47

Анонимен

преди 4 години

Защо? Проблем с английския ли имате?! Има хиляди публикации! Научете го този език. В Европейски съюз сме. Срамота!

46

Анонимен

преди 4 години

Ами дали е изпушила цивилизацията, си зависи от нас хората.Вируса си е вирус, нито маски ще помогнат, нито нищо, разбира се ако е смъртоносен.Аз все още подхождам с известна доза насмешка, но в Италия много умрели, уж само грип.

45

до 45

преди 4 години

моля те, дай ни имена и/или Интернет връзки към международните специалисти, които визираш?!

44

Анонимен

преди 4 години

Това беше най-точното изказване на български лекар, което досега видях в пресата. Напълно съвпада с мнението на международни специалисти по темата

43

Анонимен

преди 4 години

Големият въпрос е не дали има ваксина, а дали това е поредният синтезиран вирус, защото, ако е, това значи, че цивилизацията е изпушила тотално имам предвид евроатлантическата цивилизация.СЗО са организирани калинки АД, както всички световни организации.

42

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно, тръшне ли ви, оцелеете ли след това, значи не е толкова сташно.Казвам го без сарказъм.Сега някои ще се изцепи защо мисля така, ами защото няма ваксина против короната, това е!Ще се види с времето дали е толкова опасен, колкото тръбят медиите.

41

Анонимен

преди 4 години

Ти, с основното образование като тийнейджър си защитен от новия Ко-вирус, успокой се!Живеем във фейк-времена и единственото истинско е опитът, какъвто ТИ - нямаш.Политкоректното изобщо не е коректно, младежи!

40

Корона Вирус

преди 4 години

всички Калинки в България ще лъснат като Неонов Надпис в Тъмното!

39

до 38

преди 4 години

кое точно е политически документ?

38

Анонимен

преди 4 години

О-у, политическите документи са висш източник на познание и самата истина!

37

до 34

преди 4 години

друго е грешно в превода им "без симптоми", 80% нямат нужда от болница, 20% са без симптоми. обаче, въпросът е, че тази Професорка, не знае колкото човек като мене с основно оброзование, но говорещ Английски и който за буквално 5 минути може да прегледа и разбере всичко от Официалният Докрад на СЗО по темата. Та питам за какъв Професор говориме?!

36

Анонимен

преди 4 години

Вирусът е бутиков, поръчков и тунингован.Платен е от старци в напреднала възраст, които искат да спасят света , което значи, че за въпросните ми-зерници е изработена защита.Много вероятно е да са тимусни хормони.Идеята е торта на живота да се освежи.

35

до 33

преди 4 години

Уикипедия източник за Професор ли е?! аз Чета Доклада на Световната Здравна Организация - Официален Научен Документ, а не текстове в Уикипедия за плебса. Това е все едно да ми сравняваш учебник по биология за 6-ти клас и учебник по медицина за 3-ти курс в университета.

34

Анонимен

преди 4 години

До Срам и ПозорТука Щаба се е объркал с превода от китайски, всички от него говорят за 80% без проблем, а то е обратното, ама преводача е виновен.

33

До срам и позор

преди 4 години

Прочети Уикипедия на английски.Българският превод е съкратен.Явно си младок.Теб няма да те хване коронавирус, споко!

32

Срам и Позор

преди 4 години

така да се изложиш в национален ефир си е отвъд срамно. Остовате за броя на Корона Вирусите, дето предизвикват болест при човека. Ами Аз Искам да я питам професорката също и да разясни "80% от случаите коронавирусната инфекция протича без симптоми", защото според Доклада на Световната Здравна Организация на Екипа който се върха от Китай - само 20% от случайте нямат Симптоми!! Боже мили, тая знае по-малко и от човек с основно образование!!!

31

25

преди 4 години

Моля за извинение, повече от жертвите в Първата Световна и близо до броя на жертвите във Втората Световна. По това време това е повече от 3% от населението на планетата. Та не идва от Китай или Африка, а си е местен, европейски.

30

АнонимеН

преди 4 години

К-ВИРУС 2019: САМО ДА ТЕ ДОКОПАМ БАБИЧОК И ЩЕ ТИ СЕ ИЗЯСНИ КОЛКО СЪМ БЕЗОБИДЕН!

29

Тъй, тъй...

преди 4 години

До Анонимен 7На кого пречи най-много Китай с производството си на всичко? Това е фабриката на света, нали? Е, запитай се кой печели най-много от нейните проблеми и ще имаш отговор на въпроса си без да чакаш; но само ако вярваш на шантави теории. Това е епидемия като епидемия, но много усложнена от глобализацията. Никога по-рано не е имало толкова масово и бързо придвижване на хора на големи разстояния. Затуй сега го ядем.

28

Бау

преди 4 години

До 27Последно ще отговоря, защото няма смисъл. Жената говори за коронавирусите като цяло ... Примерно и при котките има и при хората и при много бозайници. Това, което е казала е общо... Явно искаш да я мразиш и смяташ за некадърна .. добре .. твоя си работа :D