73

...

преди 4 години

От статията научавам, че и в Италия са започнали да ги кремират целокупно. Значи слуховете за Китай и Иран се оказаха верни. А у нас какво ще е...не ми се мисли.

72

Анонимен

преди 4 години

Така е,от три месеца се знаеше за вируса в Китай,а ЕС не ограничи достъпа! После пламна в Италия и пак нищо?! Трябваше да се затворят всички граници,да се прекратят всички полети - без изключения! Ама имал бил резервация,щял да ходи на екскурзия,на ски,на бабината си - твоя воля,отивай и си стой там! Аман от глезотии и снимки в нета,това е пандемия,не е игра да се съобразяваме с келешлиците на този или онзи. Сега взеха мерки,ама късно е,чадо...

71

Анонимен

преди 4 години

Умрели са защото са отишли в болницата! Транспортирането и докторите са ги уморили. Ако си бяха стояли в къщи, сега може би щяха да са още живи макар и на легло.На тия години имунната система е много слаба и всеки излишен стрес оказва влияние.

70

Анонимен

преди 4 години

Смъртта на хиляди невинни европейци ще тежи на съвестта на бабoeб Макрон и лудата Изпepкел, които решиха да не затварят европейските граници за китайци. И сега преди да кажете ама Макрон и Меркел са лидерите на Франция и Германия. Да, обаче и децата знаят, че нищо в Европа не става без решението на тези две държави. Границите останаха отворени защото те искаха така.

69

Анонимен

преди 4 години

Управляващите трябваше да затворят границите. Обявиха извънредно положение, а границите отворени и чужденци безпроблемно влизат в страната. А за хората, които трябва да стоят принудително 14 дни вкъщи, някой ще се погрижи ли? Ще им занесат ли храна и лекарства при нужда? Военен резерв имаме ли въобще?

68

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименПроблемът не е, че човек е писал против Бойко в Суратя или някъде другаде, проблемът е, че по отзи наюин герберите се усъмняват във величието на техният Вожд и Учител и процентите за ГЕРБ намаляват на изборите. Ще си пишем, каквото искаме, а жандармите ще псорещнем с град от куршуми, камъне, дърве, *** и квото друго се сетиш. Война е, герберите требе да умрат!

67

Анонимен

преди 4 години

Но хубаво да се посипват, не по български.

66

Анонимен

преди 4 години

Достатъчно е да се посипват с хлорна вар труповете.

65

Сата НАТО

преди 4 години

Влезни ми в магазина до мене без маска и получаваш звучен шамар------И след това получаваш отверка в бъбреците.

64

АЛов

преди 4 години

Труповете им бяха откарани на гробището и знам, че ще ги кремират след дни, защото има твърде много трупове, казва Лука.А в Б-я като няма крематориуми единственото решение е масов гроб хора, ехооо

63

Сата НАТО

преди 4 години

В момента в извънредно положение и полицията може да издири по форумите тези които вкарват паника и смут------Ми аз вкарвам само хумор и забава, не може ли да се подиграваме на властимащите?

62

Анонимен

преди 4 години

Най-големите смелници са тия с маските.

61

Не те ли е срам,бе

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!господинчо,какво искаш от управляващите,да дойдат и да ти измият ръцете ли?Предприемат се всички мерки,предупреждават те през 4 часа,къде и какво се случва.Ти не разбра ли,че почти нищо не зависи от нас,от нас се иска санитарна дисциплина и карантина.Ами ще си поживееш 14 дни не по начина по който мислиш,че е правилен,просто ще заживееш нестандартно.Демокрацията на свободите не е подходяща за свободомислещия българин,защото той я превръща в СВОБОДИЯ.

60

АнонимеН

преди 4 години

До до 54НЕ САМО ВПН ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛЗВА АМИ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕШ ОТ ПРОФИЛА СИ В ГООГЛЕ И ФЕЙСБООК ! ТОЗИ САЙТ ЗАПИСВА ИНФОРМАЦИЯТА НЕ САМО НА ИП-ТО НО И АКО СИ ВЛЕЗНАЛ В ПРОФИЛА СИ ВЪВ ФЕЙСБООК ИЛИ ГООГЛЕ!ИМА ВЪРХОВНИ БЕЗПЛАТНИ ДОЖИВОТНИ ПРОГРАМИ ВПН КОИТО ТИ ДАВАТ НАД 100-200 ИП-ТА ЗА ИЗБОР ОТ ТАЙЛАНД БАНГЛАДЕШ УЗБЕКИСТАН И КЪДЕ ЛИ ОЩЕ НЕ :DТОЗИ ПОСТ Е С ИП ОТ МОНГОЛИЯ :D

59

Анонимен

преди 4 години

Италия я унищожиха икономически и политически еврогейовете. Взеха й работната ръка, а сега й уморяват старците. Защото не се взеха мерки. По-важен беше туризма. Италия е гърцията на Западна Европа. Прехранва се чрез туризъм и износ на зехтин и храни.

58

Анонимен

преди 4 години

Къде в бг има 82 и 86 годишни..Някой знаели.

57

анаконда

преди 4 години

До Все таяКъде кашлят бе пич аз не видях някой да кашля навън. А за маските няма маски в аптеките откъде да купим маски? Те са предназначени са болни именно за тези които викаш че кашлят да си слагат маски че като кашлят да не заразят здравите

56

Анонимен

преди 4 години

Вече са започнали арести на такива пропагандатори по фейса, поне така ми каза един хакер! Коментарите им били браутални и паникьосвали хората!

55

Анонимен

преди 4 години

добре от 65 милиона умрели няколко...

54

до 54

преди 4 години

Никой не е анонимен в интернет, дори, ако мине през какви ли не VPN-и. Въпросът е, че някои VPN-и са по-анонимни от други. Даже доста анонимни. Да не говорим, че човек няма за какво да е анонимен- хората си коментират и изказват мнение, било то позитивно или не.