87

Тузар

преди 4 години

"Интересува ги , само и единствено ,как да ни измъкнат и малкото останали парички и нищо друго !"Да бе, колкото дегустаторите във френски ресторанти ги интересува ти какъв буламач си сипваш в копанята. При условие, че болшинството милионери по света са първо поколение - сиреч, сами са си заработили парите - явно разликата е просто в това кой къде влага усилия, вместо да се налива с евтина ракия всяка вечер и да се чуди кой му е виновен.

86

Анонимен

преди 4 години

Затова народа си ги обича и понякога ги линчува. Трябва и малко дарение за си изчистят съвестта

85

Чичо

преди 4 години

Кат почна истерията миналата седмица, се метнах на джиба и директно на село - тука си е свобода. През деня хода до магазиня когато ми е кеф, по гората на разходка, на лов. Вечер се събираме с аверите и се прочистваме обилно с рикия.

84

Анонимен

преди 4 години

Изнежена работа!!!

83

Анонимен

преди 4 години

Ще дойде, ще избие 20-30% от народа и пак продължава... Ко?

82

Анонимен

преди 4 години

Запаси мила са се а години напред с всичко, което им трябва, заедно с лакеите си и ще преживеят много повече от нас. И не, никакви тълпи не а да помогнат, защото онези са с армията и полицията.

81

Йово

преди 4 години

Покрай короната май се забрави че преди да се обяви пандемията от короната в България беше обявена епидемия от грип тип "Б" а той не е по малко опасен, особено за хронично болните и малките деца. Заради този грип имаше и грипна ваканция за учениците миналата седмица!

80

Анонимен

преди 4 години

Бегом за маски, че ако не се маскирате шЪ ви Фане вирусО. Он така и така шъ ви фане, ама нали т'ва сакате,...

79

Анонимен

преди 4 години

А ми се СМЕЕХТЕ! ПОДИГРАВАХТЕ МИ СЕ! Давал съм бил състоя ие, за маски! Да, ама сега аз.. АЗ ШЕ СЕ СМЕЯ!

78

Анонимен

преди 4 години

От нас? Кои сте вие, че да сме в една група?

77

До 68

преди 4 години

А колко хора са умрели без да знаем от какво,вирус,инфаркт,глад и т.н.В гр.Търговище има толкова болни,само бог знае от какво,дали е вирус или настинка,може да гадаем.

76

кон Стипаций

преди 4 години

Какво ме интересува как обирджиите на света са се справяли с изкуствено създадения проблем ?Те интересуват ли се как ние се справяме ?!Интересува ги , само и единствено ,как да ни измъкнат и малкото останали парички и нищо друго !

75

Ед до Йово

преди 4 години

Надявам се напълно да греша,но гледайки филма който ни изрежисираха,отново се убедих че голяма част от хората са просто едно заблудено стадо,което бива бутано наляво и надясно от едни хора,коото държат властта и медиите.Кризата е на прага и не виждам как ще я избегнем.

74

тази статия е зле

преди 4 години

Първо богатите щъкат най-много и се заразяват първи. Примерно жената на Канадския премиер, Тръмп, здравния министър на UK И т.н.Второ маски има, всеки може да си отреже от плат или кърпички с ножица.Всеки има плувни очила, скиорски, шнорхелни, слънчеви защитни. Най-важното! Богатите са обикновено стари (виж която и да е класация). Те не могат дори да си сготвят. Съответно богатите ще измрат най-много!Не знам защо е това делене на бедни и богати....Кой печели от създаване на класов конфл

73

Йово

преди 4 години

До Ед до ЙовоДнес отивам до аптеката да си купя Mg че често имам крампи а там фармацевтиката с която се знаем от деца ми казва че всички витамини и минерали свършили още в петък. Останало само по сцепителните лекарства. Ами ако беше някаква разновидност на ебола или антракс със 40 % смъртност, тогава просто не си представям какъв зомби апокалипсис ще настъпи. Вероятно ще се избиват по касите в магазините и аптеките.

72

Работническо Дело

преди 4 години

Държите ли се, плебса? Ако свърши тоалетната хартия, ползвайте в-к Работническо Дело - върши същата работа.НО БОГА МИ! НЕ СИ И ПОМИСЛЯЙТЕ ДА СЕ КЪПЕТЕ АКО ВИ СВЪРШИ *** ПАПИЕРА. АНАТЕМА!

71

Малива, Белана, Цева

преди 4 години

Аз съм шеф на фабрика за тоалетна хартия. Кризата е толкова страховита, че съм си поръчал новия електрически Porsche Taycan.

70

Анонимен

преди 4 години

хаха....тия що не се движат с изолатори.

69

Бай Х*й

преди 4 години

До 50 Много от тестовете са от Турция. Даже сега изпитават тест който ще е готов до 2 ч. очаква се до седмица да го пуснат в производство досегашните тестове дават резултата до 5 дни. Медицината и здравеопазването при съседите е на челни места в света в момента и на първо място по здравен туризъм. а в момента е най големият износител на маски и предпазни облекла.

68

Яким Вълев Донев 2

преди 4 години

..... Мога да се басирам с всеки , че НИТО ЕДИН ЧЛЕН ОТ ДВЕ ИЗВЕСТНИ ЕВРЕЙСКИ ФАМИЛИИ , за които се казва че управляват Света НЯМА ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ от ТОЗИ ВИРУС. И няма да е ... "случайно" ...... Да ЗАБЕЛЯЗВАТЕ и да четете и други новини , Дами и Господа ?!?! ... Примерно Американската Армия НЕ само НЕ отлага големите си "учения" в Европа , но дори това ще са най - големите "учения" в последните години. ЗАЩО ЛИ? ... Сигурно си мислите , че са "много безстрашни" , а ?!?! ......