44

Опитай се да мислиш

преди 4 години

До Анонимен"Да,,но едновременно върви и съкращение на населението."12 000 китайски бабички трудно могат да се нарекат "съкращаване на населението"огледаи се *** мозък !!!да виждаш хора да *** по улиците - не нали !?тогава защо вярваш на лъжите на евреиската пропаганда и на лъжите на политическите им марионетки !?

43

Анонимен

преди 4 години

До в МоментаДа,,но едновременно върви и съкращение на населението.

42

Fenasi Kerim

преди 4 години

Иран и Ирак са налазени от скакалци. В България пък не знам дали ви прави впечатление но има много калинки които са различни на външен вид от обикновените и освен това хапят. Относно вируса в Иран той е от различен щам от този в Китай. Общо три щама са. В САЩ ги има и трите. В Китай, Сингапур и Иран са различни. Това е американско биологично оръжие. Пневмонията се появи в САЩ още през есента на 2019 и "обвиниха" електроните цигари тогава ако си спомняте.

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 46Те вече ги удариха с биологична бомба.

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47Процента на такива *** като него е висок. П ри тях акъла идва при личен челен сблъсък с проблема. Факт е,че има много болни в държавата. От грип Б или от короната никой не знае.

39

Тонката

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТРуский окупант що не дойдеш пак да окупираш България?:):):):)Такива шамари ше има от НАТО,че свят ше ти се завие:):):):)Ходи виж кво става в Полша,че и там подредиха ядрени ракети по границата със СССР:):):):)

38

Анонимен

преди 4 години

САЩ може да използват случая и да нанесат военен удар срещу иран

37

Сатира

преди 4 години

Как си ги смятат тези цифри..

36

Анонимен

преди 4 години

Къде е радев тъъпото да обяснява че нямало страшно и спирането на масовите мероприятия са нарочни

35

Овце Безмозъчни

преди 4 години

вие на очите си ли вярвате повечеили на пропагандни саитове като днес.бгили на политическите марионетки на западните гадове !!!???виждате ли хората около вас да са болни !?НЕ!виждате ли около вас хода да умират !?НЕ!защо тогава стадо безмозъчно като папагали повтаряте юдо-масонските лъжи на някаква си пандемия !!!???

34

Анонимен

преди 4 години

Руските военни днес са тренирали справяне с вирусно оръжие,което вече говори много,и подтвръждава подозренията на мнозинството хора. Въпросът е да има международно разследване,какво точно се случи,кой,как и защо и да се осъди за масово убийство.

33

Тонката

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТБойко ви пусна спирт от резерва и сега не се траете:):):):):)Колко тона ше изпиете бе "братушки"/Хорат нямат за дезинфекция:):):):)

32

Глупостта на стадото

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТе покъртителна !!!има 9 болни и една умряла бабичка (най-вероятно от студ, щото пенсията не стига за парно) и болшинството от тъпоумното българско стадо вече говори за пандемия ....9 заразени от грип не правят пандемия овце безмозъчни !!!

31

а ЗНАЕ ЛИ ЧЕ...

преди 4 години

Китай още е комунизъм а европата е демокрация?ДА видим вируса къде ще предпочете да живее!

30

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!И пиндосите случайно така си го навряха, че ще се чудят от къде им е дошло!

29

Анонимен

преди 4 години

Ами то и Китай е "НР" и за това не вярвам на статистиките. Експертите а също и днес бг бяха прогнозирали стотици хиляди не само някаквиси 4000. Лъжат та пушак се вдига за да не създават паника. А те са поне 750 000 а в Италия 17 000

28

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Абе вместо да триете коментари, помислете с празните си кратуни, че фейк новините не променят обстоятелствата и следствията!

27

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Вирусът някак "случайно" удари най-силният конкурент на САЩ в икономиката - Китай и държавата, с която САЩ имаха най-остър конфликт напоследък - Иран.Случайно ? ...А, Италия явно ще послужи за назидание на ЕС ... Да внимава Европа в картинката ! ...Разбира се и Русия нямаше да бъде пощадена, но руснаците имат могъщо разузнаване и пазят сигурността си не по-зле от самите американци.Чичко Путин там обърка сметките изатвори гранцата с Китай още на третия ден от вируса в Китай.

26

Бау

преди 4 години

Яко конспирации :D

25

Баба Ъбсурдана

преди 4 години

Турция е съсед на на Иран....Турция пробутва бежанците към нас..аа трябва ли да сме притеснени?