46

Анонимен

преди 4 години

До SSЯ хващай чемодана и заминавай в някоЙ страни от ОНД

45

Анонимен

преди 4 години

Къде си БайКурти да ми разкъртиш ? Ни издържам виеч

44

До 35:

преди 4 години

Вируса няма да засегне богатите хора и все още останалата средна класа защото те имат достъп до качествена здравна помощ.Обаче, когато стигне до гетата ще има мазало - там наистина има хора, които никога през живота си не са ходили на лекар.Старите хора там ще си заминават много лесно, ще се създаде паника и отново черни бунтове както в ЛА.Ще започнат да се стрелят един друг и да мародерстват.

43

Анонимен

преди 4 години

Добре дошли скъпи гости на столицата

42

маска

преди 4 години

с мазка, но без защитни очилане усещате ли, че нещо не е както трябва?

41

.

преди 4 години

По улиците и магазините само хора 40+ *** камикадзета

40

до 35

преди 4 години

Това което си написал(а) са или откровенни лъжи, или просто пълби глупости.Звъчи ми като новините за загниващия капитализъм по време на комунизма в България.Живея в САЩ от доста години и ако здравеопазването и останалите неща в БГ/Европа бяха толкова хубави , досега да съм се прибрал. Никой не ме е вързал тук.

39

Анонимен

преди 4 години

Е къде са тия пусти улици, сутринта си висях в задръстване както винаги. Да, не е някакъв мега трафик, но си има доста коли. А в кварталната бакалия бяхме трима човека. Леко преувеличавате.

38

Анонимен

преди 4 години

Глупости на търкалета - едва стигнах на работа от задръствания. Снощи си напазарувах в магазина, в който имаше още двама човека, а магазина е над 150кв.м. Нямаше липса на нито една стока, която ми трябваше.

37

Анонимен

преди 4 години

Доста повече магазини работят и то физически, не онлайн.. нещо има скрито под масата а у

36

WWW

преди 4 години

САМО ПАНИРАТЕ ХОРАТА ***. ИМА ОПАШКИ ПО 10-12 ЧОВЕКА ПРЕД ГОЛЕМИТЕ СУПЕРМАРКЕТИ КОЕТО Е НОРМАЛНО И ПО РАФТОВЕТЕ СИ ИМА СТОКА. КАК НИ ВИ Е СРАМ!

35

ПроСоТо

преди 4 години

До Странно мълчаниезащото и те вече са наясно,че изтърканото "Кой ми с../ра в гащите?"..не върви навсякъде.Плюс това работата много загрубя и ако се разрови,ще замирише много грозно...За това предпочитат тоя път да си кротуват..

34

Странно мълчание

преди 4 години

Западните медии все още не обвиняват нито Китай, нито Русия, никого за тази пандемия, което е необичайно за Запада. Досега за всичко беше виновна хайли лайкли Русия, и самолетни катастрофи, и новичоци, и изборите в САЩ, а сега цяла пандемия и Русия - нищо! Защо така?

33

Анонимен

преди 4 години

В САЩ 30 милиона нямат здравна застраховка, освен това имат и 10 милиона нелегални имигранти и всичките тези хора никога не ходят на лекар защото не могат да си позволят. А тези които имат застраховки също не се преглеждат и не ходят на лекар защото застрахователите искат голямо добпащане на прегледи и стандартни услуги които не са по джоба на американеца, застраховката я правят за животоспасяващи операции. Заразените в САЩ може да са милиони, здравеопазването им е в окаяно състояние.

32

ПроСоТо

преди 4 години

та ми се видя смешно..Уж ограничават струпването на много хора /в магазина/,а в същото време ПРЕДИЗВИКВАТ СТРУПВАНЕ ПРЕД магазина...Защото както знаем,за нашего брата нема ред..Секи са блъска като го..ведо в стадото некой да го не предвари...Дишат си във вратовете,кашлят си във вратовете,но...магазина пуска по двама-трима...."Харесвам Мерседес!..Гоу гоу,гърл!"..

31

az

преди 4 години

Нищо необичайно. Така изглеждаше София преди 30 години, преди да придойдат онези ...

30

Анонимен

преди 4 години

Май всичко излезе пунта а? Да вземат парите?

29

ПроСоТо

преди 4 години

тотална паника,страх и обърканост!..И НЕ,не вируса е виновен!!!!След като ви облъчват 24/7 със СТРАХОТИИТЕ на "короната",вие просто нямате друг избор,освен да се гмурнете в морето на кошмара....."НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО"!!!!!!...Обаче: Вчера отидох до Била да похарча некой и друг лев..Гледам-входа затворен,а отвън една тумба от 40-50 човека чака..По-късно разбрах,че пускали само по двама-трима,за да "ограничат заразата"Което е смешно,защото останалите 50 чов. се блъскат един в друг некой да не

28

SS

преди 4 години

Обръщам се към държавните органи . Не е ли време да се приучи населениети да държи пакет от основни неща за оцеляване за минимум 3дни,като маски,дезенфектанти,храна,основни лекарства,превърз. материали,копия от документи и т.н ? Мисля ,че това няма да затрудни основната част от хората по набавянето им.В някой страни на ОНД това се нарича тревожний чемодан.

27

Кирчо

преди 4 години

До Анонимен 21Иди в гаражгейсауната. Все още работи. Дано там намериш лек за желанията си