограничавани все повече !

58

А пък аз призовавам

преди 4 години

да се въведе военно положение и посредством правилата, валидни само за такава ситуация, да се вземат мерки за очистване на държавата и спасяване на нацията от дейността на антибългарски и асоциални НПО-та!Да се действа безапелационно и със замах, на принципа "Има БХК - има проблем", ей сега ще решим проблема веднъж завинаги!

57

Анонимен

преди 4 години

"БХК "Славяни" и сякакви ...... от тоя род нямат място в БГ

56

хаха

преди 4 години

хаха ,жалки, на кой ще се оплачат , на краля на Марс или феята от Венера

55

Петър

преди 4 години

Като не им харесва да си хващат шапката и оратно в Индия

54

Анонимен

преди 4 години

Ето кой подкопава интеграцията.

53

Анонимен

преди 4 години

сега е момента за бал тия на тези вредни отрреппки от ХК. Заплаха за нац сигурност, геноцид. Закривай ксто в Раша.

52

Разбрахте ли сега?

преди 4 години

"събрания, ... които представляват легитимно упражняване на основни човешки права ... да могат да се разтурват само от съдебен орган" - това иска БХК.Значи, не може да бъде забранявана "сватбата", основаваща се на етнически традиции, предвиждащи продажба на щерката преди да е навършила 14 г., защото според културните традиции на етноса 16-годишната е вече стара мома. Трябва да се извади прокурорска заповед, но докато това стане, "сватбата" ще е вече приключила.Ама големи гяволи били тези, бе!

51

Анонимен

преди 4 години

Защо не са кръстени ромски хелзински комитет, а български при положение, че те обслужват ромите не българите? Стига паравани и *** кожи.