47

Ванката

преди 4 години

Прави са медиците! А плювачите да кажат първо, самите те биха ли работили без предпазни средства в рискова среда, биха ли застрашили собствения и на семейството си живот и здраве заради работа! Тези същите хейтъри - нека да се пишат доброволци в болниците и да помагат, щом са толкова милосърдни!

46

Туню Бордюра

преди 4 години

Дали са клетва, това е риска на професията, те кво са очаквали само ''Акне'' ли да лекуват?

45

Вируса

преди 4 години

пак ни изненада, като първи сняг през февруари. А иначе на планове и програми сме много силни, обаче всичко е копи пейст и нулева логика, проиграни събития и тям подобни, дето би трябвало да се случват. Не виждам защо толкова се настоява да няма паника, като и паниката може да бъде полезна, ако се насочва правилно - към повече отговорност и спазване на определени процедури. С 4 случая - драконовски мерки, със заразени в 3 града - охлабване на мерките - е това е нелогично и вредно поведение.

44

Анонимен

преди 4 години

Форсмажорни обстоятелства за пореден път спасиха режима на Борисов.

43

Анонимен

преди 4 години

Представям си ако Джузепе Конти (министър-председател на Италия) си позволи да обижда в национален ефир медицинските сестри в Италия по време на епидемия със смъртоносен вириус....Някой по-долу написал, че правителството на ГЕРБ не реагирало адекватно, те кога въобще са реагирали адекватно на криза в "държавата" ??

42

Бай Иван

преди 4 години

До ЕдинНикое БГ правителство никога не е било адекватно за която и да е ситуация!

41

кирчо

преди 4 години

немога да разбера защо им е работно облекло,от една седмица дрънкат е лекичък вирус и минавал без да разбереш-те защитни облекла искали-що не ви е... мамата на всички

40

Хипократ

преди 4 години

Няма ли нещо месец предизвестие за тия оцапани ***? Айде сега да ги глобят с 1 заплата ,като предават професията и сънародниците си в този тежък момент! Работни дрехи ще им се донесат след обяда .. Все 1 да стане голям пожар и пожарникарите да си дадът оставката.. каква е тая смехурия?!

39

...

преди 4 години

Правилнл няма да работите без облекла и с тия ревлив пациенти все мръкащи и нахлни и не блгагодарни един Лекар да няма в България .

38

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 39 А за институционалната загуба по управлението на БСП нещо да кажеш ?

37

Анонимен

преди 4 години

Де го оня кухар Ананиев и Дебелият Крадец да обяснят как за 700-800 лева,една сестра трябва да стане Камикадзе,поради елементарна организация и липса на консумативи в болниците?

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26Какви натрупани пари, ***? Лекарите в държавните болници работят за по 800 лв., сестрите за 600. Един мошеник ви показаха продажните медии, който слага стентове на здрави хора, и се озверихте. Отивайте тогава да ви лекува арменския поп, Алена, окултисти, вещери, хомеопати и магьосници.

35

анонимна

преди 4 години

Наистина звучи гениално - мийте си ръцете 20 сек. и после вървете с измитите си ръце я в Милано, а в Рим, може и в Ухан, защо не?

34

Анонимен

преди 4 години

Доказват само ,че не заслужават никво увеличение , камо ли уважение!

33

гост

преди 4 години

А клетвите? Или са корумпетата тия?

32

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

До анонимна НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ПРОСТО ТАКЪВ Е СЦЕНАРИЯ

31

Анонимен

преди 4 години

е ясно е че ще се разбягат, за 600лв вие бихте ли си рискували живота ?жалко за възрастните и болните...

30

Анонимен

преди 4 години

За огромно съжаление, в моменти като този с коронавируса много силно ще си проличи институционалния срив на държавата при ГЕРБ и огромната разлика между телевизионната политическа реалност и истинския живот на българите.

29

анонимна

преди 4 години

Аз също се чудя за липсата на мерки, след като още в началото беше ясно, че няма да е от обикновените епидемии. Дори като че ли нарочно се разпространява вирусът - какво правеха децата от Каварна точно до Милано, а после продължиха да ходят нагоре надолу като изтървани от незнам къде си, че и протестират някои неадекватни?

28

анонимен

преди 4 години

Сърбия си затворила границите не знам точно за кои страни. Ние тук приемаме откъде ли не, вкл. и от огнищата на заразата. Не знам що за простотия. СЗО е за съд, задето не успя да ограничи навреме епидемията а се чуди пандемия ли е, що ли, и стига с тези глупости да сме си миели ръцете, но да сме ходели където сме искали!?