15

KOKO

преди 4 години

Ние се бългаски националисти! Не им щем маските, ще се справим и сами. Сеща ще пратя Валери Симеонов да бута тирове по границата и да ги изпъди.

14

sante_dog

преди 4 години

Иронията, шегата и всичко друго настрана - Мъжка постъпка на турците! Въпреки че вируса вече е при тях, изпратиха маските както бяха обещали. Помага се когато имаш нужда и те помогнаха. Благодарим!

13

Bbbb

преди 4 години

До АнонименТова е епидемия и всяка сестра или лекар, които си подадат оставките, трябва да им се отнема дипломата и правото да практикуват. Много е лесно в спокойни времена да вземат рушвета и бонбоните, а сега да бяхат. Целия медицински персонал трябва да се мобилизира, защото някой в момента се заразяват несъзнателно!

12

Анонимен

преди 4 години

Още преди една седмица Турция обяви че спира износа на маски и костюми но изпълниха обещанието си да ни помогнат поне докато се снабдим или си произведем наши. Благодарности на Р. Турция и Господин Ердоган въпреки че го ненавиждам.

11

Smurf

преди 4 години

Бойко посрешна ли тира с менче и хляб и сол. Тая работа с маските трябваше да се реши още преди месец. Който си е въобразявал че такава епидемия ще си остане само в Китай е пълен малоу....ик, а който пък е бил изненадан че Китай ще задържи презпазните средства за себе си е още по голям малоу..ик.

10

Анонимен

преди 4 години

Да си ги ползва тиквата, нищо чудно да са предварително заразени!

9

Стар набор

преди 4 години

Ей сега е времето за големия бизнес и комисионни, ценита са скочили 5 пъти. А турците сигурно са ги внесли от Китай по-рано за центове бройката. Да не мислите, че турците са ни подарили стоката.

8

Анонимен

преди 4 години

Медсестри започнаха да подават оставки.

7

Kiro

преди 4 години

Благодаря Турция, че си до нас.Признателност и почит.

6

Анонимен

преди 4 години

Жените почистващи градския транспорт на последна спирка коя линия са?

5

Радомир

преди 4 години

Нека всички да кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ на нашите съседи и приятели от Турция. Да бъдем признателни, че ни спасяват в такъв момент.

4

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

Предпазните средства ще са за работещите по първия линияВСИЧКИ СМЕ ПЪРВА ЛИНИЯ КРАТУН....А МАСКИ ВЕЧЕ ИМАМ И БЕЗ ТЕБ

3

Мейстър Емон

преди 4 години

С два тира ще закрепим държавата.

2

Унуфри

преди 4 години

Нещо ми напомня на Чернобил

1

гербисто-патриот

преди 4 години

Да благодарим на нашите роднини от Турция, че ни спасяват в такъв момент. Ние нямаме такива технологии и материали, нямаме облекла и маски. Но Турция винаги е готова да помогне когато сме изпаднали в криза. Да благодарим на Турция за помощта и дано някой ден и ние да имаме такива облекла и маски.