8

Варна, морето

преди 4 години

До Анонимен 6Нищо подобно няма във Варна.

7

бааа го

преди 4 години

До Анонимен 6За всяка припаднала гугутка ли трябва отделна новина?!

6

Анонимен

преди 4 години

Във сайта на 24 часа пише, че във Варна е припаднала 40 годишна жена със симптоми на коронавирус ама никой нищо не казва тука.

5

Абе...

преди 4 години

Карантината е доброволна, а не е задължителна. Всеки сам си решава. Не се поддавайте на паниката и на яловите опити на властите уж да ограничат инфекцията!Колкото спряха грипа, толкова ще спрат и Коронавируса. КВ ще си отшуми сам до няколко седмици със или без помощта на властите. В Китай вече изчезва, щото му свършва сезона.

4

Зозо

преди 4 години

Брех, тва северозапада не беше ли червена крепост? Аз като ви казвам, че вируса мори ***. В Китай за 3 месеца 10000 *** аут. :))))))))))))))))))))))

3

Анонимен

преди 4 години

НАИСТИНА, РАДЕВ, КВО ЩЕ КАЖЕШ СЕГА??МНОГО СЕ ДУЕШЕ МИНАЛИЯ ВТОРНИК!!!АЙДЕ ДА ТЕ ВИДИМ СЕГА???ИЗВИНИСЕБЕ!

2

Анонимен

преди 4 години

Всички те са били на връх Шипка на 3 март, подлъгани от комунист - терориста румен радев! По пример от манифестациите от 1986 година радев *** подлъга шайка родолюбци горе и причини тяхното заразяване с коронавирус!ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ, СЪД И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР!

1

Аман от некадърници!

преди 4 години

Що ги мъчите хората бе!Нали уж болните от 2 седмици са в София?Не са се заразили във Василовци, а в София.Теглете им една маййна на епидемиолозите и си живейте живота!Преиграват вече. Прекаляват.