111

стар гларус

преди 4 години

През соца морето привличаше с чужденки,валута,корекомски стоки и щедри бакшиши...Който бъде хванат от ченгетата, забраняваше му се посмъртно да ходи на море!

110

мина онова време,

преди 4 години

До на море нищо нямашекогто в начолото вишистите владеещи езици хващаха таблата и захвърляха дипловитеПрез летния сезон на морето идваха от цялата страна келнери да спечелят парици.Цените бяха толкова евтини, че западните туристи спестяваха доста пари!После пенсионери от МВР-ДС и МВР заемаха най-сладките длъжности и добре платениНакрая се стигна до там да си поръчват бира за двама пенсионери. Затваряше се в 20ч.

109

...

преди 4 години

Ааа мерси, няма да съм единен с тях и ще пропусна. Да си търсят пари за държанките другаде.

108

на конях!

преди 4 години

У нас кобила!

107

провален туризъм

преди 4 години

До АбеКъде са ПУЦ-овете ИМТ - институт по международен туризъм и Геоглафия но туризма?Всичките завършили забяхнаха на запад за по-добро заплащане.Тук ти забраняваха да се разболяваш през сезона и почивни дни и заплати никакви!

106

Абе

преди 4 години

В туризма СА 10% ОТ РАБОТНИЦИТЕ В ДЪРЖАВАТА, за тях мисли ли някой???Иначе е ясно, че за шефа кризата е, че тази година няма да има пари за нов Мерцедес и ще кара модела от 2019 но знаете ли вече колко хора са на улицата и няма къде да работят защото цялата държава е затворена?????????!

105

на море нищо нямаше

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!преди само змии и гущери живееха...А сега пак нищо без курортисти на плажа и хотел-ресторантите! Логичен край!Балкантурист фалира! Останаха само мутрите да пречистват пари във строежи!

104

Абе

преди 4 години

За януари се хвалеха че имало ръст с 20% да живеят с печалбите от последния сезон кожодерите.Рецепционисти, камериерки, готвачи, сервитьори, които ги осигуряват на 650 лв са в НЕПЛАТЕН отпуск и дори не им разрешават да си ползват платения този месец с половин заплата, следващия НИКАКВА ЗАПЛАТА защото отсега е ясно, че нито на 1 нито на 15 април туристи няма да има! ТОВА СА 10% ОТ РАБОТНИЦИТЕ В ДЪРЖАВАТА, за тях мисли ли някой???Иначе за шефа е ясно, че кризата е, че тази година няма да има

103

Анонимен

преди 4 години

Другарки и другари, дайте да дадем, че да има и за туризЪма!

102

Анонимен

преди 4 години

А когато са на печалба дават ли ни нещо. Я им погледнете тлъстите банкови сметки. Мезонетите жипките яхтите. А хотелите с пестене от закуски ли ги купиха. Значи когато печелят не им трябваме но когато губят трябва с нашите данъци да ги храним. Аре чиба бе. Ние се чудим как да нахраним децата си а тези се чудят под коя сенка да се опънат. Не съм почивал от 10 години бачкам на три места да осигуря на семейството си прехраната да са на топло светло и изкъпани. А тия колко години не са почивали.

101

Анонимен

преди 4 години

До AsparuhПоискай ваучер за сумата и го ползвай като премине пандемията.

100

Анонимен

преди 4 години

ААААААААААААААа стига все за тия, безплатно държавата дато ги рекламира по света им СТИГА

99

ист

преди 4 години

Купонът временно ви се прекратява.Понеже до сега клиенти ви плащаха купона, сега искате държавата да ви го плаща.На десетки хиляди дребни търговци кой ще им плаща прехраната.За разлика от богатите хотелиери дребните търговци работят за един хляб, и карат 20 годишни трошки. Впрочем с какви пари направихте хотели за милиони.

98

Анонимен

преди 4 години

Господ да ги съди, ако е пак за усвояване всичко.

97

Анонимен

преди 4 години

Има мерки с едно намигване, пари хвърчат па не ги хванат

96

Анонимен

преди 4 години

Ама виждате ли едни мерки не приложими, правят, а Отворили са се от всякъде

95

Asparuh

преди 4 години

Какво да правя ако туроператора откаже да ми върне парите за екскурзия до Барселона

94

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Помощта от Европейския съюз ще бъде раздадена пак на "наши хора".Също, както стана с евросубсидиите за къщите за гости.

93

Анонимен

преди 4 години

Бойко, Слаби са мерките ! Как ще следите за спазване на карантина в гетата ? всеки ден се влачат от Италия,Испания,Франция,Белгия ?14 дена Карантина веднага от летището в определен хотел и пазене с Жандармерия

92

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Госпожо Ангелкова, въпреки че днес съм се зарекъл да не критикувам властта повече, ще си позволя да кажа, че Вие, изкопахте гроба на туризма, а коронавирусът му сложи кръста.Туризъм в България няма да има години наред вече ...Казвам го като човек от тази сфера ...