280

Алиагджа

преди 4 години

Куха държава населявана от папагали .Вечно няма ....

279

<<<<<

преди 4 години

Да не е починала римлянката от корона, че тоя се хвали сам? Контролираните глашатаи, защо не го похвалят?

278

ха-ха

преди 4 години

Абе сега тука някой лъже. Вожда вика, че пак го хвалили и сочили за пример, а Гешев вика, трябвало радикални мерки, щото хората ни били дисциплинирани и за това военно положение. И да кажа на Боцко, тия дето сега ще се прибират, ще си дойдат с домашен любимец наречен коронавирус, а тая уж домашна карантина кой ще следи дали я прилагат, а не се срещат с хора и не пръскат заразата на общо основание? Тепърва предстои да пламнем като Италия и ние, ама не знам що за управа имаме..

277

Предложение

преди 4 години

Нека да дадем още един пример-всички политици,най-вече дерутати и министри тоя месец да се откажат от заплатите си и премиите и да ги дарят за заплати на лекари,сестри,санитари и за закупуване на медикаменти,маски и защитно облекло! А Шкембе войвода ся да се качи на ненужните самолети,за които броихме милиарди и с тях да лети и да пръска !

276

Анонимен

преди 4 години

Най-елементарното - маски и дезифектанти няма, служителите от определената за прием на заболели Втора градска болница напускат масово поради липса на всякакви условия за работа при такава криза, а Той се хвали. С какво точно, че уж военният Мутафчийски ежечасно се явява с униформа и брои заболелите ли.

275

Анонимен

преди 4 години

Аз съм асоциален тип. Даже и Фейс нямам.

274

Анонимен

преди 4 години

Кое дават за пример не разбрах? Това, че от 15 дни маски няма. Ако някъде има са с цени завишени 50 пъти. Това, че част от хранителните стоки се увеличиха двойно. Това, че цялата тежест от карантината се поема от работника. Това, че те гонят от болница в болница ако се изкашляш. ЗА ПРИМЕР Е КИТАЙ!

273

Анонимен

преди 4 години

До Футуролог 321Абе то за много неща сме чували ама за "орЕгиналът" от теб го научихме........

272

Анонимен

преди 4 години

До ЗНАЕЩИЯНезнаещ,учителят на Александър Македонски е Аристотел!!!

271

до 319

преди 4 години

Интересно , за Вас писането на книги ( научни трудове ) е нито ден трудов стаж. За мен не е. Това, че Вие сте от онези, които за лудо работят, а за лудо не стоят, си е Ваш проблем, но имате блага благодарение на учените, за да се потите по-малко. А че Маркс е крадял от Енгелс всички го знаят, аз го споменавам само за Вас, защото видно изоставате в общата култура от масовия колумнист , коментиращ тук. Приятен ден и дано спазвате препоръките на властите, че в Прованса масово си щъкат навсякъде.

270

Некакъв

преди 4 години

Няма претенции или забележки от ЕК, защото не им пука за бг. Намерил с какво да се похвали.

269

Анонимен

преди 4 години

Мерките са супер но ще доведат до едно голямо нищо. Сега погледнах камерите на площада на моя град и камерите на Duomo Милано. В Милано на площада имаше двама души които хранеха гълъбите. Ако искате погледнете , това е от преди 2 мин. В моя град на площада все едно, че карантина няма. Дано да съм лош пророк ама бума в БГ предстои. Оръжие срещу простотията няма измислено.

268

hlkkjl

преди 4 години

До АнонименДокат му доди акъла,взел,че умрел!

267

Анонимен

преди 4 години

той продължава със смешките и вицовете, а положението става все по-сериозно с всеки изминал ден. докато не дойде до неговата глава няма да му дойде акъла...

266

Анонимен

преди 4 години

Само се хвали и раздава акъл.А заразените всеки ден се увеличават.И границите са все така отворени.Чака Урсула да му нареди какво да прави.

265

-

преди 4 години

Няма да коментирам, защото ще трябва да ме арестуват в извънредното положение

264

Анонимен

преди 4 години

"България е посочена за пример от всички за навременните, бързи и правилни мерки, взети срещу разпространението на коронавируса."Аааааааааааааааааааааахахаххахаххахаххахаххахаа!!!!!

263

Анонимен

преди 4 години

бсп са във фалит имототе си залагат На Бойко цалуват за субсидия ..Боже опази държава да водят Народа не ги ще и с право

262

Анонимен

преди 4 години

Прави впечетление в световен мащаб че там където има социалисти/комунисти на власт положението е най зле и организацията май слаба

261

Анонимен

преди 4 години

До 307 това може да значи и много и нищо Примерно че се тестват 10 пъти по ряядко или че просто имат късмет пожелавам им второто ...Въобще въриянтите са много