107

Радев, мастио

преди 4 години

Защо събра хората на Шипка да ги раболееш?Обясни веднага!Защо каза, че вирусът е манипулация? Кратуна червена такава!

106

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Държавническото поведение и перфектните действия на Борисов в създалата се кризисна обстановка... - вбесяват шумкарите...

105

men

преди 4 години

щели да я погребват... смята<й. това верно е некакъв цирк при който се прибират някакви болни хора които им се инжектират "лекарства" и след един два дена предават бого дух. страхливата мутря вече щеше да е в нова зеландия ако имаше истинска опастност. помислете добре преди да се дадете в ръцете на властите. сега и извънредно положение ще вкарат и хората които още се борят срещу чумите ЕСССР, ГЕРБ и евроаталнтическите ценности ще почнат да хващат корона вирус. а от лелавите нема да има един поболял се, въпреки лепилото, лошата хигиена и храна.

104

ДДРОнег

преди 4 години

До АнонименКакъв е смисълът, да ограничават контакти - мероприятия, училища и др., а ние да ходим на работа ???!!!

103

Катер

преди 4 години

Днес е петък 13-ти, очаквайте неучакваното! Бог да пази България!

102

ТРОЛОВЕТЕ НА РАДЕВ

преди 4 години

Докажете, че сте тук и сложете за рамките от 1 минута координирани 20 минуса на този постЗа да сте по-активни ще кажа "Радев е виновен за коронавируса! Поведе на поход всички на Шипка, пенсионери с деца и ги разболя, а след малко ала-бала се качи на затоплената лимузина и отпраши да се храни на тежка трапеза с държавни пари в някоя резиденция докато събралите се се прибираха кой както може покашляйки..."

101

Българин

преди 4 години

Да го докарат чакам го ?

100

Истината

преди 4 години

Досега напълно неадекватни действия на правителството на ГЕРБ и ВМРО изразяващи се най-вече в бездействие и хвалене, че сме готови да спрем коронавируса.

99

Анонимен

преди 4 години

Спрете всички деца от училище - не само днес а и за следващите поне 2 седмици. Всеки работи в някакъв колектив, чрез учениците този "колектив" става едно голямо семейство

98

Анонимен

преди 4 години

Не затвориха детските градини и искат децата да са на училище от понеделник.Геноцид е това.

97

АНТИ

преди 4 години

Земя като една човешка длан,ти цел на дяволски си план.Целта е тука да живеят,не българи, ами евреи.

96

.

преди 4 години

До БългаринИскаш да ти докарат един болен у вас, да се увериш ли? *****ба и глупави хора.

95

Анонимен

преди 4 години

Сигурен съм, че и под новина свързана примерно със срива на цените на петрола - пак ще има герберски *** които да обвинят в това президента Радев. Такива са им инструкциите, да насочват страховете и недоволството на хората към една точка.

94

До 104

преди 4 години

Щото си ограничен затова питаш

93

Българин

преди 4 години

Само медии,военни,и правителство говорят за мерки ,аре дайте пациент да го видим как боледува!Защо никой от властта не се заразява?Се пита в задачата?

92

Българин

преди 4 години

Тоя генерал Мутафчийски!Как така все още е здрав ?Ваксина ли има?Всяка сутрин е пред медиите здрав и прав ?Нали вируса е в София ?

91

Българин

преди 4 години

Къде са децата ,от кой град,в коя болница?Аре малко да ги уточните нещата гербаджии продажни ?

90

ДА

преди 4 години

така се почва-днес 9,утре 90 ,в другиден....

89

Ало, Резиденте!

преди 4 години

Някой патриотичен поход до Шипка няма ли да поведеш, Решетников какво казва? Бойко го виждаме, ти къде си!? В коя луксозна държавна вила си се сврял!! Нали разбираш, че в очите на българите вече си кръгла 0.

88

До Анабел

преди 4 години

Президента не е каза,че вируса е манипулация. Каза,че е манипулация да отмениш презненството на Шипка, а да оставиш празненствата в София.