118

Анонимен

преди 4 години

Нулевия пациент с коронавяирус е един дебел и слузест мутраген от Банкя с инициали ББ,който след като научи ,че ЕС отпуска цели 50 милиарда евро за борба с коронавируса ,набързо изпозарази всички напазарувани от него медии и *** които не спират да ни манипулират с този вирус. Спомнете си какво стана след като нашите управници разбраха ,че ЕС давали за борба с чумата по овцете и козите каква медийна истерия беше и колко животни избиха на хората.После същото с чумата по свинете

117

Пижо

преди 4 години

До аве ейКаже на италианците и на 130-те починали само за една нощ, че това е просто "една настинка убита"...

116

аве ей

преди 4 години

Нулевия пациент е пил 3 ракии, киснал е краката в леген с гореща вода и морска сол и вече е топ. Ама вие го търсете. Аман от тя настинка убита...

115

Анонимен

преди 4 години

То, че има - има заразени. Ама никой не тества, докато не почнат да умират. В София няма начин да няма. При такава сбирщина от чужденци, нашенци, ходещи по екскурзийки като за последно и мърльовци със сигурност е навсякъде въпросният вирус.

114

АНТИ

преди 4 години

Преди 9-ти септември спасихме ереите си.Днес, те ни го връщат с коронавируса.

113

ха-ха

преди 4 години

Кво търсите пък и вие още бре, нали вожда вчера каза, нулевият пациент дошъл от Гърция!

112

Анонимен

преди 4 години

Напрау ти каам фане ли те коронарката, поръчвай саркофага браточ!

111

Митьо

преди 4 години

Годжи, що няма маски по аптеките за хората, и що ги лъжете че нямало нужда от маски. Кой изнесе маските от Бг и ги продаде на тройна цена а на чужденците. Защо в Китай всички носят маски със филтри, подобни н а противогази?

110

Анонимен

преди 4 години

Нулевия пациент се е върнал в Италия за презареждане като дойде пак у нас ще го открият колкото първия път.

109

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 111И да има Северна Корея НЕ ИЗНАСЯ информация за болните си.Но това не значи, че няма.На овце като тебе много им се иска да са затворени в кошарата и дебелият ким да им е овчар, ама не става.

108

Обаче

преди 4 години

Суровините и акциите са в свободно падане. Ако картинката продължи още няколко дни, графиката ще бъде рецесия по-учебник. Време е централните банки да се намесят. ФЕД смъкна лихвата, но ЕЦБ се ушомолява. Очаквам да видим серия количествени улеснения.

107

Използваха

преди 4 години

случая за да си ремонтират отделенията в ВМА, защо не ги питаха дали в болниците в Плевен и Габрово стаите са оборудвани с телевизори и WIFI , като твърдят че трябвало "задължително" да си направят във ВМА.

106

Анонимен

преди 4 години

Единствената държава която ще оцелее е Северна Корея. Нямат нито един заразен щото държавата е капсулирана и хората са спокойни че няма да влезне някой заразен да сее смърт.

105

отговор

преди 4 години

До Яким Вълев Донев 2Ако си прав, то заразените ще ги минат в графата обикновен грип. Но дори срещу обикновения трябват мерки. Все по-чести са усложненията, дори да не е корона.

104

Яким Вълев Донев 2

преди 4 години

... На 1000 процента съм убеден , че ако се направят едни строги и точни тестове на голяма част от живущите - особено в големите градове на България - ще "хванат" по минимум 1000 човека заразени на голям град ... Плюс вирусоносители !!! Погледнете само "РАЗГРАДЕНИЯ ДВОР" на Аерогарата ни , и как всяка седмица по центъра на София е пълно с УИКЕНД ГРУПИ ТУРИСТИ ОТ ИТАЛИЯ !!!!! , ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ГЪРЦИЯ !!! Нито ги спират. Нито ги проверяват. Един Бог знае колко Българи са изкарали вируса на крак!

103

...

преди 4 години

Годжи, браво на теб. Бойчето си отдъхна, че няма да му съборим НОИ.

102

мнение

преди 4 години

Вместо да крием епидемиятау нас, трябва да поискаме финансова помощ от ЕЦБ за справяне с проблема.Еврото поскъпва, а сума бизнеси са без приходи. Туристическия сезон, дано да се състои все пак, също ще е с ограничени приходи. Трябва да се мисли отдалеко за тези проблеми.

101

До 101

преди 4 години

Ти си мислиш че в София няма. Я по добре щаба да извади статистика колко здрави или "леко настинали" българи прибрали се от Италия са под 14 дни карантина в къщи? Карантина по-долу стана ясно не е само ако си със симптоми, а за всеки. Това е значението на термина. И сега очаквам някой да скочи "ама как ще си стоят здрави хора в къщи" и резултатите са на лице

100

отговор

преди 4 години

Нулевият пациент са накадърните решения на тия, които са призвани и назначени да пазат сигурността и здравето ни.Време е да сменят нагласата тип "всичко е ОК пийте рикия и си мийте ръцете" и да видят как засегнатъите страни се справят с проблема. Като не могат сам ида се сетят, поне да копират чуждия опит.

99

Яким Вълев Донев

преди 4 години

Няма ли ?!?! ... Е как ще има - като първо нямате достатъчно КОМПЕТЕНТНОСТ да ги откриете. Второ - Нямате особено желание и да ги откриете , в което съм повече от убеден..... За какво Ви е да ги "ОТКРИВАТЕ" ?!?! За да давате още повече обяснения и да всявате паника и страхови неврози сред голяма част от вярващите на всичко "овце" , наречени Българи ?!?! Положението в момента е идеално за "ГЕНЕРАЛНИЯ ЩАБ" и Правителството и те нямат голямо желание да го променят. За тях е добре положението сега..