6

dmx

преди 4 години

Да, терор е, не се правете на паднали от Марс. Много им е лесно на държавните мутри. Нека Гешев отговори защо арестува Черепа, когато не е в България, вместо да терори дребния бизнес или да се прави на вирусолог.

5

Анонимен

преди 4 години

Току що влизам в аптеката - 6-7 души почват някаква безумна проверка, аптекарките броят стотинките в касата. Чакам 2-3 минути и един мазен "проеряващ" заявява - "ние ще се забавим поне полоеин час - ако бързате не чакайте". Тая държава няма да я затрият вирусите - чантаджите ще я затрият.

4

Рязан Кольо

преди 4 години

Не става въпрос за криене. Всичко там е за продаване ,но неграмотници да правят проверки ,където и те не знаят какво точно търсят е друго нещо. Значи говорят да не ходят хора по болниците,а в същото време изискват рецепти за всичко. Това не е ли слабоумие?

3

Анонимен

преди 4 години

Към аптекарите да се приложат същите мерки, както и при лекарит

2

24159

преди 4 години

Хайде на не жонглираме със законодателство, а цените да си останат на ниивото преди заразата. Това е почтенстта към пациента и гражданска солидарност. За брутално облагодетелстване в момент на криза е престъпление. Колко струваше преди 3 седмици пакет ръкавици и колко е сега? Репресия!?! А мародерство???

1

Анонимен

преди 4 години

Не виждам от какво се притеснявате щом няма какво да криете...