19

Анонимен

преди 4 години

Демокрация е. Който не го устройват условията на труд, напуска и търси по-добро място. Ако сега не си договорят по-добри условия за работа, кога? Капитализъм е това, не е шега работа.

18

..

преди 4 години

Алчното лекарско съсловие реши точно сега да изнудва. Точно каквто и сестрите с оставките, дето искали високи заплати, но се притеснявали за семесйтвата им. Като отмине всичко - пак ще постъпят на работа, колко му е...

17

СТ

преди 4 години

Затова младите ни няма в Бг. Заради всички вас които проспахте разпродаването на цялата държава през годините. Всички сте виновни. От лелката която продава контрабанда цигари в местния магазин, батката която си режи катализатора за да дишаме чист въздух до управляващите. Родителите които избраха вместо да се борят за бъдещето на децата си, избраха да ги насърчат да избягат. Сега тези са самотни и се жалват! Заради мафията или сегашния Бг бизнес. Заради това че в Бг си роб а не работник и мн. др.

16

Анонимен

преди 4 години

Уплашили се от вируса.

15

5555

преди 4 години

Ами виж тези от щаба за борба с корона вируса-всички до един са били или още са членове на БКП или БСП.И кво ще смениш тези от Герб с ваши хора комунисти - нещо ще променят ли?Важното е една котка да лови мишки, а не дали е черна или бяла- та и за докторите това важи !!!

14

Ss

преди 4 години

Това е проблема навсякъде ! Калинките са набутани навсякъде където да вземат само заплати и нищо да не правят! По-зле е ако решат да правят нещо ! Доктори и сестри които не спират да работят, обикновените полицаи, граничари, ВиК работниците, учителите, строителните работници, в администрацията и т.н. за жълти стотинки а директор на болница с персонал 10 човека 4хиляди заплата, офицер който не мърда от климатика 3 хилки, началник отдел канализация и отходни води в град с население 5 хиляди с 2000

13

Бате Гойко

преди 4 години

"Това е начинът кратунчовците от ГЕРБ да разберат ,че не се справят със здравеопазването"Може и така да е, но не е сега момента. Последното нещо, от което има нужда сега, да се поставят условия и ултиматуми от медслужители. Проблемът не е от вчера, но сега се сетиха, когато има най-много нужда от тях. Да изчакат да премине кризата и тогава да протестират. С такова управление и с такива медици, ако не дай бог пламнете- не ми се мисли.

12

Анонимен

преди 4 години

Корупцията на гербавите е пословична. Бивши и настоящи министри, както и местни дерибеи, построиха болница в Габрово(без да има нужда от нея) за да източват здравната каса. Как да стигат парите за здравеопазване?

11

ST

преди 4 години

Пълната деградация на българското общество е на лице. Чудете се още защо младите се изселват от тази страна с прекрасен климат и красива природа. Когато лекарите хвърлят оставки пред лицето на епидемията, едно е ясно. В България е всеки за себе си. Ние не сме нация а деградирала купчина хомосапиенс.

10

Анонимен

преди 4 години

Предатели, на фона на световна пандемия да оставят хората да се оправят сами, българоубийци.

9

334

преди 4 години

Много удобно. Даже намирате "обективни" причини. Вижте какво правят колегите ви в Италия. Вашето е дезертьорство по време на война.

8

реалист

преди 4 години

Видим резултат на шофьора на джипа. Докато се е разхождал като селски кмет лекарите са си рискували живота.

7

Gogo

преди 4 години

Да ги мобилизират. Нямат право да напускат. Досега като лапаха пари по здравна каса им беше лесно нали? Другия вариант е да ги пратят в затвора!

6

Alastair

преди 4 години

Прави са хората. Очевидно е, че директорът е корумпиран. Де го Гешев ?

5

отл

преди 4 години

И що чакахте досега? По света хората се мобилизират и обединяват в името на човешкото, ние тук на протести излизаме за повече пари ... грозно!

4

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво искат лекарите от Гоце Делчев, но знам, че повечето отделения през по-голямата част от годината са почти празни - по 1-2 болни в отделение. А във вътрешно отделение, което е най-натоварено искат на всеки по-възрастен болен да има придружител от близките му. И там е някаква лудница - 7-8 болни в стая и още толкова придружители.

3

Анонимен

преди 4 години

А с кое ГЕРБ са се справили? Поне 1 нещо като хората да са свършили?

2

Анонимен

преди 4 години

Вие от БСП каквито сте разбирачи три пъти фалирахте държавата.

1

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Точно така. Сега е време да се разкарат калинките и чантаджиите. Раздутата администрация , която крепи правителството е вредна и нищо не прави