36

до 39

преди 4 години

Мой много добър приятел се самоуби преди десетина години като падна една банка. И на него всичко му бе осигурено, за години напред. Не понесе сривът. Много активи имаше, и много му останаха. Не знам защо го направи, не обедня напълно, но не издържа. В съвременния свят има много ако-та. Пожелавам ти да се размине всичко бързо и си живей добре построения живот. Дано не ни се налага да гледаме как се руши всичко около нас. Всичко зависи от правителствата и народите сега. Не злобейте един към друг.

35

до 41

преди 4 години

В огромна грешка си. Трафикът по ключови летища е намалял с 80%. Всички бизнес пътувания за отложени за неопределен срок, доста летища и компании работят на загуби, само на Луфтханса 20000 полета са отменени за кратък период от време.

34

до 27

преди 4 години

В грешка си. Днес бях на преглед сутринта, че имам проблеми с корема- безплатно ме прегледаха в частна болница, както обикновено, след представяне на валидна допълнителна здравна осигуровка. Гарантирам, че застраховките ще важат на 100%.

33

до 37

преди 4 години

Радвам се за тебе. Айде да вметна и последно нещо- 8% от акциите на компанията са мои- в борда на директорите съм, бюджетите ни ги знам наизуст. Имаме финансиране за години напред осигурено. Всъщност- не съм писал аз коментарите за допълнителните ЗО. Това са постове на друг човек, който явно също е в този бизнес. С написаното целях да кажа, че компаниите и при трудности ще се справят. Нищо повече. Подхвърлих нарочно за "петцифрената" заплата, за да видя реакциите на хората- трябват ми за проект

32

Анонимен

преди 4 години

Тия самолети, ако беха спрени още като стана в Китай сега нямаше да има корона по света!

31

до 31

преди 4 години

Такива арогантни самовлюбеновци като теб познавам бол. Аз работих в Франкфурт преди да се пенсионирам на 42. Сега гледам океана от прозореца си и гледам децата да бягат след кучетата. Пак ти казвам , не си мисли, че си хванал Господ за шлифера. Никой не е. Фирмата ти е скачен съд, дано разбираш от проста физика да знаеш какво имам предвид

30

Анонимен

преди 4 години

до до 27 Лъжеш другарю тиквундел.Лъжеш.Няма такава компания ,която ще плаща на *** като теб.Освен ако не си на работа в МС.Само там Тиквич е събрал някакви случайници и неграмотници ,за да не личи колко е *** самия Тиквич.И виж че зъболекарите не работят от седмица.Сигурно те е гепил вируса "Герб".

29

До програмистчето

преди 4 години

Друго си е да си почистиш зъбен камък в пандемична обстановка! На маникюр ходи ли или часа ти е за понеделник? Ако бях от борда на човек с твоите разбирания за света не бих дал и мотика.

28

Анонимен

преди 4 години

Дреме ми на шмайзера че Пунчо и Пунка не могат да идат за 50 кинта отиване и връщане до Италия и там да изхарчат 100 евро.

27

реалист

преди 4 години

А нашите дУпедати защо не са в неплатен отпуск?И без това са 3 пъти повече от необходимото и не вършат нищо.

26

до 27

преди 4 години

Добре, ще го имам предвид. За момента имаме бюджет за 4 години напред, ако ще и 1 стотинка да нямаме приход. Да не говорим, че в нашата компания е рай да те съкратят- доста хора за това се борят, защото работа ще си намерят за 2 дни, ама на- никой не са съкратили. Не знам каква частна здравна застраховка не ти важи- аз за държавни не съм чувал, но онзи ден вечерта бях на зъболекар за почистване и една стотинка не платих вместо да изръся 300лв.. Вчера бях за един дребен кариес. Демек- важи си.

25

До 21

преди 4 години

Момче, дано си се възползвал максимално от петцифрената си заплата през годините и дано си сложил някой лев под матрака (а не всички на NYSE),дано не изплащаш апартамент за половин милион и кола за 200 хиляди. Ясно е,че ти ще си от първите тръгнали си от ИТ-то. И още нещо - застрахователите много обичат извънредните положения, пандемиите, военните положения - предполагам знаеш защо (справка общите условия на полиците ти)

24

Ужас

преди 4 години

До "до 8". Явно си някакъв middle level manager или team leader. Добре звучи твоя коментар, ама пропускаш нещо. Застрахователите имат свойството да фалират в такива ситуации и фондовете не стигат. Парите ги няма. Нямаш и обезщетение тогава. Едва ли имате чак такъв фонд "кризи и форсмажор"! Отпуската ти е все тая при такъв кризисен форсмажор. Никой не знае колко и как ще продължи това!

23

Анонимен

преди 4 години

Хайде честито. Германците имат ваксината! Да са живи и здрави, най-яката нация!

22

до 21

преди 4 години

хахах надявай се. При пандемия всичко пада. Даже частната ми здравна затраховка вече не важи. Момче, *** се наплискай със една студена вода да се събудиш. В пандемия , и извънрадно положение, тези ти граждански договори може да си ги ползваш за тоалетна хартия , ако не си си купил в суматохата. Ако фирмата ти държи, хубаво за теб, но никой не знае как са навързани фирмите. Видя 2008 - една банка повлече след себе си милярди. Не си мисли, че си хванал Господ за шлифера. Дано не се стига до там

21

Анонимен

преди 4 години

"Олеле , и това убива под 5% от заразените и летим по пързалката вече."Колко са 5%... Особено като са основно мъже над 40, който с аи най-често лидери..

20

Анонимен

преди 4 години

До 10При положение че ги има вече и са под засилен контрол, по вероят о е малко групи да се възползват смаони еди стени за себе си, игнорирайки всички останали.

19

Анонимен

преди 4 години

Ганяко хълца от кеф.

18

до 8

преди 4 години

Първо "шефът" не ме държи. Има си борд на директорите, директно на него репортвам за екипите си. Второ, всичко е застраховано. Трето, имам 9 заплати обезщетение брутни. Четвърто, имам 58 дни отпуска. Пето- миналата година беше тежка и нямахме никаква работа цяла година. Никой не са съкратили, концентрирахме се върху вътрешни проекти за компанията. И шесто- в една международна компания с малък до среден размер държат на служителите си. Това не ти е кварталният супермаркет и касиерката там.

17

Анонимен

преди 4 години

Олеле , и това убива под 5% от заразените и летим по пързалката вече. Смятай да беше плъзнала еболата с 50% в най-добрия случай. Просто сме прекалено много да се върнем в каменната ера. Всичко зависи сега от правителствата. Трябва жестока организация. има отралси, които са жизненоважни. Съдействайте хора, не пречете. Помогнете на себе си и на хората около вас. Време е да сме хора. Бедни и богати все тази. Хора.