91

Отвратен

преди 4 години

Много неприятни екземпляри има сред нас. Злобни, невежи, проклети! Винаги намръщени. Егоистични до самоунищожение. Вечно недоволни. Готони да оплюят всичко човешко и добро! Пък после хленчат защо не ги обичат. И защо не им върви в живота! Ами, затова!

90

Ню Йорк Таймс

преди 4 години

журналиста им Джеймс Стуард рапортува, че в Мадрид масово 30, 40 годишни са в интензивно на изкуствено дишане и в Кома от Вируса - отиде опорката, че само възрастните са заплашени! Китайската БелоДробна Чума ще Погуби Европа - каквато е и целта на *** от Пекин - те искам да Управляват Новата им Римска Империя от Атлантика до Пасифика от Рим - Император Си Дзинпин - Тит Втори Велики!

89

Чумата

преди 4 години

на Китайският Комунизъм е НеПобедима, няма какво да се Борите!

88

Старшина д-р Годжи

преди 4 години

Вие уважавате ли ме мене, ви питам? Плачейки ви питам?

87

Факт

преди 4 години

Те медиците се борят с коронавирусът, но с такива политици, борбата им с вируса е безмислена. В България продължават да кацат самолети от Италия, Испания, Великобритания, Холандия, Германия,.... пълни с вирусоносители, които никой не ги проверява и не им налага карантина. Пълна липса на държава.

86

Анонимен

преди 4 години

Тези хора си рискуват живота бе, дивaнета. Не избягаха като едни други. Това заслужава огромно уважение. Предстои им много тежка битка и имат нужда от подкрепа. Сигурен съм че жеста ги е накарал да се почувстват добре и оценени. Браво на софианци!

85

USA

преди 4 години

Браво! Трогващ момент

84

Щерю

преди 4 години

- Браво на софиянци! Напук на дявола са все още християни и добри хора...

83

ирония

преди 4 години

най-големата Ирония е, че Американска Капиталистическа Технология - маска с Нано-Филтър, Спаси Комунизъмът и Комунистите в Китай от СамоИзтреблението им с Уханска БелоДробна Чума!

82

до 100

преди 4 години

е как да носи маски - като Барба Ганиос никога не е Произвеждал Био-Защитни маски с Нано-Филтър. Всъщност, ако не бяха Западните Компании и предатели на Европеидната Раса - ако не бяха преместили това производство в Китай и Китайските Комунисти нямаше да знаят що е то Нано-Филтър!

81

От Китай

преди 4 години

Бай *** не може да рзбере, че за да се пребори с вируса не е нужно да пляска на балкона, а само да си мие ръцете редовно и да носи маска. Всичко опира до хигиенни навици.

80

от 96

преди 4 години

не знам, що ми слагат минуси като изтеклия доклад е световна новина в момента - вместо да ми слагате минуси си намерете някой който знае английски и го прочетете заедно - ще е полезно да знаете какво ви предстои и за какво да се готвите, вместо да ми слагате минуси и така да подвеждате и други хора!

79

Анонимен

преди 4 години

Лекарство май няма засега, а дано поне лекарите не се заразят като се въртят покрай болните, защото и маски и тестове не стигат,

78

Serafim

преди 4 години

Вирусът не може да бъде спрян с такава скорост на разпространение. Ще коси и ще зарази всички на земята докато един ден не се роди дете с мутация която го спира. Естествен Дарвинов подбор. Ние вече принадлежим към отминалата епоха.

77

строго секретно

преди 4 години

Изтече Секретен Доклад на Британското Правителство - "в следващите 12 месеца 80% от Населението на Великобритания ще се зарази - 15%, т.е. 8 Милиона ще имат нужда от Болнично лечение"- кой оцелее, оцелее. Това е Плана е Ясен - ще симулират мерки и ще оставят всеки да се зарази и на кой квото му е писано от Боговете в Правителствата. Значи, поне 12 месеца ще ни държат в Извънредно Положение - Комунизъмът и Купонната Система Вървят ръка за ръка с Комунистическата Уханска Чума!

76

Анонимен

преди 4 години

Тази дама на снимката урок по сексология ли е тръгнала да преподава?

75

Леле до 71

преди 4 години

Цензурираната дума е Мама , просто уточнявам

74

Агент 19

преди 4 години

Целта на този "вирус" е с един куршум - няколко заека по възможност за "Световните Господари". 1. Значително намаляване на населението в Световен мащаб. Всички сме слушали "легендите" за "Златния Милиард" и намаляването на ресурсите. Но дали са легенди , а? ;) , 2. Поредна стъпка към "Новия Световен ред" , 3. От мощния срив на много Икономики и огромен Финансов колапс - НЯКОИ ПЕЧЕЛЯТ ... В това може да сте повече от сигурни ! 4. Фармацевтичните гиганти ще "врътнат" едни милиарди за лекарства...

73

Анонимен

преди 4 години

Кълвачев: Пикът на COVID-19 у нас предстоиКълвачев обърна внимание, че вирусът се разрасва в Африка въпреки че е топло и в Норвегия и Канада, въпреки че е студено. Повторно заболели също се увеличават.

72

реалист

преди 4 години

истината е, че тия дето са хихо-хахо или демонстрират голема солидарност като почнат труповете да валят и близките им да са засегнати, ще са тези дето ще бъдат тотално първо психически пречупени, преди и физически вируса да ги смаже. останалите, си мълчат, мислят, подготвят - психически, физически и всякак за сблъсъкат на живот и смърт с Китайската БелоДробна Чума от Ухан. Оптимизмът с условията на смъртоносна Пандемия винаги е бил много лош съветник- готви се най-лошото, моли се за най-доброто!