52

Анонимен

преди 4 години

Браво ! а нашите хотелиери Искат Пари обещетение от държавата !

51

...

преди 4 години

Значи,като играч е голям,но не го харесвам заради циркаджийските му номера на терена.Но това,което сега,като човек прави.Направо ме разплака,честно.Превръща хотелите си във временни болници и поема всички разходи,за напълно непознати хора.Напълно е наясно,че във въпросните хотели,доста време няма да има посетители след като отмине вируса.Кой би се настанил в хотел,в който е било пълно със заразени от смъртоносен вирус?Ето това е голяма човешака постъпка.Парите не са всичко.Браво на Роналдо.

50

Анонимен

преди 4 години

A нашите хотелиерски мутри какво?Ако могат да цунат нещо от ЕС или международните фондове!Шейка, ммуутрии!Оставка!

49

А Сорос?????

преди 4 години

А Сорос????????

48

Анонимен

преди 4 години

Голям...!С пълно право си е заслужил парите и показва,че преди всичко е и Човек...

47

Анонимен

преди 4 години

Това е човек! Има възможности, използва ги да помага, когато не е длъжен. Дано добрините му се върнат в пъти и провидението да пази него и близките му от всякакви злини.

46

РАЗВЕЙПРАХ

преди 4 години

Не е една беля да си богат! Да се чудиш къде да си похарчиш парите освен за слава!

45

Пижо

преди 4 години

Подкрепям всички, които казват: Браво! Такъв бил, онакъв бил, но прави нещо! И то много! Ама имал пари... къде са другите, които имат пари? Що Борисов не предостави къщата в Барселона за болница и не поеме лечението? Или пък Валери Симеонов! Колко са хотелите му тук? Дори и в тази криза, че чуди как да дръпне още пари от държавата!БРАВО Роландо!

44

бай Ламби

преди 4 години

До ТитаМи нали и аз туй казвам скъпа ми Тита! Единия е в затвора за използване на фалшиви документи за самоличност а другия си предоставя хотелите безвъзмездно за ползване от нуждаещите се засегнати от корона вируса.Ама казвам че има и един трети дето вади 4 милиона $ за да извади първия от затвора вместо да ги даде за нещо полезно.

43

Неутрален

преди 4 години

Всички го плюят, но няма значение от кои пари ще даде дали от тези които е скрил от данъци или от тези които е спечелил от рекламни и други договори. Поне не е от онези които ще се скрият на някой далечен плаж и ще си харчат откраднатото докато отшуми всичко и се прибере да краде още.

42

Анонимен

преди 4 години

Браво

41

До 38:

преди 4 години

Много сте прав, но кой да разбере!

40

Тита

преди 4 години

Бай Ламби, Роналдо и Ролналдиньо не е едно и също:))) Браво на човека! Пример за подражание за всички !!!

39

Мен

преди 4 години

Велик е Кристиано Роналдо!!!

38

Серхио Рамос

преди 4 години

Наш Бочко кога.

37

Анонимен

преди 4 години

Друго си е да пляскаш въображаеми хора под карантина с ръка, и да се усмихваш, нали Роналда- на бат Хари булката?

36

до 35

преди 4 години

И що пък ръкуването да беше подигравка с "короната". Според мен показа, че им липсва публиката и им се играе с публика, не на затвоени стадиони. Твоите интерпретации са плод на завистливата ти душица. *** напазарувай на възрастните си съседи , да видим дали ще си полезен на България с нещо в тази криза? А?

35

Анонимен

преди 4 години

Като прочетеш коментарите да те хване срам, че си българин. Заслужаваме си съдбата - последна дyпка на кaвaла.

34

Анонимен

преди 4 години

до 32 Не му се подигравам, ! Противен ми е! И ако не съм постигнал нещо в живота повече от Роналдо то нямам правото на мнение за него ли

33

бай Ламби

преди 4 години

До АнонименБе не го знам кви къщи има тоя, ама знам че е в затвора и Меси щял да плаща на адвокати че да го вадят.Вместо да остави тоя *** в затвора да си плаща гяволъците, и да даде тия 4 милиона долара за нещо полезно, Меси сега ще ги дава за адвокати.