25

До 196

преди 4 години

Оцелелите от Ухан....това бе поне 10млн град....да не са измрели почти всички че има няколко оцелели?

24

Анонимен

преди 4 години

От как почна пандемията, качих 4кг. и се пропих. Утре трябва да изядем 6 хляба, защото започнаха да мухлясват. Нямам търпение да стигнем до консервите с кюфтенца, та да усетя и аз нещо хубаво от това извънредно положение.

23

goce

преди 4 години

#15 Ти си мислиш, че жена ти готви,а тя се праска с комшията!

22

Платон Фъшкиев

преди 4 години

Да организираме Гей парад!

21

Ами сега

преди 4 години

Macron says the EU's external borders will close for 30 days from noon on Tuesday! Макрон каза че границите на ЕС ще бъдат затворени за 30 дена от утре на обяд!

20

Идеалист

преди 4 години

Аз малко познавам скуката. Има толкова много работа. Може да четеш, даже да мислиш. Става ми скучно, ако се наложи да прекарам повече от час и половина в някое заведение.

19

валентина

преди 4 години

Колко от вас ходят на работа извън дома,или са неплатена отпуска-натиснете плюс..Минусите са за тези в платен отпуск..Нека видим,без да се познаваме какво ни е положението..

18

Math

преди 4 години

Хора, не гледайте новини. Защото всеки ден ще съобщават само зловещи събития а това мачка бавно. Като прибавим и изолацията, работата отива на изкукване. Спорет моите изчисления към 10-11 април случаите ще паднат надолу в БГ. Вирусите се разрастват по математическа формула и следват определена графика. Гледайте други програми като например детски анимационни филми. Отпускат! :) И спрете да се притеснявате. Няма да умрем всички. Споко! :)

17

Дх

преди 4 години

Macron says the EU's external borders will close for 30 days from noon on Tuesday!

16

Анонимен

преди 4 години

АА,не се плаша от изолацията-ЗАЩОТО Я НЯМАМ.БЛАГОДАРЕНИЕ на управниците,ходиме на работа,срещаме се с хора,и се МОЛИМ ДА НЕ СЕ ЗАРАЗИМ..САМО ДА МИНЕ ТОВА-ВСИЧКИ ЩЕ ВИ ИЗРИТАМЕ НА УЛИЦАТА..

15

до SS

преди 4 години

Аз ще градинарствам. Ще правя разсади тази седмица...трябва да се прави нещо полезно. Щом имаш двор , няма как да изкукаш. Работа бол

14

Ss

преди 4 години

На българите няма как да им обясните нещо, защото те всичко знаят и всичко разбират.Ако стената ви разбере ще ви разберат и те.

13

Анонимен

преди 4 години

Плей стешън. Играем с децата. Жената готви.

12

Анонимен

преди 4 години

До SSПич не изкуквай ами стегни къщата ,прекопай дворът изобщо има хиляди неща които можеш да свършиш.Направи си хвърчило,ветропоказател,смажи всички панти и движещи се части,разглоби печките почисти ги пак ги сглоби.Няма опасност да изкукаш толкова работа има че може да полудееш от работа не е от безделие.

11

Анонимен

преди 4 години

Като псуваме на воля

10

Анонимен

преди 4 години

Днес в немската преса четох, че 94-95 година, американците изровили замразени тела от Аляска , от пермафроста, жертви на вълната с испанската инфлуенца и са успели да изолират вируса. Тествали са го върху плъхове - заразявали се гадинките. Значи нещо унищожено в природата, причинило такъв ад, военните в САЩ си го възстановили и си играят с него. Обаче при сегашното поколение на полу-проводници със селфитата, много вероятно от тези лаборатории да заизкачат гадости къде умишлено, къде не

9

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕй сега,чакай да си обуя маратонките и ще хукна в ролята на чистачка,как пък не!

8

Bravo

преди 4 години

Макрон обяви че границите на ЕС и на Шенген са затворени!Да видим сега как нашите *** ще спрат турските тирове на границата!

7

Анонимен

преди 4 години

Купете си лаптоп,компютър.Дори и евтин върши работа.Гледайте филми,играйте компютърни игри,четете.Можете да използвате времето да подредите хубаво жилището си.Измийте и почистете всичко старателно.Четете книги.Отделете време за лична хигиена направете си маска за хубава кожа нищо ако сте мъж.Разглобете прахосмукачката измийте я хубаво,после телевизорът,пералнята,микровълновата..Не бързайте работете бавно с почивки. Може да направите всички онези неща за които никога не остава време.

6

Анонимен

преди 4 години

Никога не са ми липсвали хора,мога да стоя с дни наред у дома си,където се чувствам комфортно.Хора,означва интриги.