41

плащащ брат'чед

преди 4 години

Най-интересна ще е зоната във"Христо Ботев"!

40

Анонимен

преди 4 години

По закон кметът трябва да осигури ред в паркирането *** цялата територия на общината. Защо Фандъкова в София не го прави? Май за да "поискат гражданите" платена зона за паркиране. Къде е прокуратурата? Къде спи Гешев? Къде спа Цацаров, къде спаха предишните?

39

Анонимен

преди 4 години

5лв на час трябва да е минимум цената, да се махат с тия коли

38

Анонимен

преди 4 години

Решението е ясно - общински подземни и многоетажни паркинги на поносими цени за повече от 2/3 от колите в София, стопанисвани от общинска фирма, а не от мафията.

37

нека

преди 4 години

първо да излязат с един отчет къде са отишли парите за толкова години вече платено паркиране в доста голяма част от София. Защото няма построен един паркинг, отделно има много паркинг места с дълбоки и широки дупки, когато вали дъжд, излизайки от колата стъпваш в локва... зимата непочистени платени паркоместа... хайде първо се отчетете колко са и къде потъват тези пари, а после мислете за още...

36

Анонимен

преди 4 години

И 1000 лева на час да направят паркирането в платените зони, места за паркиране пак няма да има. Колите на живеещите в зоните са повече от местата за паркиране.

35

???

преди 4 години

Здравков, а къде да ви подземните паркинги? Къде са ви многоетажните закрити паркинги, в които да паркираме? Писна ми от ГЕРБ и лъжите им.

34

Спаси София=ГЕРБ

преди 4 години

Предложението за поскъпване е на джендърско-комсомолската организация Спаси София и лично на патерицата на ГЕРБ в СОС джендъра Борис Бонев. Да ни е честито.

33

Анонимен

преди 4 години

И пак нито дума за строеж на общински паркинги, които ги чакаме от 30 години.

32

Факт

преди 4 години

Никой нормален човек не иска платени зони за паркиране. Факт. Платено паркиране искат само промитите мозъци.

31

Истината

преди 4 години

В нормалните държави строят подземни и надземни многоетажни паркинги, а в България въвеждат платени зони за паркиране и стадото блее: искаме още да ни стрижете.

30

Анонимен

преди 4 години

Гарантирано от Герб.Само вдигат цени а един паркинг не са направили щото така е най-лесно

29

Таню

преди 4 години

До софиянецДоста приятни квартали гласуваха масово и имат вече кметове и администрация от ДБ и други алтернативи. Тъжното е, че учительница и вся собая *** умишлено убиха тези квартали с нищожни бюджети. Така че отговорите търсете на Московска...Но вън селянията от даунтаун-а!

28

Стефанов

преди 4 години

Какво се дърлиме по измислени казуси? Решението е ясно - изграждането на многоетажни паркнги.

27

софиянец

преди 4 години

До Orba7 - Много си прав за построяването на нови паркинги, управляващите "случайно" не се сещат, и ни пробутват буферните паркинги по метрото, което е добро, но крайно недостатъчно! НО за учителницата не си прав - алтернативата е вариант на БСП, което си е огромен риск, особено ако помниш предишните управления на столетницата. Тъжно, но факт!

26

Таню

преди 4 години

Трябва си! В центъра ежедневно се изсипват стотици, хиляди селени-нищоправци. Да разтъпчат опинци на витошята, са тагнат, ге видят... Ежедневно ставам свидетел на олигофъри с фейк плйейн жакетчета да се дуят на цгм служителите за скобите по некоя издухана бангия. Има знаци, кой не чете - бецален. Нека после ни разнасят из татковината, какви сме злета и лошотия софеанци. Сори, *** София не е Своге, не е Поповица или Пъшево... Всеки има своето право да дойде, но да не нарушава комфорта на местните!

25

:-)

преди 4 години

Човек има ли кола е "навлек" - освен ако колата винаги е пред вкъщи, но ако колата не ходи никъде "другаде" защо ти е кола?

24

Някой

преди 4 години

Защо си говорите тук, не на общественото обсъждане миналия понеделник за район Средец? Този Трайков все повече започва да ми харесва. Уикендите не мога да си намеря място от придошли да пият кафе с колите си, защото, видиш ли, метро от Люлин и Младост няма.

23

Софиянец

преди 4 години

Абсолютно ЗА!!! Писна ми от ,,навлеци" .Искам да паркирам ако не пред,то близо до нас след като съм си платил стикер за товаКойто е ,,пришълец" да си търси място ,а не аз.А тези които разбиват тротоари и бордюри,безразборно паркирайки там,да бъдат санкционирани с цялата сила на закона!

22

Анонимен

преди 4 години

Този който си "обмисля" всякакви поскъпвания трябва да му се избият такива мисли от мозъка му с една палка. Пари НЯМАМЕ!