10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен12Ще накаже софиянци заради алчността им.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен11Това го писа вчера и ти си като новинари от днес.бг. Едно си знае баба едно си бае.

8

Анонимен

преди 4 години

Започва да става интересно ! Природата ще накаже софия

7

Анонимен

преди 4 години

Швейцария обмисля дали да затвори границите си! Първо и най-вероятно ще бъде затворена границата с Италия ! Австрийците вече го направиха! Само за едно денонощие 164 нови случая на Корона вирус в Швейцария (общата цифра вече гони 500+ 3ма починали) ! Всеки, който си мисли, че тва е обикновен грип трябва да иде да се прегледа при психиатър! Никоя държава на тоя свят няма да затвори границите си и да рискува икономически фалит заради един обикновен грип! Цялата световна икономика е пред колапс. Няма печеливши-има само губещи!

6

Анонимен

преди 4 години

Тази новина е от вчера. Повтаряте я за да всявате паника, безсрамници.

5

Ристу

преди 4 години

Най-малко 70% ще се разболеят в цял свят. Защо не реагират и да забранят излизане от домовете и ходене на работа? Вземайте пример от Китай и Италия. Много ясно се вижда какво ни чака. Трябва да ограничим разпространението максимално, защото капацитетите на болниците ще се препълнят супер бързо и много хора ще умрат, защото няма да имат достъп до болница. Трябват превантивни мерки незабавно!

4

Анонимен

преди 4 години

да спрат телевизията и интернета и няма да има паника...другари, короната е грипен вирус, не бубонна чума. не бойте се!!

3

1

преди 4 години

Мислите ли, че е безопасен цъкнете - За опасен +

2

Анонимен

преди 4 години

За паника не знам, ама тва дето всякакви "капацитети" се изказват колко бил безобиден вируса и набиват некво чувство за недосегаемост при по-нискоинтелигентните избиратели на герп е по-лошо.

1

Г

преди 4 години

И в Турция са открили коронавирус. Навсякъде е.....