26

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Мафията ще придобие неограничена власт. БЕЗСРОЧНО !

25

избихтерибата

преди 4 години

Назад към...селата и всеки да си прави хляба сам и да яде каквото намери в двора,ако е садил****изкопай си и един противоядрен бункер в двора за всеки случай .

24

kirasirrav

преди 4 години

каквото и положение да въведат тук никой не спазва нищо, около мен е пълно с такива, разкарват се навсякъде, помъкнали и децата по улици и градинки абсолютно безгрижно! както казах : който го хване вируса си го хваща, съответния % от заразените се разболяват по-сериозно и някои умират, другите ще го преболедуват и така - ще борим епидемията като се правим че няма никаква епидемия и всичко е точно, всеки си ходи на работа, на кръчма и където си иска

23

%%%%%%%

преди 4 години

Спокойно хора. 7 милиона сме. Вероятността да се справим е много по-голяма от 50 милионните и повече държави. Здравната система ще издържи. В другите държави е страшно защото има огромно струпване на хора. Бойко Борисов засега държи положението. Видимо е че се правят неща за превенция на заразата. Но от всеки си зависи да е социално отговорен. Малко седене вкъщи ще ни се отрази добре. Медитацията пречиства.

22

по -по -най

преди 4 години

Боко ще обяви извънредно положение,а Радев-военно положение.

21

Също уплашен

преди 4 години

Много ми липсват дрънканиците на оня "уплашения"(Горанов).Досега беше на всяка манджа мерудия, а в момента нещо много се е умълчал.Защо не обясни на хората държавата с какво ще помогне на тези, които се очертава да останат без доходи в продължение на месеци? Или само за пълнене на държавния бюджет трябва да се мисли? Като няма да работят цели отрасли,откъде пари? Излез от дупката ,уплашено мишле, кажи нещо! Не само ти имаш деца и те е грижа за тях!

20

Анонимен

преди 4 години

Само така!

19

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Назад към...селата и всеки да си прави хляба сам и да яде каквото намери в двора,ако е садил.В София да останат само...чистите софиянци,четвърто поколение;тогава ще се оправим...бързо.Също да се забрани от Банкя да идват...всякакви в столицата и да ръсят...акъл на ляво и дясно;тях си да гледат,ние сме лесни.

18

Анонимен

преди 4 години

Горкият Борисов няма време да се обръсне. А вирусът това чака.

17

До 10

преди 4 години

Ей за това - извънредно положение! Защото вие от дума и призив към морал и отговорност не разбирате! Днес си щъкате по селския мегдан, купонясвате, а утре в големия град да заразявате. Вече подпалихте София, сега кой предстои- Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Хасково? Трябва полицията да може да ви озапти. А ако недай си боже се подпали и границата с емигрантите- трябва и армията да има повечко права.

16

Анонимен

преди 4 години

утре има протест срещу ЗСУ , СЕТА , протест на медицинските сестри и кой знае още кой....ЕТО ЗАЩО ИСКАТ ИНЗВЪРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ....много ги ЕНЯ за вашето здраве

15

Анонимен

преди 4 години

Борисов ти ужасно закъсня !!! След твоето управлене ,което вероятно е и престъпно!Българите , които останат живи няма да могат да се възтановят столетие ....А децата..,нека господ да ги пази.... те ще учат в учебниците за упадъка на родината ...през 21 век

14

до 14

преди 4 години

Ти нормален ли си? Виж какво става в света. Спа ли последните 3 месеца?

13

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ЕПИДЕМИЯ ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕ АКТИВИЗИРА ТОЛКОВА ПРОТИВ НАРОДА ??? МАХНАХА ЖУРНАЛИСТИТЕ В ПАРЛАМЕНТА И ОЩЕ В ПЪРВИЯ ДЕН АТАКУВАХА ЗАКОНА ЗА ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ ??? ВЪРХОВЕН ЦИНИЗЪМ....СЕГА ИСКАТ ДОМАШЕН АРЕСТ ЗА ВСИЧКИ И ВСЕКИ НЕДОВОЛЕН ЩЕ БЪДЕ АРЕСТУВАН....ХОДИ ДОКАЗВАЙ ЗАЩО СА ТЕ ОКОШАРИЛИ....ВРЕМЕ Е ДА ВАДИМ ГИЛОТИНАТА

12

Анонимен

преди 4 години

И как точно ще помогне въвеждането на извънредно положение?

11

турчина

преди 4 години

националното радио хоризонт работели за да ни оведомят?

10

Анонимен

преди 4 години

Не се паникьосвайте. Най-добрата новина е че над 7 милиарда и 700 милиона души не са се заразили.

9

Не е

преди 4 години

ли малко късничко? Много хора основно от Северна България работят в Италия и Испания. Продължават да пътуват до там и обратно. Тук си обикалят напред и назад. Никой не спазва никакво карантина. Познавам такива.

8

Дръндер

преди 4 години

До Анонимен 2Смешник! Тази мярка е закъсняла! Докато обявят извънредно положение ще трябва да се обяви военно!

7

MaйMyнaтa

преди 4 години

До 2Ще гаси Баце бе, нали за това е учил