70

мишо бирочето

преди 4 години

заловен е шофера на мето илиенски. опа той бил шеф на МВР бе. не го пипайте. от наще е. :-)

69

kov

преди 4 години

Чудно е, как толкова много са затъпяли хората. Кой вярва, че няма маски? Кой вярва, че в 21 век не могат да раздават безплатно някакви си маски? При заразите в Африка им хвърляха от самолети помощи за милиарди, но за европейците няма маски. Вчера щата Ню Йорк пусна дезинфектанти за ръце собствено производство за да пресече спекулата. Как не прочетох една такава новина за *** ЕС.

68

Децата

преди 4 години

днес са на училище "за да не изпускат материала" , същевременно Тръмп затвори Харвард, Университета на Ню Йорк и Мериленд - сега е момента да ги стигнем американците, че дори и да ги надминем. Браво на щаба и неговия командир.

67

Баровеца-СФ

преди 4 години

Какво правят там НАП и Митници?!?! Леле ,леле! Пак нещо "мижи да те лажем" :)

66

kov

преди 4 години

Училищието ли е "всичко"Всички държави спрряха учениците, без нас.Само един ден им беше нужен на гадовете и си го получиха. Сега децата ще разнесат заразата.

65

Анонимен

преди 4 години

Сетиха се. Неадекватници. И малките деца знаят какъв е контингентът на Илиенци....

64

до 65

преди 4 години

И какво предлагаш - всичко да спре ли. Командировки на Марс ли???

63

kov

преди 4 години

Днес е тъжен ден за България. Децата в момента са на училище, при обявяена пандемия! Помнете този ден!

62

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

СЗО НЕ ОБЯВИ ПАНДЕМИЯ ПРИ САРС, И НЕ ОБЯВИ ПАНДЕМИЯ ПРИ ЕБОЛА....ГОСПОДАТА "ЖУРНАЛИСТИ" ДА СЕ ПО-ИНТЕРЕСУВАТ КАКВО Е ПАНДЕМИЯ И КОЛКО ПЪТИ В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ Е ОБЯВЯВАНА...

61

Тия са луди

преди 4 години

вчера бяха пуснали и контроли по трамвая да разнасят зарази. Вместо да разпуснат всички държавни служители или да им ограничат контактите те плъзнаха навсякъде да разнасят.

60

Анонимен

преди 4 години

с 2 дни закъснение

59

Анонимен

преди 4 години

По аптеките в София няма маски, няма ръкавици, дори за аптекарите хахаха Хора дайте да го махаме тоя Борисов бе, преди тотално да ни е уморил!????! МОЛЯ ВИ СЕ!

58

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

КРАТУНА СЗО ОБЯВИ ДНЕС ПАНДЕМИЯНЕ ЧУВАМ ТИКВЕНАТА ТИ МИСЪЛ НЕЩО

57

НАП

преди 4 години

В НАП работят най-видните ни вирусолози, те за това отписаха 20 милиарда от ДДС измами като несъбираеми - хората не разбират от фиск, а от инфекциозни заболявания

56

РР

преди 4 години

Къдя е Барба Ганьос.Липсва ми.Днес не се е изказал по въпроса.

55

Анонимен

преди 4 години

внасяйте лекарството по аптеките. не се правете на илави

54

Анонимен

преди 4 години

СЯАми какво очакваш - ние сме си полицейска държава от край време

53

Анонимен

преди 4 години

това си е спин бе. Вирус който навлиза в кръвта, за разлика от грипа който седи само в белия дроб. И подтиска имуната система. Това си е жив ХИВ. След предаване по полов път, сега вече и по въздушен. Нали знаете болните от спин не умират от спин, а от всяка друга обикновена болест която здрав човек не умира.Ай поздрави от Сидней Австралия, сред най райското място на Планетата

52

СЯ

преди 4 години

и НАП ли ще проверява за вируси, бе?! И Агенция "Митници" също!Аман от имитации за извършена дейност! В тая държава така сме се изродили, че е останала само бутафорията!И дори, когато има основателни причини за безпокойство и действия, властите нищо освен бутафории и имитации не могат да спретнат - нямат никакъв капацитет за мислене и реални действия!

51

Анонимен

преди 4 години

Не е ли странно, че за китайците, работещи на Илиянци, които пристигнаха преди около месец, няма данни да са болни? А те трябваше да бъдат под наблюдението на Китайското посолство и да спазят карантина. Очевидно не са я спазили. Но умишлено или не? Кой ще ни даде отговор?