24

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да се пазитеняма да се опазитенищо не може да спре грипакойто го има всяка зимаще мине като гербберска чуумаи ще разберете колко е успеха на бойкои стабилността муда му бикам на крадливото мошеническо управлениеа на тези които гласуват за негона последната им спирка знаете къде

23

Анонимен

преди 4 години

лопатите ще ви трябват за погребенияскоро и те ще свършатгерберска толерастка работа

22

Анонимен

преди 4 години

Лъсва още един сериозен проблем на държавите в Европа - застарялото население.Испания, Италия и Норвегия са с най-голяма продължителност на живота. Затова и по-големи маси от хора в тези страни са затрашени. В Италия се отнесоха безхаберно към ситуацията и сега плащат със смъртта на предимно възрастни хора. Няма нито един починал под 50 г. възраст.5 - 6% смъртност ще има сред заразените, а не сред цялото население.В цял Китай с огромните му мегаполиси за три месеца умряха около 3 400 души.

21

До 19

преди 4 години

От първа линия червена зона ти казвам че италянците са топ дисциплинирани в момента. Хива душа няма навън. Повярвай ми.

20

Анонимен

преди 4 години

До БумНа всичкото отгоре си неграмотен. Не го е казал Шекспир, а Бенджамин Франклин.

19

Ох ох ох!!!

преди 4 години

Утре всички които са в неплатен отпуск да вземаме по една лопата и да отиваме пред ПАРЛАМЕНТА то се е видяло че ще се мре без пари ами поне да не се мъчим дълго и да ни вадят душата банките и хазаите всеки ден!!!!!!!

18

Сотеро

преди 4 години

Така се обслужва с финес

17

ЧЕРНА ДУПКА

преди 4 години

най яко е като пеят химна във ФОРМУЛА 1 при победа

16

Анонимен

преди 4 години

Капитан Берторели и войниците му от Ало ало са много достоверен образ на италианците. Абсолютни гащници. Имат карантина, казано им е да не излизат за щяло и нещяло, а те обикалят, защото искали да пиели кафе. После защо имат толкова жертви. Както беше казал един велик ум - Има две безкрайни неща: Вселената и човешката глупост, но за първото не съм сигурен.

15

Анонимен

преди 4 години

Истинската рецепта е с лопатата по дамаджаната, лекува от всички болести.

14

Анонимен

преди 4 години

Да не чувамза Италия

13

Сериозно

преди 4 години

Ама продължават ли да работят кафенетата в Италия..... После защо там има пандемия, а нашите "умници" още не са затворили границата....

12

Бум

преди 4 години

Овцете умират от страх за незначителните си животи.Крият се по дупките и коментират по форумите,не разбират че всичко е един добре режисиран филм на ужасите.Шекспир е казал "Този който заменя свободата си за малко сигурност,не заслужава нито едно от двете"Насерете се от страх тъ.аци.

11

Беньо кихавицата

преди 4 години

Бих го нарекъл,Шедьовър

10

Анонимен

преди 4 години

Тука задължително трябва да стане така, първо му сервира кафето и после бой по кухата леѝка докато мърда.....

9

Анонимен

преди 4 години

На тези не им ли забраниха да ходят по заведенията. Уж пълна карантина, а са разпасана команда, ще овладеят ли някога коронавируса там. Жабaря толкова ли не може да си направи кафето вкъщи. Или и за това ги мързи. Точно от 'талянците тръгна вируса в Европа.

8

до 1

преди 4 години

Ако Бойко Борисов продължава да НЕ затваря границите и тук ще стане като в Италия.Контактите можем и сами да си ги ограничим. Няма нужда с полиция да ни паят.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3"Човек е оцелял защото се е смял!"

6

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Да разбираме ли, че в епицентъра на коронавируса в Европа, кафенетата продължават да работят ?От статията излиза, че в Италия кафенетата не са затворени ?

5

...

преди 4 години

*** глупости са това бе. *** като зема тая лопата, така ще му нацепя кратуната че му е бедна фантазията. С лопата щял да ми сервира той. Дето ринал по земята с нея и тоалетната... напрао ше му начупя лопатата в простата кратуна.