21

Анонимен

преди 4 години

До 16 резил Викаш Президента е виновен - да се маха и всичко ще тръгне по мед и масло. Щом ти пречи толкова, защо не организираш премахването му и да вземем да си изберем красавици като Цачева и Плевнелиев - те биха били достойни защитници на границата - едната с обема си, другият с мънкането - докато се опитват да разберат дали човек говори или мишка хрупа така ще си умрат агресорите в чуденка.

20

Анонимен

преди 4 години

Бойко Ноев: Хората на турско - гръцката граница са главорези на ИД-----------Въййй, недей така, ве, Ноев!Бившето ни преЦедент Расим, шъ съ разстрои силно!Политкоректно е да се каже:Тези "бежанци" са толерантни борци за либерално-демократични цености и свободи но с мааалко по-своеобразни и нестандартни методи на борба!!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Шкембе войвода да прати войска там на границата.

18

Анонимен

преди 4 години

Това е причината да засили тоя башибозук към Гърция само - това са фактите. Ако реши да се изолира тотално - ще ги пусне през Странджа и няма спиране - няма какво да се лъжем. Това са огромни тълпи, това е по-зле от цунами. Най - трагичното е - хвалбите на политиците, че правели нещо за да спрат Ердоган.

17

Анонимен

преди 4 години

Русия спечели в Сирия и унижи Ердоган и затова 1? вече е 90рубли ! - ама победители , ама икономисти се навъдили в Русия нямат грешка.А и нефта пада главоломно а тук и там бензина ще поскъпне гарантирано ! - важно е обаче че сме стабилни и може още , още може.

16

резил

преди 4 години

Защо мълчи тъй нареченият президент? Или той се намесва само да руши, а не да гради. Той мрази народа, който му плаща космическата заплата. Не иска в България нащата да са наред. Колкото по-зле, толкава по-добре Единствено тогава може да притендира за служебно правителство. И няма дя се дпре, за да го постигне. Той е позор за България

15

Kubilay

преди 4 години

ТоИ съвсем изплеска. Жените с малки деца, старците и бабичките и те ли са от ИД? То бива бива, ама толкова глупост няма никъде. Ясно е, че докато Турция гледа 4 млн емигранти вече 9 години, вие не искате и ден да гледате, ама хайде да спрете поне с глупостите.

14

Мефистофел

преди 4 години

Нищо добро от анадолските содомити .!.

13

До 10

преди 4 години

Идея си нямаш колко грешиш..

12

ДА ТЕ СВЕТНА ...12

преди 4 години

ТОЗИ "ВОЕНЕН ГИГАНТ" ---САЩ И ЕС , СА НА ПЪТ ДА ГО ОТСВИРЯТ , КАТО ЛОЯЛЕН СЪЮЗНИК И ПАРТНЬОР!В МОМЕНТА ТУРЦИЯ ОСВЕН НА СЕБЕ СИ САМАТА --ПРЕЧИ И НА РУСИЯ ...И НА САЩ И ЕС!НЕ СА РЕКЛИ , ...НЕ СА Я НАТИРИЛИ У МАЛА АЗИЯ!ВЪПРОСА ПАК Е В "БОСФОРА"....ЧИЙ ДА БЪДЕ!ЕСТЕСТВЕНО , НИКОЙ НЕ ИСКА ДА Е РУСКИ!

11

Доктор

преди 4 години

Не трябва по никакъв начин да се позволява на българският прецедент да афишира малоумието си с разни фалшиви консултативни съвети !!!! Рискуваме наистина мира в държавата ни !! Всяка изцепка на фуражката по международни въпроси носи огромни негативи на България !!!

10

до 5

преди 4 години

Дайте да не се лъжем и самозаблуждаваме! Ако ще и милиони мигранти Турция да насочи към нас, никой няма за затвори границата за турски транзитен трафик и гастарбайтери. Никак не ми е приятно, но граничим с военен гигант управляван от непредвидим диктатор! И до утре да слагате минуси, такива са фактите!

9

Анонимен

преди 4 години

ЕРДОГАН СЕ ИЗЛОЖИ И ЗАГУБИ В ИГРАТА С РУСИЯ!ОПИТА ДА РЕКЕТИРА ЦЯЛА ЕВРОПА С МИГРАНТИТЕ Е ГЛУПАВ И НЕДОПУСТИМ!НИТО ЕС , НИТО САЩ , ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯТ , КОГАТО РУСИЯ ГО НАТИСНЕ В СИРИЙСКАТА ВОЙНА....А , ТОВА ПРЕДСТОИ!ЯВНО , ПУТИН ЦЕНИ ПОВЕЧЕ АСАД , ОТКОЛКОТО ЕРДОГАН И ТОВА Е НОРМАЛНО!АСАД , ДАВА ВОЕНННИ БАЗИ НА РУСИЯ В СИРИЯ И СРЕДИЗЕМНО МОРЕ !РУСИЯ --ПРОСТО СИ ГЛЕДА ИНТЕРЕСИТЕ!ТЕ --МЕЧТАЯТ ЗА ТОВА ОТ ВЕКОВЕ!

8

Анонимен

преди 4 години

"тези срещи на четири очи са рискови"Не е ясно кой кого.

7

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

НИЕ БЪЛГАРИТЕ , ДЪРЖИМ КЛЮЧА НА ТУРЦИЯ , КЪМ ЗАПАДНА ЕВРОПА!СПОКОЙНО МОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ НА ГЪРЦИЯ И МАКЕДОНИЯ , В БОРБАТА ИМ С МИГРАНТИТЕ ОТ ТУРЦИЯ !АКО СМЕ ЕДИННИ ---ЩЕ ПРЕКЪСНЕМ БАЛКАНСКИЯ ПЪТ НА МИГРАНТИТЕ!В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ---СМЕ ИЗЛОЖЕНИ НА НЕУСПЕХ И ГОЛЯМЯ ЗАПЛАХА !ЕВРОПА ЩЕ ОЦЕНИ И ПОДКРЕПИ , ОБЩИТЕ НИ УСИЛИЯ!

6

До 5

преди 4 години

Той затова Ердо насочва бежанците към Гръцко. Турската държава внимава защото знае какво може да загуби от спиране на транзитния трафик през България. А гастарбайтерите също?

5

бай Иван

преди 4 години

С ромският си манталитет,Реджепа ще съзфаде големи главоболия в региона,както и в Европа.При него дипломацията е, като на конският пазар!

4

Ние българите

преди 4 години

Ние българите в случая държим ключа. За пръв път от много години сме в силна позиция сега спрямо Турция. Броили ли сте Тировете по Тракия и надолу към границата в двете посоки? Знаете ли за какъв огромен стокооборот става въпрос месечно, не годишно? Ако българската армия затвори граничния пункт край с транспорта на Турция. И ще отекне и в цяла Европа, вярвайте ми!

3

АБСОЛЮТНО ПРАВ!!!

преди 4 години

ОСВЕН ТОВА СА ---НОСИТЕЛИ НА РАЗЛИЧНИ ВИРУСИ И БОЛЕСТИ!СПРЕТЕ ГИ!СРЕДСТВАТА СА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!

2

Щерю

преди 4 години

"хората по турско-гръцката граница за главорези на "Ислямска държава"" - вероятно е прав Ноев...