42

Беселина

преди 4 години

Много ми е интересно, как така "на работа заради здравословен проблем"?! СЛАГАЙТЕ ЗАПЕТИЙКИ, ПРОСТО ПЛЕМЕ!

41

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Време е за чипиране на стадото!

40

Анонимен

преди 4 години

Черната смърт също идва в Европа чрез плъхoвe пренесени от генуезки и венециански кораби. Италианците са мърлявa нация и тогава и сега. Изнасят бoклyка си в България и пълнят джобовете на мутрите ни. Коронавируса ще дойде в България чрез италианските тонове *** които приемаме.

39

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че следващата стъпка е да поискат пари и да източат ЕС, гърците какво чакат.

38

Анонимен

преди 4 години

Глоба или затвор ако излезеш от вкъщи , освен ако отиваш на работа !Това намирисва на Новият световен ред ! - работи робе , работи и не излизай от вкъщи , че пречиш на робовладелците.

37

Анонимен

преди 4 години

Нали питахте защо хората се "презапасявали" с продукти. Сега се разбира, че запасяването е имало смисъл. Въпросът е тези, които са послушали "умниците", които ги съветваха да не се запасяват с продукти, как ще живеят като им е забранено да напускат домовете си?

36

Анонимен

преди 4 години

Наистина ташеккурлар мерки. Типично по италиански. Обаждаш се на спешния телефон, обявен по билбордовете, чакаш 10 минути и те препращат на друг телефон. Пак чакаш 10 минути, получаваш едно ооо, ама така ли, много зле, брачо, стринджере, плюс съвет да отидеш при базовия си лекар за преглед и направление.

35

Т.Шак

преди 4 години

Масовата истерия и паника са характерни за общества с по-голяма *** маса. Все пак някой трябва да хване вяра на дезинформацията.У нас калпавият човешки матрял е около 80%. Справка ББ и проф. Иво Христов.Затова и всички сте луднали по коронавируса.

34

И донтуана лив фореа

преди 4 години

Кви изпити бе дребен.Нямаме нужда от лекари и германия няма пускат ви като отидете на изпитателен срок няколко години само да събирате фekaлнaта маса нанпациентите щото капацитета ви за друго не става Обяснил съм надолу що за баклук е бе гeй образователната система.

33

Т.Шак

преди 4 години

Вчера Правителството провело видеовръзка с правителствата на Израел и Италия. Израелците казаха, че не са затворили училищата, защото децата не се разболяват от коронавируса. Само са ограничили контактите на възрастните хора.Италианците пък са в другата крайност като китайците. Евреите са умни хора. Няма да си съсипят държавата заради някаква си медийна истерия.Вече се говери не за епидемия или пандемия, а за ИНФОДЕМИЯ.

32

Анонимен

преди 4 години

това е първата стъпка, втората почва стрелба по всеки на улицата, после става като в филма зараза идва самолета и пуска нещо познайте какво

31

Анонимен

преди 4 години

От катастрофи всеки ден умират повече хора в България! На нас войни и вируси не ни трябват-имаме си безотговорни шофьори!

30

Анонимен

преди 4 години

Какво ще стане с предварителните изпити , насрочени за 21.03 в МУ, някой знае ли?

29

И донтуана лив фореа

преди 4 години

Ти не си Т.Шак а си си жив Tъшak!

28

Анонимен

преди 4 години

Това е голяма глупост и до магазина ли не мога да отида, кой ще ме разбере къде отивам. Откъде толкоз народ да следят всеки какво прави.

27

Т.Шак

преди 4 години

До АнонименАбе то вирус си има. Това е факт, не е до вяра.Друг факт е, че специално този вирус не е нещо по-сериозно от обикновения сезонен грип и няма нужда от всички тези *** мерки. Няма нужда да ни правят на маймуни заради такава глупост.

26

Ъхъ...

преди 4 години

Щом се отпускат едни милиони от ЕС, разбира се, че и у нас ще има някакъв *** вирус! Нали трябва да бъдат усвоени от едни хора?На зор се видяха да обявят, че уж и у нас имало коронавирус!!!

25

Анонимен

преди 4 години

Евтината италианска конфекция се шие от китайки в Италия като голяма част от шивашките ателиета са на ръба на закона.Щото да им е голяма печалбата, нали!

24

Т.Шак

преди 4 години

Цялата дандания е за онези 50 млн, които ЕС ни отпуска за справяне с вируса. Казаха, че ще има пари и веднага, на следващия ден, се намериха позитивни проби в България.И забележете - позитивните за коронавирус ги диагностицираха, когато на практика бяха оздравели. Бабата от Габрово е в болница от 3 март. Болна е от няколко дни преди това. Заразила се е някъде към средата на февруари, т.е. вирусът е тук отпреди месец и досега никой не е умрял от него.Пълен т-шак.

23

Анонимен

преди 4 години

Икономически последици за ЕС от всичко това ще бъдат катастрофални.