65

Край

преди 4 години

Грета Тумберг ви е неприятна защото ви казва истината. Скъпо ще си платим за комфорта в който живеем.

64

Край

преди 4 години

Хората не си дават сметка че планетата е пренаселена и ресурсите и не стигат за комфортен живот на всичките повече от 7милиарда човека.Няма как всички да имат кола, всички да летят със самолет на екскурзия, всички да ядат истинска храна. Всички го мечтаят и даже вече го правят. Като си купите кола за 3 хил лева си дайте сметка че в същия момент стотици индиици и бангладешци го правят.Това няма да продължи до безкрай - кога е края обаче? Няма да е хубав повярвайте ми.

63

Край

преди 4 години

Рано или късно пандемията ще дойде ако не е ковид 19 ще е ковид 20 ако не е и той ще е 25. Само това може да накара хората да се върнат към селото и земята си. В милионните градове ще *** като мухи.

62

Анонимен

преди 4 години

До ОСВЕДОМЕНАЙДЕ ДА ХОДИ ДА СИ ИГРАЕШ В ГРАДИНАТА С ДРУГИТЕ ДЕЦАЕто типичния български неандерталец лъхащ на чесън и алкохол рано сутрин.Ти му цитираш официални статистики, той си пише глупости.Ми мри от страх тогава :)

61

Анонимен

преди 4 години

До 58 15% Е СМЪРТНОСТТА В ЮЖНА КОРЕЯ !!Сериозен ли си :D Запаси ли се с боб, леща и тоалетна хартия :))

60

Recession

преди 4 години

Новата финансова криза тропа на вратите.... тежко му на българина

59

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Ситуацията взе да се влошава. След време ще последва затваряне на границите. От това ще се свие драстично търговията. Петрола силно ще поевтинее и тарамбуките ще трябва отново да яхнат камилите. Пък няма да има кинти за разните му там ислямски държави алкайди ипр. *** дето вилнеят в Сирия, Либия и т.н. Шистовата революция отива на кино. Запада няма да може да си прибере технологийте и производствата от Китай и ...Здравей криза ! А някои си направиха импортозамешчение!

58

Анонимен

преди 4 години

Освен " Робинзон Крузо" и " Мол Фландърс" Даниел Дефо има и една друга интересна книга: "Дневник на чумавата година".

57

Анонимен

преди 4 години

Не бива да се притесняваме. Правителството успешно натрупа опит през изминалите няколко години с ограничаване на разпространението на далеч по-заразни болести като чумата по свинете и козите.

56

АнонимеН

преди 4 години

15% Е СМЪРТНОСТТА В ЮЖНА КОРЕЯ !!54 УМРЕЛИ НА 247 ОЗДРАВЕЛИ!!! ИМА СИ САЙТ НА РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА КОРОНА ВИРУСА !7500 ДУШИ ОБЩО В ЮЖНА КОРЕЯ СА ЗАРАЗЕНИ ТОЧА ЗНАЧИ , ЧЕ ИЛИ ЩЕ ОЗДРАВЕЯТ ИЛИ ЩЕ ПУКНАТ!-----------ВИРУСА ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА ДА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА! КОГАТО ПАДНЕ ИНДИЯ, БАНГЛАДЕШ ИЛИ ПАКИСТАН ОТ ТОЗИ МОМЕНТ НАСТЪПВА СВЕТОВНОТО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ВИРУСА ЗА СЕГА ВИРУСА САМО ОПИПВА ПОЧВАТА!

55

Тим

преди 4 години

При нас засега няма защото е голям инкубационния период и не се проявява веднага пък колко народ е минал през личните лекари и са ги лекували от грип преди да започнат да правят изследвания за корона вирус

54

Пижо

преди 4 години

А пък нашето Правителство пуска децата на училище!Тъй де, за какво са му пенсионери! Така и така никой за нищо не се изследва у нас, кой би разбрал от какво е умрял някой пенсионер? Ще разберем резултатът от коронавирусът в края на годината, когато излезе статистиката за смъртността у нас!

53

Тим

преди 4 години

Една по една държавите в Европа ще започнат да налагат карантина няма да се размине без това

52

!!!

преди 4 години

На снимката човек си пие кафето с маска.В Германия ни казват,че от маски няма полза,защото вируса е твърде малък.Опасността идва от повърхности докоснати от болен.Я да видим как ще си изпие тоя кафето без да докосне чашката,чинийката,лъжичката,как ще си отвори захарчето. :)

51

МИСЛЕЩ

преди 4 години

В ЦЯЛ СВЯТ ЗАРАЗАТА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА, САМО ТУКА ДАВА НА ЗАДЕН ХОДДА ПОСЪВЕТВАМЕ ПЛАНЕТАТА КАК ДА СЕ ОПРАВИ , А ТИКВА

50

Тим

преди 4 години

Че не е толкова безобиден вируса не е както ни казват нашите лекари това са най драстичните мерки въведени след Китай

49

ОСВЕДОМЕН

преди 4 години

До До Осведомен: КАКТО КАЗАХ НА КРАТУН БАРБА ГАНИОС :ГОВОРИ СИ НЕ МИ ПРЕЧШ

48

Смях

преди 4 години

Помните ли когато САЩ пуснаха компютърният вирус,за да хакнат иранската ядрена програма.После се оказа,че същият вирус засегнал и френски централи.

47

Русия

преди 4 години

Тия обаче минаха Чернобил.1 месец ни убеждаваха ,чи всичко е наред и е безопасен вирОса и изведнъж,Цяла държава блокираха.Ко стана уа, СССР само седмица кри за инцидента, свободните изведнъж напълниха гащиризона.

46

До Осведомен

преди 4 години

В Италия 724 излекувани и 463 починали. Демек, да ти преведа на малоумното мозъче, вирусът мутира бавно и славно. В Китай приложиха карантини и какво ли не, за да овладеят положението. В Северна Корея има точно 0 заразени. Що ли? Като цитираш някаква статистика, гледай да можеш да извлечеш данните от нея. Щот и с *** е спал половината град, ама това са само цифри... уж